greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 γιατι δεν μας δειχνεις απλα το εμαιλ ? γιατι ουτε εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι θα παιζεις τζαμπα...ουτε εμεις οτι το χεις αγορασει...οποτε εμεις θα υποθεσουμε οτι ξηγηθηκες μπινια Ανεβασα φωτο του e-mail δεν το ειδες?
Tmark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Κια μια υποερωτηση. Ποια η λογικη να εχεις δυο οπλα ( barbarian ) ταυτοχρονα; Υπαρχουν skills που εκμεταλλευονται κατι τετοιο; Το dual wielding σε όλους τους characters δίνει 15% bonus Attack Speed άρα σου αυξάνει το effective DPS. Ανεβασα φωτο του e-mail δεν το ειδες? Το mail είναι fake, green. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απάνταγε υπάλληλος της Blizzard σε τέτοια Αγγλικά και με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι formal, πως το λένε..
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καταρχην το mail αναφερει ΒΕΤΑ κλειδι. Ειναι δυνατον μετα το release να σου δωσουν beta? αν το mail δεν το εγραψες εσυ για πλακα προσεξε το βλεπω να μενεις χωρις account 1
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το ότι είναι το site της bliz ποια δεν είναι blizzard.com αλλά το eu / us . battle.net δεν το σκεφτήκατε? το ότι έχει όλα αυτά τα λάθη επίσης? πρασινομάτη μακάρι να μας τρολάρεις αλλιώς μην κάνεις καμια πλάκα και δώσεις κανένα acc σου σε αυτούς ps1: και επειδή μπορεί να νομίζεις ότι σε κάνω πλάκα / ζήλεψα την προσφορά, πάρε ένα τηλ το support μέσω skype (το έκανα συνέχεια παλιά για ΟΤΙ πρόβλημα είχα) και πες ότι σου ήρθε αυτό το email και εάν είναι legit 1
ChrisAce Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν είναι άσχημη ιδέα αυτή πάντως. EDIT: Να μην δώσει πουθενά το acc του εννοώ.
pj2501 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 https://eu.battle.net/support/ αυτο ειναι το site που επισηναπτει η Blizzard. Λοιπον το mail αυτο αν δεν ειναι Fake ειναι Scam οποτε κλειδι δεν θα παρεις! Επομενος αν σε δουνε οι φιλοι σου online μετα το release θα παει να πει σιγουρα οτι το αγορασες Μεγια σου λοιπον! ΥΓ: Παραδεξουτο αντρικια!
Tmark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν είναι online μετά το release δεν σημαίνει ότι αγόρασε το RoS. Μπορεις να παίξεις και χωρίς αυτό το vanilla content.
Snolly Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση. Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold! Σκεφτομαι να δεχτω! και μπηκε ενα ρακουν στο πλαισιο εκλεψε μια κοπια RoS και μου την εφερε. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ανεβασα φωτο του e-mail δεν το ειδες? all aboard the fail train όμως... μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείς την κωλοτούμπα...
Snolly Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δειτε εδω θεουλη που μπαινει σε public t6 games http://eu.battle.net/d3/en/profile/Babudoiuz-1110/hero/32388471 γελαω 10 λεπτα
Markerparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δειτε εδω θεουλη που μπαινει σε public t6 games http://eu.battle.net/d3/en/profile/Babudoiuz-1110/hero/32388471 γελαω 10 λεπτα Leech με 313mf. Τιμιος.
headbanger Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παίδες ρίχτε και μια ματιά εδώ. http://us.battle.net/d3/en/profile/Kalhas-2612/hero/38297709 τα skills είναι μουφα γιατί δοκίμαζα τ4 diablo με έναν μονκ. τον ρίξαμε Να φοράω αυτά ή τα ΛΟΗ legendary όπλα. Έχουν λιγότερο dps
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ειπα μεχρι να βγει το reaper που θα με χασετε τελειως να χαβαλεδιασουμε λιγο, και επειδη ενας φιλος ζητησε e-mail ειπα να φτιαξω ενα να γελασουμε! Ενοειται οτι δε δινω account πουθενα... πρασινοματης ειμαι οχι βλ*κας!!! Εχε χαρη που δεν ομιλω καλα την Αγγλικην και δεν ειχα και χρονο και εφτιαξα κατι νυσταγμενος στα γρηγορα! οσο για το αν το αγορασα η αν το αγορασω ανεξαρτητως τιμης επειδη μετα καποιοι θα το παιζουν μετα χρηστον προφητες γενικως οριστε γραψτε εδω τη γνωμη σας!!! με ναι και οχι! ναι οτι το εχω ηδη παραγγειλει κτλ - οχι οτι δεν το εχω ηδη και ΔΕ θα το εχω για αρκετο διαστημα η και για παντα! lalanis marketparts ktl. (διπλα γραψτε ναι η οχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις