Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μέχρι χθές είχα παίξει μόνο την DH μου μέχρι και Paragon 20 (πριν κανα χρονο) και ξαναπαιξα μετα το 2.0 (στο οποιο δε βλεπω ουτε μισο αρνητικο ειναι ολα οπως θα πρεπε να ειναι απο την αρχη).

Χθες λοιπον το ψησα να παιξω εναν Βαρβαρο (που δεν εχω παιξει ουτε στο 1 ουτε στο 2) ετσι για τη φαση. Κατελληξα να παιζω 5 ωρες σερι (αφου ειχα παιξει 2-3 με την DH) γιατι απλα το leveling αλλά και ο Βάρβαρος σαν κλαση ειναι μυθικα fun. Μερικά points:

1. Ποσο γαμω τα paragon points σε level 1 character
  2. Το crafting και τα αδιαφορα plans που ειχε μαζεψει ο main ποσο μα ποσο πολυ βοηθανε τους alts. Μαγεια. Καθε 2 levels κοιταζω τι καινουριο μπορω να του κραφταρω.
  3. Πεφτουν legendaries για μικρα levels.
  4. Λογω crafting, gems κλπ μεγαλου level ο χαρακτηρας απο το level 20 παιζει ανετα στο hard απο 40 στο expert. Τα δε levels ανεβαινουν για πλακα (ειδικα με κοκκινη κοτρονα στο κεφαλι και το σετακι του Cain και το buff της Bliz)
  5. Καλα ρε δε ντρεπεστε; Τι ΙΜΒΑ πραγμα ειναι αυτος ο Βαρβαρος; Επι της ουσιας δε χρειαζεται να εχεις καν το νου σου. Πατας στα μολτεν, στα δηλητηρια, σε κοβουνε τα λεηζερ και δε ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ καν το health. Τοσο ιδρωτα τσαμπα με την DH να μην ψοφαω.

HC ρε παιδια ειναι μιζερια δηλαδη να θες να αυτοκτονησεις απο ενα lag ή να παιζεις DH με ασπιδες. Γιατι; ποιος ο λογος.

Επισης πλεον ΠΑΙΖΕΙΣ για να ντυθεις. Δεν παιζεις για να παιζεις για να πας στο ΑΗ και να αρχισεις το ψαξιμο. Πλεον το D3 εγινε αυτο που επρεπε να ειναι.

Δε ξέρω τι κάνει η DH σου, αλλά ο βάρβαρος από ένα σημείο και μετά δε θα είναι καθόλου έτσι! Εκτός και αν παίζεις Torment 1 για να χαίρεσαι! Αν προσπαθήσεις να παίξεις κανά σοβαρό Torment θα δεινοπαθήσεις με το αργό του damage! Προτείνω Reroll όσο είναι νωρίς!!

1.Υπάρχουν και αντικείμενα (datamined προς το παρόν) που δεν τα έχουν ανακοινώσει ακόμα

2.Δυστυχώς / ευτυχώς κάθε class έχει signature sets, το zunimasa είναι ένα από αυτά.

3.Το παιχνίδι δεν είναι πλέον μόνο το sheet dps, οπότε ίσως υπάρχουν αντικείμενα που δε δείχνουν το full potential τους.

4.Ο wiz είναι op τι να λέμε τώρα.Ο kdami4 έπαθε κατάθλιψη χθες.

5.Το loot είναι optimized για ros.

ΥΓ: Το μαχαίρι που έριξες χθες (οκ δεν έχει socket) είναι το bis για wd, απλά δεν παίζεις το σωστό build... :P

Κάθε μέρα που παίζουμε με wiz στο πάρτυ...

Δε ξαναπάω πάρτυ με wizard! Δεν έχει νόημα! Αν έχεις μάγο στο πάρτυ, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τέρμα speed για να προλαβαίνεις να μαζεύεις τα loot! Δε χρειάζεται τίποτα άλλο...!!!

Δημοσ.

Δε ξαναπάω πάρτυ με wizard! Δεν έχει νόημα! Αν έχεις μάγο στο πάρτυ, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τέρμα speed για να προλαβαίνεις να μαζεύεις τα loot! Δε χρειάζεται τίποτα άλλο...!!!

Πήγαινε με wizard kai wd με buffs (voodoo και paranoia) μεχρι να μπεις στο act εχει τελειωσει κιολας :P

Δημοσ.

Πήγαινε με wizard kai wd με buffs (voodoo και paranoia) μεχρι να μπεις στο act εχει τελειωσει κιολας :P

Και πού είναι η απόλαυση σ'αυτό; :/

Το θέμα είναι να ζοριστούμε και λίγο. Να πούμε ότι κάναμε μάχη, όχι περίπατο. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο γαμάτοι οι wizards....κι εγώ η καημένη monk παλεύω και ιδρώνω.

Δημοσ.

Και πού είναι η απόλαυση σ'αυτό; :/

Το θέμα είναι να ζοριστούμε και λίγο. Να πούμε ότι κάναμε μάχη, όχι περίπατο. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο γαμάτοι οι wizards....κι εγώ η καημένη monk παλεύω και ιδρώνω.

Ο Monk ειναι τουμπανο, εκανα ενα με crafts μονο και ειναι πολυ καλυτερος απο barb/DH κατα την αποψη μου. Επισης ειναι πολυ γρηγορος και σαν movement και σε attacks.

O barb suckarei sorry, απλα ειναι στην αρχη ο φιλος για αυτο και δεν εχει παιξει και το original WW.. :P Ο μαγος ειναι καλος αλλα προσωπικα προτιμω DH δυστυχώς ομως δεν την εχω ντυμενη και μαλλον suckarei και αυτη..

Θα χωθει κανεις άμεσα crusader στο expansion η θα το ριξετε στο farm πρωτα?? :P Να κανονίσουμε κανα power level αν ειναι.

Δημοσ.

γράφουμε 35235 άτομα για το exp και για το lvl up ο άλλος κουβέντα, γράφει κοπέλα στο forum ο asdasdfasdfasd " να κανονίσουμε κανένα power level αν είναι" 

ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΕΒΕΛ 500 ΤΑ 2 ΜΑΣ (μαζί με τον γκάγκα και τα δάκρυα του λαλάνη που ο wd του δεν κόβει ντάματζ )

• Like 3
Δημοσ.

Μεσα και εγω οξω οι σαλιαριδες !!!!!! Περα απο υην πλακα να αφηδω τον dh να πιασω τον μαγο λετε;;;; Οσο αφορα ros θα ακολουθησω την τακτικη του vanilla. 1 run μονος ακτ 5 και μετα γκρουπ. Λιγοτερο απο μια βδομαδα λεμε!!!! Αν το cdkey μπει δευτερα θα θεωρειται preorder με τα bonus ? η μπα; Επισης ζφουρ το βραδυ θα ψησετε κανενα hc η χλωμο;;;

Δημοσ.

<p>Βασικα σε εσας που μπορείτε να με κανετε carry πήγαινε.. :P</p>

+ caps ΝΤΕΜΕΚ

gaga αν θες ας παιξουμε και ρωσσικη ρουλετα με τοσο lag

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τι να κανουμε ωρε πρασινε ; το hc με το χθεσινο lag μονο αποτελέσματα τυπου σπαω τα παντα μπορει να φερει.....Τι εγινε από που το προπαρειγγειλες ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...