Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ναι έγινε η εγκατάσταση του παιχνιδιού από το cd, patch κατεβάζει και content του expansion...
paularas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Fresh news. Παρασκευη θα εχουμε τους κολλεκτορες στα χερια μας Sent from my iPhone using Insomnia
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν μπορω να μπω μου λεει servers down, παρ'ολα αυτα βλεπω μερικους απο εσας online wtf..
nevermore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μόλις βγήκα αλλά μέσα όταν ξεκινούσαμε νέο run μας έβγαζε error στους servers..... Από το δώρο που δώσαν στον green πέσαν και οι σερβερ δεν άντεξαν
lordelesar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παιδιά ποιές ώρες παίζετε συνήθως? Θα ήθελα να παίξω μαζί σας αλλά λόγω διαφοράς ώρας πρέπει να το πλανάρω
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Απιστοι θωμαδες, ασπιδες και σχετικα... ωραια... για να δουμε ποιος θα παιξει τσαμπα!
mphxths Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Απιστοι θωμαδες, ασπιδες και σχετικα... ωραια... για να δουμε ποιος θα παιξει τσαμπα! γιατι δεν μας δειχνεις απλα το εμαιλ ? γιατι ουτε εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι θα παιζεις τζαμπα...ουτε εμεις οτι το χεις αγορασει...οποτε εμεις θα υποθεσουμε οτι ξηγηθηκες μπινια
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτο που λεει easy, hard κτλ τι ακριβως ειναι; Παντως καμια σχεση με τα επιπεδα δυσκολας hell, inferno κτλ τα οποια ερχονται με τον τερματισμο του παιχνιδιου, σωστα; Εχω μπερδευτει τωρα λιγο με το παιχνιδι, γιατι στο demo δε τα ειχε ολα αυτα.. Και γιατι ενω βαζω private server, μου εχει ενα bonus για 50% επιπλεον xp; Ειχε επιλεγμενο το peer to peer και καλα για καλυτερες ταχυτητες και κατεβαζε πολυ αργα τοσες ωρες.. Το εβγαλα και τωρα κατεβαζει με φουλ ταχυτητα. Φαινεται το εχει ετσι η blizzard για να μην τους τρωμε το bandwidth;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 όλα λάθος είναι τα αγγλικά εκεί μέσα ρε τρελοκομείο τι γίνεται κάθε πότε πέφτει legendary; 3-4 ωρίτσες τίποτα δεν έχει πέσει ευτυχώς μου έδωσε ένα ο φίλος μου ο wintaxt aka rockaroila @Luxx τα επίπεδα δυσκολίας είναι αυτό ακριβώς που λένε. όσο ανεβαίνει ο χαρακτήρας σου σε lvl και stats, τόσο σε παίρνει να ανεβάσεις δυσκολία. Βάζεις private game και παίρνεις το bonus xp γιατί λογικά είσαι στην clan Και στο WoW έτσι το έχει. Μερικές φορές έχω παρατηρήσει και το ανάποδο, να κατεβάζει περισσότερο με peer to peer. Να το δοκιμάζεις γενικά αν πηγαίνει αργά.
