GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Success! You’ve successfully activated Diablo® III: Reaper of Souls Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III: Reaper of Souls Standard Edition client, click the download link below
ozi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση για όσους το έπαιξαν(άντε να μπεί ο μήνας να το πάρουμε και εμείς ) .Τι gems level πετάει στα runs? Βλέπω αρκετούς με http://us.battle.net/d3/en/artisan/jeweler/recipe/flawless-royal-emerald Είχαν stackaρει marquise? Με 2Κ weapons βλέπω ο monk να πηγαίνει άνετα στα 500K dps
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εντωμεταξύ το εισαγωγικό βίντεο του reaper είναι φοβερό ε, από τον lich king είχα να δω βίντεο να θέλει να σε κάνει να παίξεις. το πήρα και 'γω 5 το πρωί από G2A, αργότερα θα μπω.
greeneye Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 H ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ REAPER ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ! 2
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 gagas το πηρες απο kinguin? Από ποιον merchant αγόρασες;Θυμάσαι; σύμφωνα με το tweet τους,τα στέλνουν σχεδόν 1μέρα τώρα.. και με σημερινό post στο fb Dear Customers, We are sorry for the delay with the delivery of Diablo 3 Reaper of Souls keys. We are sending out keys and we expect that all keys will be sent out today. Please remember that Kinguin is a Marketplace and deliveries depend on the vendors offering the products. The vendors are adding keys constantly and we are sending them out. Stay tuned on here on Facebook for more info and updates on this. https://www.facebook.com/Kinguin.net/posts/669615886431779
headbanger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 για αυτό αγοράζω από την μαμά μπλιζ. διαθεσιμότητα στην ώρα του. Σήμερα δεν μπορώ να παίξω έχω ήδη εισητήρια για Oilers vs Jets. Από αύριο όμως κλασσικά!!
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 για αυτό αγοράζω από την μαμά μπλιζ. διαθεσιμότητα στην ώρα του. Σήμερα δεν μπορώ να παίξω έχω ήδη εισητήρια για Oilers vs Jets. Από αύριο όμως κλασσικά!! νταξ αυτό είναι θέμα pre-order και πόσα κλειδιά έχει να δώσει ο πωλητής που θα αγοράσεις..Σχεδόν ποτέ δεν έχει θέμα το kinguin με διαθεσιμότητα,αλλά όπως έχω πει..never preorder ειδικά σε high on demand games.. και σε μισώ...NBA να πας να δεις..
Snolly Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραια τα γραφικα πολυ δυσκολο το Torment και επαιξα με βαρβαρο με φουλ αμυντικο build. Δε θελω να φανταστω πως θα ψοφαει ο demon hunter μου.
headbanger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραια τα γραφικα πολυ δυσκολο το Torment και επαιξα με βαρβαρο με φουλ αμυντικο build. Δε θελω να φανταστω πως θα ψοφαει ο demon hunter μου. ρώτα τον κλαινμαιν που ψόφαγε σαν το σκύλο. - και εγώ μαζί του αλλά εγώ ήμανε πρώτη γραμμή. εδώ και ο σκύλος με το που χτύπησε 70. την ασπίδα θα την έχω για να τανκαρω όταν παίζω με μπουριά. το άλμα θα το κάνω ground stomp μάλλον. θα δείξει όταν παίξω λίγο παραπάνω στα 70. το berserker το είχα απόκλειστικά για να κάνω τα τέρατα να χορεύουν με το deadmau5 trinket Μου http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kalhas-2612/hero/37942496
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Aκομα δεν εχω παιξει ουτε 1 λεπτο .....είμαι online από το πρωι απλα και το αφησα ανοιχτο (δεν εφαγε d/c περιεργο) στο κεντρικο μενου . Θα μπω στις 21:00 μεχρι να παω 70 .... Εγω δηλαδή που καθαριζα σχετικα ευκολα tor2 δεν θα μπορω να παιξω ευκολα πλεον ?!?!??!
garrett156 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 και εγω αφου πηρα τα @@ μου απο public ζωγραφου εχθες θα το παρω πρωι μιας και θελω το κουτακι...
nikosggg3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 εγω το παρηγγειλα απο το e-shop. ελπιζω τουλαχιστον να μου το φερουν αυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις