ThrowDOWN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι θα παιζεται και single player, απλα θα πρεπει να εισαι παντα online .
john2gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 And so it begins... Diablo III Beta Is Now Live
nodas_21greek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή ακόμα στο φλου μας έχει η Βlizzard?
Xorxhs! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 τσιμπησε κανενας email/invitation (οχι fake )
fixxxer29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή ακόμα στο φλου μας έχει η Βlizzard? Όχι ακόμη. Αν σκοπεύουν ακόμη πάντως να το κυκλοφορήσουν μέσα στο 2011 τότε πιθανότατα στην blizzcon σ'ένα μήνα από σήμερα θα ανακοινωθεί.
grouspen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 έστειλαν σε κανέναν invite για την Betα? έχω λιώσει να βλέπω videaκια . δεν μπορω να περιμένω άλλο ^%$#@@$%^*I&^%$$#%$^^!#!!!!!!!!
fixxxer29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πάμε και επίσημα πλέον για early 2012 Source
the_valliant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 "While this news might not be a complete surprise,..." Σώωωωωωωωωωπα !!! Μη σου πω ότι αν έβγαιναν κι έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα θα δήλωνα ότι δεν θα ξαναπάρω παιχνίδι από το "θείο"... Τόση σιγουριά πια Ευτυχώς, ΕΥΤΥΧΩΣ, που έχω σταματήσει εδώ και ΜΗΝΕΣ να ανυπομονώ για το πότε θα βγει. Διπλά ευτυχώς που δεν έχω πια μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα. Ίσως να είναι αυτό το πρώτο Diablo που ΔΕΝ θα αγοράσω... GW2 ftw Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!!! Άσε που προβλέπω (να βάζαμε και στοιχήματα άραγε?...) ότι το Torchlight II θα αποδειχτεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το D3!!! Και θα βγει και νωρίτερα. Και θα είναι από τους original δημιουργούς του Diablo. Και έχει ήδη αποδείξει ότι ξέρει να 'παίζει' το παιχνίδι. Και ΔΕΝ θα έχει και pimp να σου παίρνει ποσοστά από το transaction. Πόσο κακό μπορεί να είναι; Για το καλό της ψυχικής σας ισορροπίας λοιπόν: σταματήστε να αγωνιάτε για το πότε θα βγει το D3. Αρχίστε να αγωνιάτε για το T2 - θα βαστάξει λιγότερο ο πόνος τουλάχιστον
fixxxer29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 the_valliant μη λες μεγάλα λόγια.. Για το αποτέλεσμα αμφιβολίες δεν έχω. Εξάλλου για αυτό το λόγο το πάνε και πίσω. Το θέμα είναι να πάρουμε κάνα beta key να το δούμε λίγο από πρώτο χέρι , καλά τα βιντεάκια αλλά...
the_valliant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τι απ' όσα είπα θεωρείς μεγάλα λόγια? Για την επιτυχία του T2 ή για την μετριότητα του D3? Φαντάζομαι είσαι κι εσύ, όπως κι εγώ, ΜΕΓΑΛΟΣ φαν της σειράς. Αυτά που έχεις δει ως τώρα σε προδιαθέτουν για κάτι ανεπανάληπτο; Ή για μία επανάληψη, με μόνη εξέλιξη στο σενάριο; Δε λέω ότι δεν θα ενθουσιαστώ ΟΤΑΝ τελικά βγει, ούτε ότι δεν θα το παίξω. Απλά και μόνο ότι δεν το περιμένω όπως το 2ο ή τόσο έντονα όσο όταν ανακοινώθηκε. Όσο για το beta key... Φυσικά και συμφωνώ! Γι'αυτό κι έκανα εγγραφή ΑΜΕΣΩΣ μόλις ανακοινώθηκε
Πέτρος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 4+ μήνες beta? Τί λάθη και προβλήματα βρήκαν ήδη, ώστε να χρειαστούν τουλάχιστον τόσο καιρό για να τα διρθώσουν? Άντε να έρθει κλειδί, να πιάσουμε ταβάνι μέχρι τότε...
remalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερώτηση για σας που στε πιο φανς της σειρας. Για εναν που έχει παίξει το diablo πριν 200 χρόνια κ δεν θυμάται ούτε το εξώφυλλο τι προτείνετε να κάνει για να θυμηθεί το lore πριν παίξει το 3? Επίσης ξέχασα να πω ότι βαριέται ΕΛΕΕΙΝΑ να παίξει τα 1 και 2
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 διαβασε αυτο http://eu.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml
remalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 διαβασε αυτο http://eu.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml α τελεια! ευχαριστώ μαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις