Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; 

θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν  :-D

Δημοσ.

ειπα μεχρι να βγει το reaper που θα με χασετε τελειως να χαβαλεδιασουμε λιγο, και επειδη ενας φιλος ζητησε e-mail

ειπα να φτιαξω ενα να γελασουμε! Ενοειται οτι δε δινω account πουθενα... πρασινοματης ειμαι οχι βλ*κας!!!

Εχε χαρη που δεν ομιλω καλα την Αγγλικην και δεν ειχα και χρονο και εφτιαξα κατι νυσταγμενος στα γρηγορα!

οσο για το αν το αγορασα η αν το αγορασω ανεξαρτητως τιμης επειδη μετα καποιοι θα το παιζουν μετα χρηστον προφητες γενικως οριστε γραψτε εδω τη γνωμη σας!!! με ναι και οχι! ναι οτι το εχω ηδη παραγγειλει κτλ - οχι οτι δεν το εχω ηδη και ΔΕ θα το εχω για αρκετο διαστημα η και για παντα!

lalanis     

marketparts        burp

ktl. (διπλα γραψτε ναι η οχι)

eec.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; 

θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν  :-D

πάνε στου lab μιας και βλέποντας την συνεισφορά σου στο forum για παπατράκα σε κόβω με 3 post που 3/3 ζητάς κάτι 

1) Παιδιά , άμα έχει κάνα κλειδί κανείς και δεν το χρειάζεται να με στείλει. ευχαριστώ προκ

2) Eνδιαφερομαι για τα dead space 3 και Magicka + DLC καλές γιορτές   :-)
3) Για σας παιδιά ήθελα ρωτήσω, έχετε φτιάξει clan εδώ στο forum ; 

θα ήθελα να μπω και εγώ αν είναι δυνατόν   :-D

Δημοσ.

Σπάνια μπαίνω στο forum. Σημμετείχα σε ένα διαγωνισμό και ένα κλειδί πιο το πρόβλημα ;

απλά ήθελα να γνωριστώ και να παίξω diablo με τα παιδιά εδώ στο forum

Kανένα πρόβλημα άμα δεν με θέλετε μέσα στο clan.

Δημοσ.

3 beg posts + 1 whine post. εάν θες έλα, έχουμε δροσιά στην clan

ps1: επειδή είχαμε ήδη ένα περιστατικό στην clan με ένα παιδί που του ανέλυσα τις ερωτικές περιπτύξεις που είχαμε με μέλος της οικογένειας του, και επειδή είπαμε η clan να είναι περισσότερο σαν οικογένεια (δλδ όσοι είμαστε εδώ + κολλητοί + φίλοι) καταλαβαίνεις ότι με 3 posts και χωρίς να έχεις πει κουβέντα εδώ είναι λογικό να στα γράφουμε και αυτά όταν επρόκειται να μπεις στο "σπίτι" που έχουμε κάνει σαν παρέα. 

και από το να χαλαστεί κάποιος από την ωραία παρέα που έχουμε κάνει, ας χαλάσω κάποιον που δεν ξέρω στην τελική ;) 

Δημοσ.

Εγώ τον πιστεύω ότι δεν το έχει προ-παραγγείλει. Αλλά φαντάζεστε να κυκλοφορεί με φτερά στις 25 Μαρτίου...;

• Like 1
Δημοσ.

γιατι ?!?!?!?

τα νευρα μου ... προσπαθω να σωσω έναν δισκο με φωτογραφιες μιας φιλης της γυναικας μου που είναι σε αθλια κατασταση με το ζορι τον διαβαζει και από χθες βραδυ στις 12 είναι ακομα στο 4 % ........οσο κανει αυτό το πραγμα δεν μπορω να παιξω φοβάμαι μην ζοριστεί πολύ και κρασαρει .... θα το επιρεασει λετε αν μπω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...