GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εμ στα έλεγε αλλά εσύ τον χαβά σου Ελπίζω να σε δω το βραδάκι με το ros αλλιώς ευκαιρία να πας τον βάρβαρο 60 ο βάρβαρος χθες βραδυ εγινε 60........ χαχαχαχαχα από εκει και περα Z4 σημερα ακυρο από εμενα θα ερθουν τα κουμπαρια !
lalanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εγώ έχω ετοιμάσει κάτι 5άλφες + σφαγμένες γάτες + πήρα τον φίλο μου τον κατσούλα και τον δημητροκάλη για πιο rpness. πέρα από την πλάκα, θα πάμε 7-8 cosmos θεσσαλονίκη απλά να το πάρουμε σήμερα, εάν θέλει κανείς τίποτα είμαι μέσα Τη Μαργιέτη τίποτα; Που ήταν ωραίο γκομενάκι.....;
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τη Μαργιέτη τίποτα; Που ήταν ωραίο γκομενάκι.....; πρόδωσε τον αγώνα, την ξεπούλαρε από το 2001, wtf?! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 οσοι ειστε σε clan καντε ενα κοπο και δηλωστε το οπως λεει εδω http://www.diabloprogress.com/post/149_Diablo_Clans_on_DiabloProgress_How_to_Add_My_Clan%3F θα προσθεσουν και αλλες λειτουργιες μελλοντικα , οπως λενε. να γινει οπως στο wow , να υπαρχει ανταγωνισμος και εδω diablo ladders ftw
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 920 σελιδες .. το βραδυ θα ειμαστε στις 922 το πολύ .... ΑΝ οι σερβερ αντεξουν αυριο το πρωι θα ειμαστε 923...αν πεσουν ( το πιο λογικο ) θα ειμαστε στις 1000 + αχχααχχαχαχα 1
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχει κάνει η φίλη μου αίτημα να μπει στην Clan απο χθες το βράδυ αλλά είναι σε αναμονή ακόμα! Αν μπορεί κάποιος ας κάνει αποδοχή! Ολοι ετοιμαζόμαστε για απόψε... Ονομα?? Αν δεν εχει γινει ακομα να κανω accept. να γινει οπως στο wow , να υπαρχει ανταγωνισμος και εδω Για ladders καλα θα ηταν, αν μιλαμε για rng θα ειμαι τελευταιος σιγουρα, ΠΑΝΤΑ εχω το χειροτερο δυνατο σε οτι παιχνιδι και αν παιζω, ειναι σαν να παιζω με handicap, true story αυτο..
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 archie είναι η κοπελα που σου ελεγα χθες βραδυ όταν μπηκες
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θα κάνουμε yolo πράγματα δεν θέλουμε γυναίκες στις τελετές μας... ps1: sadasdas εσύ πάλι είδες female και έχεις βγάλει το hospitality απο μέσα σου 1
headbanger Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 FEMALE ? Δεν το πιστεύω. screenshot or GTFO.
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θα κάνουμε yolo πράγματα δεν θέλουμε γυναίκες στις τελετές μας... ps1: sadasdas εσύ πάλι είδες female και έχεις βγάλει το hospitality απο μέσα σου Κανε και και καμια τελετη για το rng μου αν ειναι.. lol θα μου βγει κανα ονομα. archie είναι η κοπελα που σου ελεγα χθες βραδυ όταν μπηκες Μπορω να την κανω και εγω accept απλα πειτε το btag.
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δεν φενεται στην λιστα της clan για request κατι δεν πηγε καλα ή εκανε request σε άλλη clan ...
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ειδικά το 1ο θα χρειαστεί. καθήστε δείτε το και hyparisteite εάν θέλετε ps1: omgogmogmomgmogmgo βρείτε την κοπέλα omgomgogomg 1
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 πως και δεν είπες το fb της : p Ε καλα ειπαμε μην το προχωρήσουμε και τοσο, να ζηταγα κανα κιν πρωτα για ξεκαρφωμα.. δεν φενεται στην λιστα της clan για request κατι δεν πηγε καλα ή εκανε request σε άλλη clan .. Αυτη τη στιγμη εχουμε 5 request αν θελετε τα κανω accept ολα απλα δεν γνωριζω κανενα για αυτο λεω εδω πειτε μου ποιος ειναι ποιος. Δεν ειναι δυσκολο αν μιλαμε για μελη του insomnia, αν ειναι φιλοι σας η οτιδηποτε απλα πειτε ο ταδε ειναι απο εμενα etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις