greeneye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 απο εφε, μουσικη και ηχο στα video σκιζουμε... στραβαρα εχουν να τα βαλουν και στο game?
stelios_2809 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Γειά σας παιδιά , έχω και εγω μερικές απορίες και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Παλιος fan του diablo 2 .. Πριν κανά 6 μηνο ξεκίνησα να παίζω το D3 μέσω του λογαριασμού του κολλητού μου. Ομολογώ μ άρεσε αρκετά ως που μια φάση επειδή εγώ μετακόμισα εξωτερικό (εμπαινα με authenticator δικο του ) είχαμε θέμα και το άφησα. Χθες είδα το D3 με 15 λίρες περίπου και το αγόρασα online. Το έκανα download κανονικά και έπαιξα λίγες ώρες. Δεν ξέρω πόσα patch μεσολάβησαν ενδιάμεσα αλλά βρήκα κάποιες διαφορές. 1. AH εκλεισε / κλέινει , κυρίως με βοήθαγε να συμπλήρώσω κάποιο σετ η να πουλάω για να μαζευω χρυσο 2. Νομίζω παλιά έφτανες lvl 60 και μετά άρχιζε το paragon 1,2,3 κλπ. Τώρα μπήκα και έπαιζα με ατομα που ηταν lvl 22 paragon 70. αυτό σημάινει οτι για να πας απο paragon 1 σε 2 παιζεις ολα τα 60 levels? 3. Υπάρχει διαφορά στους ήρωες? εγώ συνήθως παίζω barb η monk. 4. Πιστεύεται οτι χωρις το AH είναι καλύτερα? Δεν κάνει πιο δύσκολο να βρίσκεις τα αντικέιμενα που θες και σε περιορίζει μονο στο παιχνίδι? 5. Υπάρχει περίπτωση να υποβαθμίζεται το παιχνίδι λόγω του expansion ? και αν ναι , σαν να λέμε οτι σε λίγο καιρό δεν θα αξίζει να παιζεις το απλο D3? Επειδή μου φάνηκαν παράξενα και σήμερα μπηκα στο online support και ζήτησα refund , θα ήθελα να μου πέιτε την γνώμη σας. Βιάστικα λίγο αλλα δεν υπάρχει θέμα την στιγμή που μου το κλειδωσουν να το αγοράσω πάλι. ευχαριστώ για τον χρόνο σας. το tag μου ειναι Velzevoulis#2497
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Υπαρχουν τεράστιες αλλαγες στο 2.0 που κυκλοφορησε πριν λιγες εβδομάδες και μας βαζει στο γενικο κλιμα του RoS ( expansion ) Από εκει και περα οι αλλαγες μεχρι στιγμης δειχνουν να πηγαινουν το παιχνιδι εκει που ζητουσε η community από την 1η μερα . Εφόσον εισουν φαν του d2 θα τις βρεις καλες πιστευω όπως ολοι μας οσοι παιζαμε d2 Από εκει και περα : 1) ναι εκλεισε σημερα 2) Τα paragon lvl πλεον είναι μοιρασμένα σε ολους τους χαρακτήρες . Αν εχεις έναν lvl 60 Και ξεκινήσεις να περνεις Paragon με αυτόν ο επομενος που θα φτιαξεις θα μοιραζετε το paragon του 60 ρι σου οποτε μπορεις να βαλεις και τα αντιστοιχα στατς καλο είναι αυτό 3) Διαφορα στους ηρωες υπαρχει ναι θα πρεπει να δεις ποιος σου ταιριαζει καλυτερα στο στυλ παιχνιδιού σου . 4) Αλλοι λενε καλυτερα αλλοι χειροτερα . imo 1000 φορες καλυτερα . Να λιωσεις αλλα να γουστάρεις όταν σου πεσει ένα item και όχι να ψάχνεις συνεχως το ΑΗ . Είναι πιο δυσκολο να ντυθείς αλλα και πιο διασκεδαστικο . 5) το παιχνιδι με το expansion αποκταει άλλο ενδιαφερον . Είναι πολλα αυτά που προσθετει σε αυτους που θα το αγορασουν . Σε αυτους που δεν θα το αγορασουν αργα ή γρηγορα θα υπαρχουν 2 επιλογες πιστευω . Είτε θα το παρεις είτε θα το παρατησεις .
stelios_2809 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ωραία. σε πρώτη φάση με ενδιαφέρει αυτο και μετά τα characters / builds. Λογικά τα characters / builds θα ακολουθουν τα προηγούμενα έτσι? τα υπόλοιπα οσο αναφορα hellfire ring ειναι τα ιδια? για να παιξω το expansion πρεπει να εχω d3+RoS ή μονο το RoS? Eχει μικρη διαφορά δλδ να μην πληρώσω 15 + οσο κανει το RoS. επίσης κάποιος που δεν έχει το RoS θα παίζει μαζι με τους άλλους ομαλα? οχι ε? έχετε κάποιο κλαν ήδη? μπορώ να πάιζω και εγω 2) Τα paragon lvl πλεον είναι μοιρασμένα σε ολους τους χαρακτήρες . Αν εχεις έναν lvl 60 Και ξεκινήσεις να περνεις Paragon με αυτόν ο επομενος που θα φτιαξεις θα μοιραζετε το paragon του 60 ρι σου οποτε μπορεις να βαλεις και τα αντιστοιχα στατς καλο είναι αυτό σαν να λεμε οτι κάνει stuck στο λογαριασμο.? βλεπω θα πηγάινει μέχρι λεβελ 70? ευχαριστώ και πάλι τα bullets τα βαζω για να γινομαι λιγο πιο κατανοητος. ελπίζω ¨)
Xorxhs! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 εμεις που αγοράσαμε από 3rd party sites το κλειδι, πότε λέτε να μας τα στείλουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τελευταιο screen πριν το logo ποσο εφετζιδικο. Αντε παμε γερα. - teaser.
zeke Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εφόσον εισουν φαν του d2 θα τις βρεις καλες πιστευω όπως ολοι μας οσοι παιζαμε d2.
Tmark Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ψήνεται κανείς να ξεκινήσουμε κανά Hardcore μέχρι το launch?
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Hc με το lag που ειχε χθες δεν ψηνομαι αλλα ας δοκιμασουμε το πολυ πολυ να κλαιω το πληκτρολογιο.zeke ????
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Λοιπόν εγώ μέχρι χθές είχα παίξει μόνο την DH μου μέχρι και Paragon 20 (πριν κανα χρονο) και ξαναπαιξα μετα το 2.0 (στο οποιο δε βλεπω ουτε μισο αρνητικο ειναι ολα οπως θα πρεπε να ειναι απο την αρχη). Χθες λοιπον το ψησα να παιξω εναν Βαρβαρο (που δεν εχω παιξει ουτε στο 1 ουτε στο 2) ετσι για τη φαση. Κατελληξα να παιζω 5 ωρες σερι (αφου ειχα παιξει 2-3 με την DH) γιατι απλα το leveling αλλά και ο Βάρβαρος σαν κλαση ειναι μυθικα fun. Μερικά points: Ποσο γαμω τα paragon points σε level 1 character Το crafting και τα αδιαφορα plans που ειχε μαζεψει ο main ποσο μα ποσο πολυ βοηθανε τους alts. Μαγεια. Καθε 2 levels κοιταζω τι καινουριο μπορω να του κραφταρω. Πεφτουν legendaries για μικρα levels. Λογω crafting, gems κλπ μεγαλου level ο χαρακτηρας απο το level 20 παιζει ανετα στο hard απο 40 στο expert. Τα δε levels ανεβαινουν για πλακα (ειδικα με κοκκινη κοτρονα στο κεφαλι και το σετακι του Cain και το buff της Bliz) Καλα ρε δε ντρεπεστε; Τι ΙΜΒΑ πραγμα ειναι αυτος ο Βαρβαρος; Επι της ουσιας δε χρειαζεται να εχεις καν το νου σου. Πατας στα μολτεν, στα δηλητηρια, σε κοβουνε τα λεηζερ και δε ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ καν το health. Τοσο ιδρωτα τσαμπα με την DH να μην ψοφαω. HC ρε παιδια ειναι μιζερια δηλαδη να θες να αυτοκτονησεις απο ενα lag ή να παιζεις DH με ασπιδες. Γιατι; ποιος ο λογος. Επισης πλεον ΠΑΙΖΕΙΣ για να ντυθεις. Δεν παιζεις για να παιζεις για να πας στο ΑΗ και να αρχισεις το ψαξιμο. Πλεον το D3 εγινε αυτο που επρεπε να ειναι. 1
lalanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 πωωω ειδα παραδιπλα τα 70αρια σετακια για WD και απογοητευτηκα το zuni θα ειναι ακομα κορυφη και στα 70!!!1.Υπάρχουν και αντικείμενα (datamined προς το παρόν) που δεν τα έχουν ανακοινώσει ακόμα2.Δυστυχώς / ευτυχώς κάθε class έχει signature sets, το zunimasa είναι ένα από αυτά. 3.Το παιχνίδι δεν είναι πλέον μόνο το sheet dps, οπότε ίσως υπάρχουν αντικείμενα που δε δείχνουν το full potential τους. 4.Ο wiz είναι op τι να λέμε τώρα.Ο kdami4 έπαθε κατάθλιψη χθες. 5.Το loot είναι optimized για ros. ΥΓ: Το μαχαίρι που έριξες χθες (οκ δεν έχει socket) είναι το bis για wd, απλά δεν παίζεις το σωστό build...
Προτεινόμενες αναρτήσεις