Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση.

Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold!

Σκεφτομαι να δεχτω!

Δημοσ.

Eστειλα e-mail διαμαρτυριας για τα λεφτα που ζητανε για το ros. Εξηγησα οτι ειμαι καλος πελατης της εταιρειας και οτι εχω παρα πολλα παιχνιδια τους.Επισημα με το account mou. Ολα αυτα πριν 4-5 μερες. Στην αρχη μου ηρθε ενα αυτοματο μηνυμα οτι θα δουν και θα απαντησουν κατι τετοιο. Σημερα στις 15:30 μου ηρθε η επισημη απαντηση.

Μου απάντησαν ότι θα μου δωσουν τη μέρα που θα βγει το ros με e-mail εναν κωδικο για πληρες ros ο οποιος θα ισχυσει χρονικα για 3 μηνες. Αν σε αυτο το διαστημα πεισθω οτι αξιζει θα μπορω με 28 ευρω να το συνεχισω κανονικα μετα τους 3 μηνες πληρωνοντας μεσω ενος link που θα μου στειλουν τοτε. Αν οχι τοτε ο χαρακτηρας μου και γενικα οτι ειχα θα επανελθουν στην κατασταση που ειχα ΠΡΙΝ ξεκινησω το ros. Ακομα και το gold!

Σκεφτομαι να δεχτω!

Αδικία πάντως γιατί σε 3 μήνες θα έχουν πέσει οι τιμές

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Δημοσ.

πιστεύω ότι είναι πρόλογος όλο αυτό για να καλύψεις την ce που έχεις προ παραγγείλει και θα πας να την πάρεις ντυμένος cosplay βάρβαρος με ασπίδα

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.

πιστεύω ότι είναι πρόλογος όλο αυτό για να καλύψεις την ce που έχεις προ παραγγείλει και θα πας να την πάρεις ντυμένος cosplay βάρβαρος με ασπίδα

:lol:

Δημοσ.

ρε ασε τις μαλακιες που μοιραζει η blizzard τζαμπα ros 3 μηνων σε οποιον θελει να πιστει και πες μας αν πηρες την απλη ή την CE .......

print screen το email or never happened.....

• Like 4
Δημοσ.

εγω δηλαδή που εχω όλα τα παιχνίδια τους στο account από το Lost Vikings - Warcraft 1 - 2 -3 Sc 1-2 wow diablo 1-2-3 και σε game card του wow εχω δωσει σχεδόν 9 χρονια playtime μαζι με το 2ο account που εχει αλλα 5 χρονια playtime τι θα μου δωσουν αν στειλω email ?!?!?!?

Δημοσ.

κλασικα..πως να δικαιολογηθει οτι θα παιζει απο την 1η μερα το ρος...μου το κανε δωρο η βλιζζ...

και στους 3 μηνες που θα πεσει η τιμη..τσουπ..οριστε το πηρα 28ευρω απο το ΕΙΔΙΚΟ λινκ που μου στειλε η βλιζζ..

ρε πρασινοματη πρεπει να μας περνας για τρανα γιδια ε? :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες κανένα καλό build για wizard μπορεί να μου πει κανείς...

πολύ μέτριος εξοπλισμός και paragon 162

Ντανκε

Δημοσ.

Παιδιά τέλος. Ο πρασινομάτης το είχε αγοράσει πριν από όλους μας. Τέλος.

ΥΓ: Το μόνο email διαμαρτυρίας που μπορεί να έστειλε είναι για να ζητήσει shield dual-"weild"...

• Like 2
Δημοσ.

παντως περα από την πλακα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ρε συ πρασινε.....Μαμω τον Παναθηναϊκο σου μεσα μαμω ..... άλλη δικαιολογια δεν μπορουσες να σκεφτεις ; Φαντασου αν η Bliz εκανε κατι τετοιο στην πραγματικοτητα τι γαμωσταυριδια θα ακουγε από τους υπολοιπους 1Μ + που θα εδιναν 40 αντι για 28και σημερα αντι για 3 μηνες μετα.....Εταιρεια με σκοπο το κερδος είναι όχι φιλανθρωπικο ιδρυμα !

Δημοσ.

Σημερα αγορασα το παιχνιδι, ( νωρις το εκανα.. ) και εβαλα το δισκακι, παταω ινσταλλ, και περιμενω εδω και 5 ωρες να κατεβασει 11 gb απο το ιντερνετ.. Δεν υποτιθεται οτι θα γινοταν ολοκληρη η εγκατασταση του παιχνιδιου απο το cd;

Επισης το authenticator ειναι απαραιτητο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...