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 This is tha expansion of tha gamenamed ripper of soulz.. Ειχε γελιο το mail παντως το διαβαζω ξανα και ξανα, +1 for creativity. 5
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 όλα λάθος είναι τα αγγλικά εκεί μέσα ρε τρελοκομείο τι γίνεται κάθε πότε πέφτει legendary; 3-4 ωρίτσες τίποτα δεν έχει πέσει ευτυχώς μου έδωσε ένα ο φίλος μου ο wintaxt aka rockaroila @Luxx τα επίπεδα δυσκολίας είναι αυτό ακριβώς που λένε. όσο ανεβαίνει ο χαρακτήρας σου σε lvl και stats, τόσο σε παίρνει να ανεβάσεις δυσκολία. Βάζεις private game και παίρνεις το bonus xp γιατί λογικά είσαι στην clan Και στο WoW έτσι το έχει. Μερικές φορές έχω παρατηρήσει και το ανάποδο, να κατεβάζει περισσότερο με peer to peer. Να το δοκιμάζεις γενικά αν πηγαίνει αργά. Σε ποια clan ειμαι; :S Δεν σε επιασα με τα επιπεδα δυσκολιας; Υπηρχαν εξ'αρχης; Βλεπω πεντε επιπεδα δυσκολιας, μπορω να παιξω μονο τα τρια πρωτα. Τα hell,inferno κτλ.. ειναι διαφορετικα επιπεδα απο αυτα τα πεντε; Το παιχνιδι παιζει χωρις το cd; :S Γιατι το ειχαν τοτε; Και γιατι αποθηκευει απο default τον φακελο του παιχνιδιου στην επιφανεια εργασιας; Μπορω να τον μεταφερω; Ηλιθιες ερωτησεις, αλλα δεν εχω ιδεα απο το παιχνιδι..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σε ποια clan ειμαι; :S Δεν σε επιασα με τα επιπεδα δυσκολιας; Υπηρχαν εξ'αρχης; Βλεπω πεντε επιπεδα δυσκολιας, μπορω να παιξω μονο τα τρια πρωτα. Τα hell,inferno κτλ.. ειναι διαφορετικα επιπεδα απο αυτα τα πεντε; Το παιχνιδι παιζει χωρις το cd; :S Γιατι το ειχαν τοτε; Και γιατι αποθηκευει απο default τον φακελο του παιχνιδιου στην επιφανεια εργασιας; Μπορω να τον μεταφερω; Ηλιθιες ερωτησεις, αλλα δεν εχω ιδεα απο το παιχνιδι.. Hell inferno ktl δεν υπάρχουν πια, τα αντικατέστησαν το Normal, hard, expert, torment οπου το torment έχει με την σειρά του υποκατηγορίες difficulty, απο torment 1 έως torment 10. Απο 1 lvl σε αφήνει να παίξεις σε όποιο difficulty θες. Το τί δίνει το κάθε tier το λέει όταν επιλέξεις το εκάστοτε difficulty. ναι, χωρίς cd.. Μπορείς να μεταφέρεις τον φάκελο όπου θες. Στο battlenet launcher να πας στα settings και να ρυθμίσεις το path μετα *δλδ που έχωσες το folder του παιχνιδιού* αλλιώς θα σου ξανακατβάσει τα πάντα. Το 50% xp bonus είναι απο την Blizzard, εδώ και 2 βδομάδες για να ανεβάσουν οι παίκτες ότθ θέλουν πιο έυκολα κτλ (και παραγκον λβλς) και θα είνια up μέχρι τις 25 που έρχεται το RoS.
Luxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Φιλε εισαι μεγα γνωστης. Τα καταλαβα σχεδον ολα. Εγω να ξεκινησω απο το normal; Στα πιο δυσκολα επιπεδα αλλαζουν και τα bosses; Πεφτουν καλυτερα αντικειμενα; Παντως δε καταλαβαινω κατι. Θυμαμαι οτι στο diablo II , οταν πηγαινες απο το normal στο επομενο επιπεδο ηταν δυσκολο απο το πρωτο act, παρολο που ειχες φτασει καποια level, ετσι λογικα θα γινοταν και στο diablo III. Τωρα που ειμαι στο act1 ακομα, το εβαλα στο τριτο επιπεδο, και τα σκοτωνα, αν και αργουσα περισσοτερο. Τι δε καταλαβαινω; Ή ετσι ηταν και με τα hell,inferno; Ηλιθια ερωτηση, αλλα το cd χρειαστηκε πουθενα; Και μια τελευταια ερωτηση. Καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι, η κατασκευη των dungeons και των bosses, αλλαζει; Ή ειναι ακριβως τα ιδια καθε φορα; Οταν αλλαζω ingame την δυσκολια του παιχνιδιου; Κια μια υποερωτηση. Ποια η λογικη να εχεις δυο οπλα ( barbarian ) ταυτοχρονα; Υπαρχουν skills που εκμεταλλευονται κατι τετοιο; Difficulty is now dynamic and monsters will level up with your characters Each level offers new bonuses and rewards, visible in the difficulty selection menuYou can now lower your difficulty setting in-game However, increasing your difficulty still requires exiting your current game This option is disabled in Hardcore modeTo account for these changes, monster density has been adjusted across all Acts Αλλα και παλι δε καταλαβαινω τα παντα.. Τα τερατα αλλαζουν, ή απλα ειναι τα ιδια αλλα πιο δυνατα; Λεει οτι εαν αλλαξεις ingame απο ευκολο σε δυσκολο πρεπει να κανεις restart. Εγω που το δοκιμασα δε ηθελε restart.. Μηπως εννοει για να αλλαξουν τα τερατα; Εαν ξεκινησεις με δυσκολο, ωστε να βγουν τα πιο σπανια bosses, και μετα το αλλαξεις σε ευκολο, θα σου πεταει τα drops που αντιστοιχουν στο δυσκολο; Το εχω κουρασει, αλλα ειμαι νεος, ζηταω κατανοηση!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @Lux έλα σε έχω. 1. Ξεκίνα το ένα πάνω απο normal ή και expert. Αλλάζει το πόσα xp πέρνεις, και τα χρήματα. Τα drops είναι παντού *ακόμα και στο torment 10* τα ίδια. -Αυτό θα αλλάξει στις 25 του μήνα με το release που θα πέφτουν καλύτερα/συχνότερα legendary όσο πιο πάνω βάζεις τον slider του torment. Και στο Hell - Inferno έτσι ήταν, ανέβαινε δυσκολία, περισσότερα hp τα mobs. τώρα για το lvling, δεν σε νοιάζει και να καθυστερείς λίγο, όχι να κάνεις 10 ώρες για ενα pack αλλά μετά στο 60 θα θές να πηγαίνεις γρήγορα για να έχεις καλό ratio drops/time. E το CD χρειάστηκε για το αρχικό install, ωστε να μην κατεβάζεις όλο το παιχνίδι απο blizz αν και θα μπορούσες να το πάρεις digital και να ξεμπερδεύεις. Τα bosses δεν αλλάζουν. Τα βασικά bosses, bucher,Belial, Kul κτλ κτλ, όλα είναι τα ίδια πάντα. Αλλάζουν τα elite packs και unique champions και τέτοια. τα dungeon έχουν ένα random στοιχείο αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα.. τώρα με το expansion υποτίθεται οτι θα συμβαίνει... Το difficutly δεν εχει να κάνει με τα random dungeon/bosses/mobs. 2 όπλα barb είναι πιο γρήγορα hits απο ένα 2 Handed όπλο, ή όπλο ασπίδα. Αν διαβάσεις τα skills θα δείς αν υπάρχει κάτι που εκμεταλλεύεται, δεν ξέρω απο barb, τώρα τον 60αρισα και δεν με καίει. νομίζω δεν παίζει ρόλο στα skills, αλλά παίζει ρόλο στο life on hit πχ, όσο πιο γρήγορα τις ρίχνεις τόσο πιο γρήγορα leechareis health. όπως επίσης και στα procs των αντικειμένων, που έχουν "chance to...." οτιδήποτε on hit effect. Ingame μόνο στο lower difficulty δεν χρειάζεται να κάνεις restart. στο να ανεβάσεις difficulty χρειάζεται, τσέκαρέ το. Αυτά. ps: διορθώστε κανείς αν λέω καμιά μλκια, μην παραπληροφορώ --- επίσης έχει clan insomnia ingame , κάνε ενα search στο social παράθυρο και κάνε αίτηση, θα την πετύχεις. και τώρα όλο και κάποιος θα είναι μέσα, που δεν το έυχομαι, καμμένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις