Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εύγε,όχι εύγε για την τέλεια συμπεριφορά!

ΠΟΙΟΣ σας λέει ότι τα ανοιχτά πάρτι είναι για να μπένετε αποσκάλεστοι;Και πάλι στην μούγκα,και πάλι να φεύγετε χωρίς λόγο;

Αποχώρησα από την clan,καλή συνέχεια..Αφού θέλετε έτσ,μαγκιά σας...δεν έχω μάθει να παίζω έτσι..

Μυαλό δεν μπένει,τελείως γελοία κατάσταση..

Δημοσ.

greek drama? μόνο το καλύτερο. ρε μαν. τσιλ πιλ . αν δεν θες. κλείστο και ρίξε invites. 

δεν ξέρω τι έγινε, αλλά δεν βρίσκω "κακό" να μπαίνει κάποιος από την κλαν μου απροσκάλεστος. 

Δημοσ.

greek drama? μόνο το καλύτερο. ρε μαν. τσιλ πιλ . αν δεν θες. κλείστο και ρίξε invites. 

δεν ξέρω τι έγινε, αλλά δεν βρίσκω "κακό" να μπαίνει κάποιος από την κλαν μου απροσκάλεστος. 

οχι καθόλου..

μη τα ξαναλέμε..υποτίθεται ότι είχε λυθεί το θέμα.κλειδωμένο υποτίθεται ότι είναι,αλλά μάλλον τα attributes από το clan το αλλάζουν..

αλλά whatever,οι έλληνες είναι γνωστό ότι είναι από τους χειρότερους που μπορούν να σου τύχουν..

Δημοσ.

κατσε ρε συ . Εμενα που είναι κλειδωμενο γιατι δεν μπαινει κανεις ; και σε εσενα μπαινει ; εισαι σιγουρος ότι το ειχες κλειδωσει ; δεν νομιζω ότι η clan Μπορει να αφηνει ελευθερη εισοδο σε private game επειδή είναι από την ιδια clan . Ας μας το επιβεβαιωση καποιος που βλεπει κατι παραπανο . Από εκει και περα εχεις απολυτο δικαιο και είμαι μαζι σου για την μαλακια που ΞΑΝΑ εγινε.... και θα ΞΑΝΑ γινει γιατι καποιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ . Και αυτό δεν θα αλλαξει ποτε . Αν από το σπιτι σου σε εχουν μαθει να εισαι αναγογος ετσι θα εισαι παντα . Δεν θα αλλαξεις ποτε . Αλλα εσυ γιατι εφυγες ; ποιος ο λογος ; γαμησε το και κοιτα παρακατω μην χαλιεσαι για τετοια θεματα :)

Δημοσ.

Και το βασικοτερο. Ποιος μπηκε, τι εκανε και τι ειπε. Βλεπεις οτι προσπαθουμε να εχουμε τα παντα υπο ελεγχο και το τελευταιο που μπορεις να πεις οτι ειμαστε το κλασικο μπαχαλο. Ηδη ενας εφυγε που το εκανε και γενικα προσπαθουμε να το περιοριζουμε

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

rager το όνομα..και να το θέσω αλλιώς,μπες και γράψε, ''γεια σας,να αράξω μαζί σας'' δεν θα πω όχι ΠΟΤΕ,μου αρέσει να παίζω με άλλους,αλλά όχι ακάλεστους..

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως δεν υπάρχει κάν θέμα..αν το έχεις εσύ κλειστό xtrmsnpr δεν σημαίνει ότι το έχουν και οι άλλοι στο πάρτυ σου..(δεν ξέρω κιόλας αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό).

Απο την clan δεν μπορεί κανείς να σου αλλάξει τα attributes όπως λές και δεν θα το έκανε και κανείς μας ακόμα και αν μπορούσαμε.

Είσαι ο μοναδικός που παραπονέθηκε για αυτό το θέμα και βάλαμε και rule στο να μην μπαίνει κανείς σε πάρτυ απρόσκλητος γιατί αυτό είναι και το σωστό. 

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο οπότε καλά έκανες και έφυγες για να ησυχάσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει γιατι υπαρχουν pony στο diablo? και γιατι να πρεπει να τα σκοτωσω κιολας?

;3

clipart_my-little-pony_animaatjes-17.jpg

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει γιατι υπαρχουν pony στο diablo? και γιατι να πρεπει να τα σκοτωσω κιολας?

;3

clipart_my-little-pony_animaatjes-17.jpg

Γιατί ό,τι υπάρχει στο diablo το σκοτώνεις. Έτσι απλά. :D

• Like 2
Δημοσ.

μου ηρθε ένα email από boacompra.com που μου λεει για επιβεβαιωση 500 $ αγορας από οσο καταλαβα από το google translate . Τι σκατα είναι αυτό ; παιζει να εχει γινει μαλακια με το kinguin και την αγορα του RoS ? εχει κανεις παρει τιποτα τετοιο email ενώ αγορασε από το Kinguin το RoS ?

και μολις πηρα και αυτό το email

Dear Customer,

We are very happy to announce that the distribution of the keys to Diablo 3 - Reaper of Souls EU Battle.net will start on the 24th of March.

That the delivery process may take some time, but rest assured that we will do our best to see to it that your key is delivered to you on time.

Please be advised that to receive your pre-order bonuses you will need to redeem your key until the 31st of March 23:59 CET.

We would also like to point out that we will only accept order cancellation reports until Sunday the 23rd of March 23:59 CET.

Any cancellation made after that date will not be accepted.

We would be greateful if you did not create any new tickets regarding delivery time of diablo 3 because it may lead to delays in delivery of the product.

Best Regards

Kinguin.net

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...