Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι Ριμπερί έγραψε το πληκτρολόγιο;Λολ..

Ευνοεί ήθελα να πω.

Κοίτα αν έχεις φίλους high level είσαι οκ, ναι...

Ερώτηση για τους γνώστες, το piranhado ή το black hole είναι καλύτερο από τα νέα skills;

Εγώ είμαι Paragon +100 lvl και δύο κολλητοι το ίδιο, άντε να λιώσουμε το expansion οπότε:)

Δημοσ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883

black hole hype....

αυτό είναι το spec για farm με φίλους για adventure more. black hole + meteor = πόνος. λίγο για τα passive ίσως κάνω μερικές αλλαγές αλλά t1 - t2 την παλεύει

Για οργανωθείτε να κάνουμε κανένα riftάκι το βράδυ, έχω 2 που μπορώ να ανοίξω.

Θέλω gear διάολε! Αυτά τα innas τα έχω από 1.08....

Δημοσ.

innas, wh και κανά 2-3 πραγματάκια δύσκολα θα αλλάξουμε. για ΟΛΛΑΑΑΑ τα άλλα, craft craft craft και αλλαγή attributes των items, διαβάζετε στο "ερωτηματικό" τι λέει το stat οτι μπορεί να γίνει και τα αλλάζετε. 

το "δεν μου πέφτουν items / είμαι γκαντέμης" πια δεν ισχύει... απλά όποιος το λέει βαριέται να craftarei (τα λεφτά είναι ελάχιστα και βγαίνουν για πλάκα. εγώ είμαι -1m από αυτά που ξεκίνησα και έχω ξεσκίσει το craft) 

ps1: και σηκώνουμε από κάτω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για σπάσιμο

ps2: για το ladder, τα έλεγα κάθε μέρα και με έβγαζαν τρελό... 

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει κανεις που να το πηρε απο e-shop?, η ειμαι ο μοναδικος!. ακομα δεν μου ηρθε το game...

:(

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους.Αν σε νοιάζει το preorder βέβαια(τα φτερά τα ingame )αλλιώς κάντο ακύρωση (αν δεν έχεις πληρώσει )και πάρτο από αλλού.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά τα wings είναι απαράδεκτα αλλά οκ. πάρτο απο bnet us.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν τα φτερα. Το κακο ειναι οτι σουπιανουν θεσγ στις τσαντες και μπορει καταλαθος να τα πουλησεις σε vendor

Δημοσ.

preorder = preorder + αγορές από 25 έως 31.03 ... 

όσο για τα φτερά φίλτατε, σκέψου και μας που έχουμε 3 set φτερά + τα κολόσκυλα...

• Like 1
Δημοσ.

big voodoo + gargaduan + piranhas (με το rune για stun)...= gg

τα πιρανχας μαζευουν τους παντες σε ενα σημειο stunned...και αρχιζει να κοβει σφαλιαρες ο gargaduan buff-αρισμενος απο το voodoo doll... 

σε τορμεντ1 ...εφευγαν elite/champion groups με εναν θανατο ΤΟ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

preorder = preorder + αγορές από 25 έως 31.03 ... 

όσο για τα φτερά φίλτατε, σκέψου και μας που έχουμε 3 set φτερά + τα κολόσκυλα...

δεν το ήξερα για την αγορά μετά της 25.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν τα φτερα. Το κακο ειναι οτι σουπιανουν θεσγ στις τσαντες και μπορει καταλαθος να τα πουλησεις σε vendor

Είναι soulbound , δεν πωλούνται!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...