Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100% bonus experience στους servers της Ασίας για το Σαββατοκύριακο, μάλλον ακολουθούν Αμερική-Ευρώπη.

Δημοσ.

Ωραία να θυμηθώ να χαιρετήσω την κοπέλα μου για το σ/κ μην μου κάνει κανένα παράπονο, να βάλω φαί στον παπαγάλο για 2 μέρες μην μου κάνει και αυτός παράπονα και βουρ για κάψα....

γιούργιααα

• Like 3
Δημοσ.

μια χαρα ... 100 % bonus xp μεχρι Δευτερα βραδυ λογικα οποτε παμε να προλάβουμε τον barbarian να τον κανουμε 60 :D χιχι ....

Δημοσ.

παιδιά επειδή έπαιξε ένα μεγάλο fail, για κάποιον λόγο απενεργοποιήθηκε το "looking for members/ να μπορείτε να βρείτε την clan όσοι δεν είστε members" . γι αυτό δεν μπορούσατε πολλοί να την βρείτε, με το που δει κάποιον τον archie / χρήστο ας τον πει να το ενεργοποιήσει να μπει και ο headbanger μέσα και όσοι θέλουν από εσάς χωρίς να τρώει σκάλωμα το invite. ευχαριστώ εκ των προτέρων

ps1: πωωω failllll με τα invitess

ps2: όταν έλεγα εγώ ότι ετοιμάζω τον χωρισμό με κοροϊδεύατε... τελικά θα είναι πιο efective από ότι φαίνεται /evil

Δημοσ.

Το είχα βγάλει εγώ το looking for members απο τότε που είχε μπεί μέσα ένας γερμανός..

Το ξανάβαλα αλλά τώρα όποιος θέλει να βάλει κάποιον μέσα ας το λέει γιατί με τα nicks που κάνουν request invite δεν θα ξέρουμε κανέναν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...