lalanis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Lalanis: Ποτάμι και για τις δημοτικές μάλλον Βαλλιανάτο...Ανάλογα το αν θα πάω σε πολύ brutal επιλογή....
mphxths Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το χεις προπαραγγειλει και θα μας το ξεφουρνισεις καμμια 10αρια μερες μετα το launch...
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 χαϊδεύεσαι πίσω από το pc ντυμένος barbarian με ασπίδα ενώ έχεις αγκαλιά το pre-order σου 6
alexanip Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν
Markerparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ειπα μεχρι να βγει το reaper που θα με χασετε τελειως να χαβαλεδιασουμε λιγο, και επειδη ενας φιλος ζητησε e-mail ειπα να φτιαξω ενα να γελασουμε! Ενοειται οτι δε δινω account πουθενα... πρασινοματης ειμαι οχι βλ*κας!!! Εχε χαρη που δεν ομιλω καλα την Αγγλικην και δεν ειχα και χρονο και εφτιαξα κατι νυσταγμενος στα γρηγορα! οσο για το αν το αγορασα η αν το αγορασω ανεξαρτητως τιμης επειδη μετα καποιοι θα το παιζουν μετα χρηστον προφητες γενικως οριστε γραψτε εδω τη γνωμη σας!!! με ναι και οχι! ναι οτι το εχω ηδη παραγγειλει κτλ - οχι οτι δεν το εχω ηδη και ΔΕ θα το εχω για αρκετο διαστημα η και για παντα! lalanis marketparts burp ktl. (διπλα γραψτε ναι η οχι) 2
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν πάνε στου lab μιας και βλέποντας την συνεισφορά σου στο forum για παπατράκα σε κόβω με 3 post που 3/3 ζητάς κάτι 1) Παιδιά , άμα έχει κάνα κλειδί κανείς και δεν το χρειάζεται να με στείλει. ευχαριστώ προκ 2) Eνδιαφερομαι για τα dead space 3 και Magicka + DLC καλές γιορτές 3) Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν
alexanip Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σπάνια μπαίνω στο forum. Σημμετείχα σε ένα διαγωνισμό και ένα κλειδί πιο το πρόβλημα ; απλά ήθελα να γνωριστώ και να παίξω diablo με τα παιδιά εδώ στο forum Kανένα πρόβλημα άμα δεν με θέλετε μέσα στο clan.
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 3 beg posts + 1 whine post. εάν θες έλα, έχουμε δροσιά στην clan ps1: επειδή είχαμε ήδη ένα περιστατικό στην clan με ένα παιδί που του ανέλυσα τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαμε με μέλος της οικογένειας του, και επειδή είπαμε η clan να είναι περισσότερο σαν οικογένεια (δλδ όσοι είμαστε εδώ + κολλητοί + φίλοι) καταλαβαίνεις ότι με 3 posts και χωρίς να έχεις πει κουβέντα εδώ είναι λογικό να στα γράφουμε και αυτά όταν επρόκειται να μπεις στο "σπίτι" που έχουμε κάνει σαν παρέα. και από το να χαλαστεί κάποιος από την ωραία παρέα που έχουμε κάνει, ας χαλάσω κάποιον που δεν ξέρω στην τελική
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν το εχεις παραγγειλει αλλα θα το κανεις μεχρι τελος του μηνα
Jikail Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ τον πιστεύω ότι δεν το έχει προ-παραγγείλει. Αλλά φαντάζεστε να κυκλοφορεί με φτερά στις 25 Μαρτίου...; 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 γιατι ?!?!?!? τα νευρα μου ... προσπαθω να σωσω έναν δισκο με φωτογραφιες μιας φιλης της γυναικας μου που είναι σε αθλια κατασταση με το ζορι τον διαβαζει και από χθες βραδυ στις 12 είναι ακομα στο 4 % ........οσο κανει αυτό το πραγμα δεν μπορω να παιξω φοβάμαι μην ζοριστεί πολύ και κρασαρει .... θα το επιρεασει λετε αν μπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις