Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εμενα ακομα ΤΙΠΟΤΑ....... το βλεπω να τρωμε φολα να πεις ότι δεν στα λέγα, όλοι θα το πάρουν εκτός από σένα... 1
pavlos0160 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το πηρα και γω πριν λιγο απο fast2play. Να ρωτησω κατι το key μπορουμε να το βαλουμε κ τωρα ή οταν βγει το expansion?
lalanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το βάζεις όποτε θες... Για να σου βγάλουν τα φτερά....
nevermore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μιας και είναι expansion και δεν είναι new game δεν πιστεύω να φάμε τον παπά που φάγαμε στην αρχή του game (όταν κάναμε διαγώνισμο ποιος κάνει τις περισσότερες προσπάθειες login το δευτερόλεπτο....)
sophiemj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τα φτερά έρχονται με μέιλ βλέπεις φακελλάκι κάτω αριστερά το ανοίγεις και παίρνεις καλούδια. Έκανα αίτηση αναμένω να μπω στο guild.
Luxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποιος ο λογος να ξεκινησει καποιος hardcore mode; Και τι ειναι το training ground; Πολεμας με αλλους; Ποιο το οφελος;
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 να πεις ότι δεν στα λέγα, όλοι θα το πάρουν εκτός από σένα... ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
nevermore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποιος ο λογος να ξεκινησει καποιος hardcore mode; Σ αυτό θα σου απαντήσω μόνο και θα σου πω το εξής : Ξεκινάς hardcore και κάνεις τον σταυρό σου να μην φας κανένα lagspike και δεις τον ουρανό ανάποδα... αποκτά άλλη εμπειρία το gaming με το online hardcore mode της αγαπητής μας blizzard Εγώ έχω χάσει έναν βάρβαρο έτσι νομίζω καμιά 50+ Lvl ήταν... Το έχουμε αναλύσει παλιότερα ότι είναι μλκια το hardcore έτσι (εδώ μου άρεσε η επιλογή στο path of exile που αν πέθαινες στο hardcore σαν ποινή σου γυρνούσε τον char σε softcore mode)
athinamj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχει κάνει η φίλη μου αίτημα να μπει στην Clan απο χθες το βράδυ αλλά είναι σε αναμονή ακόμα! Αν μπορεί κάποιος ας κάνει αποδοχή! Ολοι ετοιμαζόμαστε για απόψε...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποιος ο λογος να ξεκινησει καποιος hardcore mode; Και τι ειναι το training ground; Πολεμας με αλλους; Ποιο το οφελος; hardcore mode ειναι μια πιο "ρεαλιστικη" προσεγγιση του παιχνιδιου. Aν σκοτωθεις , τελειωνει και το παιχνιδι . Oποτε ουσιαστικα ειναι μια προκληση το κατα ποσο πολυ μπορεις να προχωρησεις στο παιχνιδι , και εχει φυσικα και αναλογα achivs. (γινεσαι και πρωτη μουρη στο http://www.diabloprogress.com/ επισης , ανεβαινοντας παραλληλα και τα paragon lvls) training ground ειναι το pvp του diablo . πρεπει να εισαι σε group και να μπειτε μαζι . δεν νομιζω να υπαρχει καποιο οφελος , απλα για το lol του πραγματος .
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τοση αγωνια δεν ειχατε ουτε οταν εβγαινε το αρχικο diablo3 ! καταλαβαινω οτι βιαζεστε να παιξετε το Νεο ΑΚτ και να δειτε και κανα 70αρι αντικειμενο αλλα σιγα τα αυγα ρε παιδια, αντε και φτιαξατε εναν γαματο χαρακτηρα, δεν εγινε και κατι, απλα θα σκοτωνετε σε torment τελευταιο επιπεδο και αργα (η και πολυ γρηγορα) θα βαρεθειτε... μακαρι να σας κρατησει παρα πολυ καιρο αλλα προσωπικα δεν το βλεπω για παρα πολλους απο εσας. Επιφυλασομαι για το adventure mode μηπως σωσει τιποτα. wise words σε αυτά που λες εν μέρη... indeed, no reason να σκάτε τόσο... θα έχετε ΑΠΕΙΡΟ καιρό να καείτε / καούμε... το να βγάζετε ζοχάδες για ένα expansion / patch no reason... ps1: και ΝΑΙ το adventure mode γαμάει και θα το χαρούμε όλοι. όσο για όλα τα άλλα, δεν είναι progress game, δεν παίζουμε για server first, και μην ξεχνάτε ότι στο προηγούμενο launch το παινχίδι έπεξε efective μετά από 48 ώρες... άρα μην hyparete τόσο μην μείνετε δια χειρός βαράγκη και λογκάρουμε την μεγάλη τρίτη αντί για τρίτη 25 μαρτίου... 3
nevermore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμ στα έλεγε αλλά εσύ τον χαβά σου Ελπίζω να σε δω το βραδάκι με το ros αλλιώς ευκαιρία να πας τον βάρβαρο 60
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφού είσαι το αντίθετο του Gastone ρε...
lalanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Θα κάνουμε τίποτα για το event σήμερα; Αύριο; Μεθαύριο κτλ;
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 εγώ έχω ετοιμάσει κάτι 5άλφες + σφαγμένες γάτες + πήρα τον φίλο μου τον κατσούλα και τον δημητροκάλη για πιο rpness. πέρα από την πλάκα, θα πάμε 7-8 cosmos θεσσαλονίκη απλά να το πάρουμε σήμερα, εάν θέλει κανείς τίποτα είμαι μέσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις