Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ελα ρε, φτερά είναι, κάνε την δουλειά σου και τα φοράς απο αύριο. με το preorder στην απλή edition όλοι το έχουμε. Παίζει να το έχει και η γάτα μου όταν γυρίσω σπίτι. Δουλειά. σκληρός! φωτογραφίες!.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 με το preorder ή απλά όσοι αγοράσουν το game μέχρι τις 31/3?
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 όχι ρε για τα φτερα. ... το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό .. το πρόβλημα μου είναι ότι 1 ολοκληρη ημερα και ακομα είναι στο 4% ...... ΠΟΤΕ θα τελιωσει ; θελω να παιξω ... να το ρισκάρω ; γιατι θα βγει το RoS και ακομα δεν θα εχει τελιωσει με αυτους τους ρυθμους μαμω τον δισκο μου .. και ειπα να τον βαλω στο άλλο pc και μετα βαρεθηκα να σηκωθω #&*^!#&!
headbanger Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κουφάλες θέλω και γω να παίζω με παρέα. έχω έναν παρατημένο βάρβαρο στο EU. έτσι και αλλιώς 150μσ έχω με Ευρώπη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρακολούθησε το progress αν παραμείνει 4-5%, κάνε το swap με το άλλο pc και τέλος, γιατί σε βλέπω να χαζεύεις το progress πετώντας τάπες στο βαρέλι. pre-order έλεγαν αλλά το tweet λέει "So long as you register the Reaper of Souls key before the end of the month, yes". οπότε..
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κοντος ψαλμος αλληλουια! Αντε να ερθει το ROS, αμην και ποτε! * Εσυ που κανεις ανακτηση δισκου και ειναι στο 4% να εισαι βεβαιος οτι ΔΕΝ θα παει στο 100%... στο λεω με βεβαιοτητα 99%. Εχω σωσει και εγω δισκους και ξερω. Δοκιμασε αλλο προγραμμα. Εχει 5-6 προγραμματα
Luxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα bosses δεν αλλάζουν. Τα βασικά bosses, bucher,Belial, Kul κτλ κτλ, όλα είναι τα ίδια πάντα. Αλλάζουν τα elite packs και unique champions και τέτοια. τα dungeon έχουν ένα random στοιχείο αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα.. τώρα με το expansion υποτίθεται οτι θα συμβαίνει... Το difficutly δεν εχει να κάνει με τα random dungeon/bosses/mobs. Ingame μόνο στο lower difficulty δεν χρειάζεται να κάνεις restart. στο να ανεβάσεις difficulty χρειάζεται, τσέκαρέ το. Οποτε γιατι καποιος να μη το βαλει στο πιο δυσκολο επιπεδο, ωστε να ερθουν διαφορετικα elites, και μετα να το αλλαξει στο easy, ωστε να παρει καλυτερα drops; Λογικα καλυτερο elite, καλυτερα drops.. Κατι μου διαφευγει; Εκτος και εαν με την αλλαγη της δυσκολιας, αλλαζουν αυτοματα και τα elite, οποτε παω πασο, αλλα δε πιστευω οτι γινεται κατι τετοιο. Κατι τελευταιο. Επειδη παιζω πρωτη φορα το παιχνιδι και ειμαι ακομα στο act1. Μου προτεινετε να παιζω μαζι με αλλα ατομα, ωστε να ανεβω πιο ευκολα, αλλα να χασω την μαγεια της "πρωτης φορας" ή να παιζω μονος μου; Βασικα εαν παιζω στο expert μαζι με αλλα 5 ατομα, δε θα ανεβω παρα πολυ γρηγορα; Ισως γλυτωσω αρκετες ωρες; Πως λειτουργει το συστημα;
lordelesar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Οποτε γιατι καποιος να μη το βαλει στο πιο δυσκολο επιπεδο, ωστε να ερθουν διαφορετικα elites, και μετα να το αλλαξει στο easy, ωστε να παρει καλυτερα drops; Λογικα καλυτερο elite, καλυτερα drops.. Κατι μου διαφευγει; Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι οπότε τα νούμερα είναι φλου αλλά η ιδέα είναι αυτή: Κάθε εχθρός έχει μια βασική πιθανότητα να πετάξει κάποιο είδος μαγικού αντικειμένου όταν τον ρίξεις. Αν είναι champion pack έχει μεγαλύτερη βασική πιθανότητα, αν είναι elite ακόμα μεγαλύτερη κλπ. Επίσης ο χαρακτήρας σου έχει ένα attribute που λέγεται magic find. Αυτό είναι ένα ποσοστό έξτρα να πετάξει ο εχθρός μαγικό αντικείμενο. Όταν πεθάνει αυτά συμψηφίζονται και πέφτει ένα ζάρι που καθορίζει τι θα σου τύχει. Αν παίζεις σε κάποιο επίπεδο πάνω από normal, έχεις ένα bonus πέρα από τα παραπάνω. Πχ στο Torment έχεις κάποια παραπάνω πιθανότητα να ρίξει legendary αντικείμενο από ότι αν το σκότωνες στο normal με το ίδιο gear και τις ίδιες λοιπές συνθήκες. Αν τώρα αλλάξεις τη δυσκολία στη μέση μιας μάχης (προς τα κάτω μόνο) σημαίνει ότι όταν νικήσεις, εσύ θα έχεις σκοτώσει έναν εχθρό με τη δυσκολία που είχες στην αρχή αλλά το ζάρι θα είναι της τωρινής, χαμηλότερης δυσκολίας. Οπότε βγαίνεις χαμένος. disclaimer: τα παραπάνω είναι υπεραπλοποιημένα. Τα μαθηματικά είναι σημαντικά πιο πολύπλοκα καθώς υπάρχουν πολλά είδη μαγικών αντικειμένων με σύνθετες πιθανότητες να πέσουν, πολλά ζάρια να ριχτούν (quality, type, prefix. suffix, attributes κλπ κλπ κλπ) και πολλά που επηρεάζουν το magic find (auras, shrines, community buffs κλπ κλπ κλπ). Επίσης νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ταχύτητα του levelling. Μιας και είναι η πρώτη φορά που παίζεις το παιχνίδι, παίξε το και απόλαυσέ το. Κοίτα σε κάθε level τι μπορείς να craftάρεις και από το 10 και μετά θα μπορείς να παίξεις στο hard πολύ καλά. Επίσης σκέψου ότι τις τελευταίες μέρες (με το community buff) έπαιξα από την αρχή με καινούρια Demon Hunter όπως σου λέω (crafting και όταν γινόταν εύκολο ανέβασμα δυσκολία) και με casual παιχνίδι μπαίνοντας στο act 3 ήμουν level 56.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ΜΑζί με άλλους 3 εννοείς, 4 είναι το maxed out party. Τώρα, να σου πω την αλήθεια, δεν θα καταφέρεις τπτ με το να ρίξεις το diff. on the fly για να "πιασεις" καλύτερα drops, καθώς τα drops, ίδια θα είναι. Difficulty αλλάζει το XP Rate και το gold dropped (φράγκααααα). Τα "διαφορετικά" ελιτ που θα σου έρθουν, θα είναι τα ίδια με τα αυτά του Expert ας πούμε λ.χ και θα τους λείπει μία ιδιότητα απο τις 3-4 που έχουν στο δύσκολο. δλδ. χαζομάρες. Καλύτερα, για μένα, παίξτο σε normal - hard για αρχή, και τα 2 άνετα και διασκεδαστικά είναι. Κάνε και τα 4 Act με το πάσο σου, πάρε τα level σου και όταν 60αρίσεις και αρχίσεις τα paragon και τα lootruns σκέφτεσαι και τα Magic Find, Torment, Optimal Builds, Best in slot και όλα αυτα τα ωραία που έχουν ακρωνύμια edit για Lordelesr: Ότι σου είπε. -Επίσης και γω δουλειά. High Five. επίσης.. νόμιζα οτι μέχρι τις 25 τουλάχιστον δεν έχει καλύτερο drop rate ανεξαρτήτως δυσκολίας.. yo.
Luxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις, με βοηθησατε αρκετα ωστε να καταλαβω καποια πραγματα! Υπαρχει τροπος να αλλαζεις τα skills πατωντας κουμπια, οπως στο diablo II; Ή εχεις μονο αριστερο/δεξι κλικ και το 1 για spells/skills; Λιγα δεν ειναι; Ο βοηθος, εαν πεθανει χανει ολα τα αντικειμενα που του εχεις βαλει; Το craft στηριζεται και αυτο στην τυχη; Δλδ το diablo ειναι ενα παιχνιδι τυχης και πιθανοτητων, που μπορει να μην ερθουν και ποτε; Κατι τελευταιο, παλι με τα επιπεδα δυσκολιας. Ετσι οπως το κανανε τωρα και απο τις περιγραφες, ειναι σα να σου λεει, οτι γινεται να ξεκινησεις απο το expert επιπεδο. Ειναι εφικτο ομως; Εστω σε co-play.
