alan2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ανταλλαγές αντικειμένων μεταξύ παιχτών θα επιτρέπονται?
ababapanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ανταλλαγές αντικειμένων μεταξύ παιχτών θα επιτρέπονται? απο οτι εχω καταλαβει θα μπορεις να πουλας αντικειμενα , και με πραγματικα χρηματα
Galis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι...
Daredevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι... θα εκπλαγείς.......
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι... Μας δουλεύεις; Έχω βγάλει ΛΕΦΤΑ, πουλώντας εικονικά τσεκούρια.. (staffs mainly ) Λεφτά = Χιλιάρικα ευρώ ε..
EyeofOne Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι... και τι θα κάνουν όλοι οι chinese farmers μετά; Κλέφτες θα γίνουν;
Gilmaru Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε πότε θα βγει κι αυτό, μας βγάζει την πίστη η blizzard κάθε φορά. Ανακοινώνει κάτι και μετά το προμοτάρει 2 χρόνια πριν ο βγάλει.
fixxxer29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι... Εγώ..Εάν προηγουμένως έχω πουλήσει ένα εικονικό σπαθί ή πανοπλία και μ'αυτά τα χρήματα αγοράζω το τσεκούρι.
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μας δουλεύεις; Έχω βγάλει ΛΕΦΤΑ, πουλώντας εικονικά τσεκούρια.. (staffs mainly ) Λεφτά = Χιλιάρικα ευρώ ε.. Ποιo game είναι αυτό να βγάλουμε και μεις τπτ?
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 απορω ποιος θα δωσει λεφτα για ενα εικονικο τσεκουρι... Αυτός που έδωσε λεφτά για να πάρει και εικονικό πουλί να πετάει στο WoW
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιo game είναι αυτό να βγάλουμε και μεις τπτ? Lineage II (official mainly), περάσανε οι εποχές του.. αλλά σε οποιοδήποτε Grindy MMORPG μπορείς να κάνεις καριέρα και μόλις τη παρατήσεις να πουλήσεις.
altair Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 η μπλιζ τα έχει καταλάβει πολυυυυ καλά όλα αυτά και για ακόμα μια φορά θα θέσει τα νέα πρότυπα. είμαι σίγουρος ότι στο καινούργιο open money ah για τα inferno drops θα γίνει της ροζας της τσιφτισσας
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βγαλει τα μαλιοκεφαλα της. Ανοιγει πυλες που δεν πρεπει η Blizz. Να ειστε σιγουροι οτι κατι τετοιο θα ειναι το ξεκινημα για κατι ΠΟΛΥ κακο (οχι δεν εννοω τον Diablo). Βασικα αυτο που κανει ειναι να αρμεγει κανονικα τα franchise της. Καμια αλλη εταιρια δεν θα το πετυχει αυτο με καμια σειρα. Η μερα που θα ζητησεις απο τους CODάκηδες να πληρωνουν -εξτρα- τα οπλα τους ή τα οχηματα τους θα ειναι και η μερα που θα σταματησουν να παιζουν. Γενικα πιεζει πολυ η (activision) blizzard. Μαλλον αποφασισαν να βγουν στην συνταξη αυτοι της εταιριας και ειπαν να βγαλουν οτι μπορουν. Μεσα σε μια δεκαετια θα ειναι ετοιμοι να αποχωρησουν σε καποιο νησι και να ζησουν μια ηρεμη και ποιοτικη ζωη χωρις οικονομικα θεματα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 μπα δεν νομιζω οτι χρειαζεται δεκαετια . Πιστευω οτι ηδη εχουν βγαλει την συνταξη και των παιδιων τους αυτοι . Απλα αρμεγουν μεχρι τελευταια σταγονα το προϊον τους και αυτο ειναι κακο . Μπορει η κατασταση να ξεφυγει πολυ και να φυγει απο τα νορμαλ προτυπα Ενεργοι συνδρομητες WoW εγω λεω οτι ειναι 5.000.000 που κανουν καθε μηνα ανανεωση 5.000.000 x 12 € = 60.000.000 € ...... ;
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι ουσιαστικό έχεις να πεις πέρα από το qq και το ανέβασμα των πόστο σου στο counter? Όχι. Το βασικό ήταν να ανεβάσω το... πόστο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις