Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ακριβως γινεται στο adventure mode σε 2 γραμμες αν θελει καποιος?

σε 3 γραμμες επειδή είμαι απλας. ...

1) www.battle.net --> Login με το Username και password σου

2) ΑΓΟΡΑ του RoS από την μαμα blizzard

3) Login στο παιχνιδι

Περα από την πλακα ρε green ΑΜΑΡΤΙΑ να εχεις αγορασει την CE και να μην μπαινεις ακομα να παιξεις για να μας πεις ότι οριστε δεν το πηρα... .2 24 ωρα περασαν.... Ελα κανε Login αντε

• Like 1
Δημοσ.

είναι δυνατον να εισαι 60 και να ψοφας στο νορμαλ να μην μπορεις να σκοτωσεις Mob και ότι σου πεταει να είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που φορας ?!?!? μηπως κανεις κατι λαθος ; δεν στεκει αυτό που λες ....μηπως δεν εχεις βαλει αντικείμενα πανω σου και είναι γυμνος για καποιο λογο ?!?!?!?!

οι ρε μαν!

Αυτό με παραξενεύει..φοράω ρούχα..ότι μα ότι πετούσε χτες 2ώρες τον έπαιζα,τίποτα καλό!Ότι έπεφτε μου έριχνε τα attributes μου..

Δημοσ.

δεν βρισκω νοημα να μπει pvp σε diablo game.  Δεν είναι αυτή η ουσια του παιχνιδιού . Ας κοιταξουν να δωσουν στον κοσμο ότι εχουν ηδη ξεκινησει να κανουν με το 2.0 και την ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ κατ'εμε αλλαγη του παιχνιδιού προς το πολύ καλυτερο και ας αφησουν το pvp για άλλα παιχνίδια . Οποιος θελει pvp ας παιξει wow

ενω βρισκεις νοημα να εισαι τουμπανο ντυμενος και να δειχνεις στο game ποσο προικισμενος εισαι.

το pvp ειναι το endgame και οχι να μαζεψεις τα 500 legendary και OP set items.

Δημοσ.

τι ακριβως γινεται στο adventure mode σε 2 γραμμες αν θελει καποιος?

δεν έχεις τα μπλα μπλα μπλα ..και ειναι πιο εύκολα να ντυθείς στο λιγότερο δυνατόν χρόνο.

Η δεύτερη γραμμή περίσσεψε

Δημοσ.

έχω ένα θεματάκι...τον demon hunter δεν τον έχω παίξει μετά το μεγάλο patch(loot 2.0) και τις αλλαγές.

Είναι lvl 60 paragon 23.

Όμως τρώω τρελό ξύλο ακόμα και στο normal,πεθαίνω για πλάκα και dmg ανίπαρκτο σχεδόν....πως θα φτιάξω τα πράγματα;

Για παραπάνω crafting δεν μπορώ αφού χρειάζομαι rare αντικείμενα για να κάνω upgrade τα παλικάρια μου :P

Οπότε ότι αντικείμενο μου πέσει..Αλλά έλα ντε που ήδη από μια μέρα πριν το expansion σταμάτησε το παιχνίδι να μου πετάει καλά αντικείμενα..(ελπίζω να μην έγινε αυτό που περίμενα,ότι θα δίνανε καλά αντικείμενα μέχρι να βγει το expansion και τώρα θα πρέπει να λιώσουμε και να παρακαλάμε για κάτι καλό)..Ακόμα και legendary να μου ρήξει είναι πολύ χάλια.

Να πετάξω τα αντικείμενα μου όλα,και να ξεκινήσω στο normal το παιχνίδι ή να το παίξω σε master;

Ενω ο monk που παίζει μετά το patch έχει αντικείμενα για να αντέχει και να κάνει dmg,όμως και σε αυτόν σταμάτησαν να πέφτουν καλά αντικείμενα..

Το buff που μας είχανε δώσει ήταν για XP σωστά;

(δεν έχω το expansion)

Δεν παίζει αυτό που λες. Μετά το patch και πριν το expansion έχω παίξει με 4 διαφορετικούς χαρακτήρες σε διαφορετικά lvl ο καθένας, και σε όλους έριχνε τρελά drops μέχρι να μπορέσουν να γίνουν up to date με την φιλοσοφία του 2.0. Μιλάμε για 2-3 rares το κάθε mob εκ των οποίων σχεδόν όλα ήταν τραγικά καλύτερα από τα items που είχα εκείνη τη στιγμή. Από τη στιγμή που είσαι lvl 60 μπες expert, πιθανώς να πεθάνεις μερικές φορές με το παλιό equipment αλλά μετά από 3-4 ώρες farming θα έχεις στρώσει. Όσο έχεις ακόμη παλιά items, τα καινούρια να τα συγκρίνεις αποκλειστικά με βάση την αύξηση στα ποσοστά που σου δίνουν σε damage, toughness, healing.

