Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω να μαθω  νεα για το Diablo 3 απο τον Οκτωβριο του 2012 :P Η βασικη μου απορια ειναι η εξης...To PvP patch εχει μπει?? :P

Εννοείται πως όχι..

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμώτο, να ανεβάσω Crusader μέσω story mode ή να ξεκλειδώσω adventure mode με κάποιον main και να ανεβάσω Crusader από εκεί?

Δημοσ.

Με τον dh τρωω απειρο ξυλο κανα built της προκοπης εχει κανεις να link γιατι μου φενεται τα εχω κανει μανταρα; tor 2 ειμουν ανετος τωρα expert σε καθε elite εχω 6-7 ψοφους

Δημοσ.

Με τον dh τρωω απειρο ξυλο κανα built της προκοπης εχει κανεις να link γιατι μου φενεται τα εχω κανει μανταρα; tor 2 ειμουν ανετος τωρα expert σε καθε elite εχω 6-7 ψοφους

νομιζω πως D3V Tor 2 με καλο lvl 60 gear = RoS Tor 2 με καλο lvl 70 gear γι' αυτο τρωμε ολοι ξυλο. δεν ειναι θεμα μανταρας

που σημαινει πρεπει να παιξουμε expert/master να 70ρισουμε να πεσουν καποια Χ καλα items για να μπορουμε να παμε ACT V Tor για να πεσουν τα ακομα καλυτερα legendaries

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω να μαθω  νεα για το Diablo 3 απο τον Οκτωβριο του 2012 :P Η βασικη μου απορια ειναι η εξης...To PvP patch εχει μπει?? :P

δεν νομιζω πως θα βαλουν ποτε pvp στο παιχνιδι γιατι απλα θα αλλαξει κατηγορια/χαρακτηρα και δεν θα ειναι πια  hack & slash

εντωμεταξυ το kinguin φιλοτιμηθηκε και μου εστειλε κλειδι μετα απο 24 ωρες και υστερα απο ticket.

για προπαραγγελιες δεν θα το συνιστουσα οσοι θελουν να παιζουν αμεσα τα παιχνιδια  , για απλες παραγγελιες

ειναι καλο ωστοσο

Δημοσ.

δεν νομιζω πως θα βαλουν ποτε pvp στο παιχνιδι γιατι απλα θα αλλαξει κατηγορια και δεν θα ειναι πια  hack & slash

μονο εγω ειμαι που δε θελω PvP γιατι παλι θα αρχισουν οι bot-ο-κουμπαριες;

• Like 1
Δημοσ.

δεν βρισκω νοημα να μπει pvp σε diablo game.  Δεν είναι αυτή η ουσια του παιχνιδιού . Ας κοιταξουν να δωσουν στον κοσμο ότι εχουν ηδη ξεκινησει να κανουν με το 2.0 και την ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ κατ'εμε αλλαγη του παιχνιδιού προς το πολύ καλυτερο και ας αφησουν το pvp για άλλα παιχνίδια . Οποιος θελει pvp ας παιξει wow

• Like 1
Δημοσ.

Ζηλεύω λίγο την παρέα, αλλά δε με βλέπω να ασχολούμαι με το expansion και θα συνεχίσω να ασχολούμαι το αγαπημένο μου Path of Exile. Όσο ενδιαφέρουσες και θετικές και αν είναι οι αλλαγές δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη από θέμα χρόνου και μυαλού, οπότε πρέπει να διαλέξω.

Πάντως είναι πολύ καλό το ότι επιτέλους το παιχνίδι φαίνεται να διορθώνεται, αν και η απουσία κάποιου trading system πρέπει να είναι εκνευριστική.

Επίσης χαίρομαι που τα χρήματα και ο χρόνος σας πιάνουν τόπο :)

Δημοσ.

όταν βγηκε το vanilla κραξαμε ... και καλα καναμε . Πλεον το παιχνιδι είναι στην λογικη του τι ζητουσε το community . Ολες οι αλλαγες είναι προς το καλυτερο η απουσια ΑΗ σου δινει κινητρα το adventure mode από οσο διαβασα τα σπαει . Το act5 είναι χαοτικό σε χάρτες και γουστάρεις να το παιζεις . Δυσκολο και το να μαζεψεις gear θελει ΚΟΠΟ και όχι λεφτα . Το παιχνιδι εχει μελλον μπροστα του .

Δημοσ.

έχω ένα θεματάκι...τον demon hunter δεν τον έχω παίξει μετά το μεγάλο patch(loot 2.0) και τις αλλαγές.
Είναι lvl 60 paragon 23.
Όμως τρώω τρελό ξύλο ακόμα και στο normal,πεθαίνω για πλάκα και dmg ανίπαρκτο σχεδόν....πως θα φτιάξω τα πράγματα;
Για παραπάνω crafting δεν μπορώ αφού χρειάζομαι rare αντικείμενα για να κάνω upgrade τα παλικάρια μου :P
Οπότε ότι αντικείμενο μου πέσει..Αλλά έλα ντε που ήδη από μια μέρα πριν το expansion σταμάτησε το παιχνίδι να μου πετάει καλά αντικείμενα..(ελπίζω να μην έγινε αυτό που περίμενα,ότι θα δίνανε καλά αντικείμενα μέχρι να βγει το expansion και τώρα θα πρέπει να λιώσουμε και να παρακαλάμε για κάτι καλό)..Ακόμα και legendary να μου ρήξει είναι πολύ χάλια.
Να πετάξω τα αντικείμενα μου όλα,και να ξεκινήσω στο normal το παιχνίδι ή να το παίξω σε master;

Ενω ο monk που παίζει μετά το patch έχει αντικείμενα για να αντέχει και να κάνει dmg,όμως και σε αυτόν σταμάτησαν να πέφτουν καλά αντικείμενα..

Το buff που μας είχανε δώσει ήταν για XP σωστά;

(δεν έχω το expansion)

Δημοσ.

είναι δυνατον να εισαι 60 και να ψοφας στο νορμαλ να μην μπορεις να σκοτωσεις Mob και ότι σου πεταει να είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που φορας ?!?!? μηπως κανεις κατι λαθος ; δεν στεκει αυτό που λες ....μηπως δεν εχεις βαλει αντικείμενα πανω σου και είναι γυμνος για καποιο λογο ?!?!?!?!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...