headbanger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 έλα έπιασα τον βαρβαρο ανέβηκα και 10 παραγκον. ΣΚ να λιώσω με σκαιπ και τα συναφή ψάχνω 1
lordelesar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις, με βοηθησατε αρκετα ωστε να καταλαβω καποια πραγματα! Υπαρχει τροπος να αλλαζεις τα skills πατωντας κουμπια, οπως στο diablo II; Ή εχεις μονο αριστερο/δεξι κλικ και το 1 για spells/skills; Λιγα δεν ειναι; Ο βοηθος, εαν πεθανει χανει ολα τα αντικειμενα που του εχεις βαλει; Το craft στηριζεται και αυτο στην τυχη; Δλδ το diablo ειναι ενα παιχνιδι τυχης και πιθανοτητων, που μπορει να μην ερθουν και ποτε; Κατι τελευταιο, παλι με τα επιπεδα δυσκολιας. Ετσι οπως το κανανε τωρα και απο τις περιγραφες, ειναι σα να σου λεει, οτι γινεται να ξεκινησεις απο το expert επιπεδο. Ειναι εφικτο ομως; Εστω σε co-play. Ανά πάσα στιγμή έχεις τα δύο βασικά skills (αριστερό και δεξί κλικ), 4 active skills (1-4) και 3 (4 στο RoS) passive skills. Τα slots τα αποκτάς σιγά σιγά. Ποιο skill εχεις σε κάθε slot μπορείς να το αλλάξεις on the fly αρκεί να μην είσαι σε μάχη και να μην είναι σε cooldown αυτό που πας να αντικαταστήσεις. Ο βοηθός δεν πεθαίνει ποτέ. Αν τελειώσει το life του απλά εξαφανίζεται για λίγη ώρα (1-2 λεπτά) και εμφανίζεται μόνος του δίπλα σου με όλα τα items του απείραχτα. Το craft χρησιμοποιεί παρόμοια ζάρια. Πχ ένα γάντι λέει ότι μπορεί να ρολάρει 100-200 main stat + 3 magic attributes. Αυτό σημαίνει ότι θα πέσει ένα ζάρι για το main stat (vit-str-int-dex), 1 ζάρι για το ακριβές ποσό ανάμεσα στο 100 και 200 και 3 ζάρια που θα καθορίσουν 3 από τα όσα attributes μπορούν να πέσουν σε γάντι. Στο Loot 2.0 είναι biased προς τον χαρακτήρα σου. Δηλαδή αν έχεις Wizard είναι πολύ σπάνιο να σου ρολάρει dexterity. Γίνεται ναι. Όπως σου έγραψα παραπάνω στο 10 έπαιζα solo σε Hard, στο 20 σε expert και στο 40 σε master ξεκινώντας χαρακτήρα από το 0. Και πάλι είναι απλουστευμένα τα παραπάνω.
Luxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ξεκινησα expert για πλακα, και μεσα σε 50 λεπτα, εφτασα τα 10 level.. Εγω νομιζα οτι θα πεθαινα με 1 hit.. Τι γινεται; Κατι ασχετο. Γιατι ο demon hunter κουβαλαει οπλα, απο την στιγμη που δε τα χρησιμοποιει; Τα τερατα εχουν immunities; Βεβαια αυτο μονο μειονεκτημα για τον μαγο ειναι.
lordelesar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ξεκινησα expert για πλακα, και μεσα σε 50 λεπτα, εφτασα τα 10 level.. Εγω νομιζα οτι θα πεθαινα με 1 hit.. Τι γινεται; Κατι ασχετο. Γιατι ο demon hunter κουβαλαει οπλα, απο την στιγμη που δε τα χρησιμοποιει; Τα τερατα εχουν immunities; Βεβαια αυτο μονο μειονεκτημα για τον μαγο ειναι. Όσο μεγαλώνει το level αυξάνονται και τα XP που χρειάζεται για το επόμενο. Πχ για να πας από το 1 στο 2 χρειάζεται να σκοτώσεις 2 εχθρούς. Για να πας από 10-11 χρειαζεται 300 κλπ. Και δεν είναι γραμμική η αύξηση. Κουβαλάει bows και crossbows και τα χρησιμοποιεί. Μάλλον για τον μάγο λες που δεν τα χρησιμοποιεί, δλδ δεν κοπανάει κάποιον στο κεφάλι, αλλά το damage (και spell damage) που κάνεις βασίζεται κατά βάση στο damage του όπλου. Δεν είναι μόνο στο μάγο γιατί πολλά από τα skills και weapons και για τους άλλους έχουν +elemental damage. Πχ ένα rune στον DH μπορεί να σου λέει "deals 110% damage as fire/lightning/poison". Επίσης ένα όπλο που θα βρεις μπορεί να λέει "+Fire damage". sidenote: με τα φτερά τι έγινε τελικά? Έβλεπα χθες streamers στο America region μέχρι να ανέβει ο EU και είχανε φάει τα μουστάκια τους που δεν έρχοταν τα wings. lol
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Eλα εγω τώρα μπήκα και έχω ingame mail. Οπότε, φτερά, check.
Προτεινόμενες αναρτήσεις