Οι εντυπώσεις σας μέχρι τώρα απο το παιχνίδι και το ACTV;

Μια χαρά σε διάρκεια (μου πήρε περίπου 8-9 ώρες στο master για να εξερευνήσω τα πάντα, διαλόγους κτλ). Περισσότερο gothic σε ατμόσφαιρα, πιο λεπτομερή backgrounds, χάρτες με προφανείς αναφορές σε diablo2 (pandemonium και arcane sanctuary). Το adventure mode με bounties & rifts δίνει νέα πνοή στο farming αλλά είναι αρκετά δύσκολο στο torment. Γενικώς κανένα από τα παράπονά μου από το D3 + RoS σαν συνολική εμπειρία αυτή τη στιγμή δεν έχουν να κάνουν με το gameplay. Αυτά είναι: το always online, το story που είναι της πλάκας, η έλλειψη ending cinematic (cgi) στο RoS και το ότι προφανώς θα μας αρμέξουν στα expansions μέχρι το lvl cap 100.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για βαρβαρο κοιταξτε αυτο το build 

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhkZRP!Uehd!YYbYcb

απο εδω

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12248364998

με τα δικα σας key assigns φυσικα ( το πολυ κλικ-κλικ του mouse προσωπικα το αποφευγω )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ το έχω σίγουρο οτι θα υπάρξει κι άλλο expansion γιατί το τέλος το αφήνει ανοιχτό, η ιστορία εξελίσσεται συνεχώς.

Κι εμένα οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Το βραδύ του launching όλα κύλισαν χωρίς κανένα θέμα, οι περιοχές ατμοσφαιρικές και η μουσική εκπληκτική. Οντως ήταν λες και βρισκόμουν σε ορισμένες περιοχές diablo II αλλά πιο αναβαθμισμένο. Η ACT V δεν είναι καθόλου μικρή για όσους θέλουν να το πάνε χαλαρά, εξερευνώντας και απολαμβάνοντας το gaming ενώ κάνουν leveling.

Τώρα για τη δυσκολία των bosses ένα έχω να πω....ΠΟΛΥ ΨΟΦΟΣ ΕΠΕΣΕ!!!

Αλλά καλά να πάθουμε γιατί θέλαμε Τ2-Τ3 ενώ σταδιακά για να μπορέσουμε να μείνουμε όρθιοι το κατεβάζαμε σε Master-Expert-Hard!!!

Σήμερα θα δοκιμάσω adventure mode, έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

• Like 3
Δημοσ.

H DH μου..  :wub: Εχω ακομα αρκετα upgrades αλλα ειμαι σε καλο δρομο..

Screenshot_2014_03_26_19_29_34.jpg

Οι εντυπώσεις σας μέχρι τώρα απο το παιχνίδι και το ACTV;

Το act 5 δεν με τρέλανε, η τελικη μαχη ηταν παρα πολυ ωραια αλλα γενικα με κούρασε, θυμιζαν και path of exile τα μπουντρουμια.. :P Tο παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα atm το μονο που αξιζει να κανεις ειναι act1 bounties γρηγορα και μετα rifts. Μεχρι στιγμης γουσταρω απειρα και δεν εχω ξεκολλήσει, δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτο ομως.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ladders.....ξερεις τι γουστάρω στην Blizzard και το Diablo 3 ? ότι εφαγε τα μουτρα της εβγαλε ένα παιχνιδι κατωτερο των προσδοκιων την εκραξε ο πλανήτης ολος για ΟΛΑ ...και ενώ θα μπορουσε να επαναπαυθεί στις πωλήσεις του παιχνιδιού εβγαλε ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ EXPANSION που αλλαξε ΟΛΟ το παιχνιδι σχεδόν και ακομα και τωρα που πολυς κοσμος είναι ευχαριστημένος αποφασιζει να συνεχισει να ακουει το community Και να προσφερει ..... Ladders γιατι ΕΜΕΙΣ το ζητήσαμε...Καποιοι αλλοι βγαζουν ΕΚΤΡΩΜΑ απλα πατωντας στο ονομα του παιχνιδιού και τους εχουν γραμμενους...

Για αυτό αγαπάμε blizzard

Δημοσ.

Μόλις άρχισα να παίζω, το παλιό (οχι το reaper of souls) δε μπορώ να πετύχω public game με παίχτες τι γίνεται?? Επίσης  Μπορεί κάποιος να μου δώσει να ντυθώ τίποτα? ίσα ίσα για την αρχή. Υπάρχει κάποιο community insomnia να κάνω join αν με θέλετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...