Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως και με το MOP .... Καλο αυτό

We advise logging in ahead of time to reduce potential queue times. Once you're in-game and the Reaper of Souls has launched in your region, you'll see a server broadcast message letting you know that the expansion is now available to play. This means you can continuously play Diablo III all night long and jump straight into Act V the moment it’s available!

Note: In order to access Act V once Reaper of Souls is live, you will need to exit your current game and select Act V from the Quest Select window. If you want to avoid having to recreate your game, we recommend that you set up your game so that you're killing Diablo after your gameplay region's launch time. This way, you can naturally transition into Act V without any additional effort.

Regional Launch Times

Reaper of Souls will launch at different times in each Diablo III gameplay region. Please see the below list to learn when the expansion will be available in your preferred region.

For Europe, the expansion will be available to play at 4:00 p.m. PDT on March 24.

• 23:00 GMT on March 24
  • 00:00 CET on March 25
  • 01:00 EET on March 25
  • 03:00 MSK on March 25

δεν ξερω αν γινεται όπως στο wow και τις guild του αλλα αν γινεται προτείνω να μπει ακομα ένα rank και να δωθουν σε καποιους δικαιώματα να κανουν Invite που να είναι <<εμπιστοι>> ετσι ώστε όταν 3 ατομα είναι Offline να μην ψάχνουμε καποιον :) ας μπουν αλλα 2-3 ατομα που είναι καθημερινα μεσα και δεν εχουν δωσει δικαιώματα για να βοηθήσουν τον κοσμο :)

Δημοσ.

ανοίξαμε να φαίνεται η clan και να μπορεί να κάνει αίτηση όποιος θέλει να μπει. ε του πούστη, 1 φορά την ημέρα θα μπει κάποιος να βάλει άτομα. αλλά και αυτό που είπες δεν είναι κακιά ιδέα

Δημοσ.

νομίζω κατάφερα να κάνω μαλακία. πήρα paysafe 30e, νομίζοντας ότι μπορώ να το πάρω με paysafe από εδώ . Αλλά δεν.

kinguin βλέπω έχει παραπάνω. κάποιος που να το πήρε από αλλού μέχρι 30ε με paysafe?

wat do

:(

βλαμμένος, λάθος site. το βρήκα :) και πάλι πρόβλημα βέβαια, λόγω paypal fee. μάλιστααα

Δημοσ.

ή αν όχι invite τα request ρε παιδι μου να μπορει να τα κανει accept .

Εγω μπαινω σχεδον σιγουρα μια φορα τη μερα απλα δεν αναγνωριζω κανενα username. :P Αν ειναι να τους κανω ολους δεν εχω προβλημα απλα σκεφτομουν μην δημιουργησει κανενας ακυρος θεμα οποτε εκανα μονο οσους ποσταραν εδω πρωτα.

Δημοσ.

tl;dr

βλαμμένος, λάθος site. το βρήκα :) και πάλι πρόβλημα βέβαια, λόγω paypal fee. μάλιστααα

λύθηκε το πρόβλημα με την βοήθεια του 4GGELOS, σε ευχαριστώ και από εδώ φίλε μου.

Δημοσ.

Ειναι κανεις που προπαρηγγειλε  και περιμενει να του στειλουν το key??

εγω εχω παραγγειλει απο fast2play

μετα την αλλαγη ομως που εκαναν στο site τους εχει εξαφανιστη η παραγγελια μου

τους εστειλα ticket και περιμενω απαντηση

Δημοσ.

εγω εχω παραγγειλει απο fast2play

μετα την αλλαγη ομως που εκαναν στο site τους εχει εξαφανιστη η παραγγελια μου

τους εστειλα ticket και περιμενω απαντηση

τα ιδια και εγω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...