Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά εκεί που θα αγοράσεις το game για gift, θα σου πει να βάλεις το e-mail του account που θες να το κανεις δώρο. Θα σου στείλει ένα mail με το κλειδί και θα πας στο Ευρωπαικό account σου και add game key.

Το εκανα χτες..ομως εκανα το λαθος και αγορασα πρωτα το D3, εκανα το gift και μετα δε με αφηνε να αγορασω ξεχωριστα το expansion, μου ελεγε οτι δεν εχω αγορασει το D3 οποτε μου τα εδινε μαζι πακετο...Και στο Ευρωπαικο  προφιλ μου το γυρναει σε Ευρω...Μαλλον την πατησα, αλλα δε πειραζει...Κατι γλυτωσα... B)

Δημοσ.

Πρέπει αφού κάνεις gift το vanilla Diablo 3, να εισάγεις το key στο Ευρωπαικό account σου, έτσι ώστε να "καταλάβει" το battle.net ότι είσαι κάτοχος ώστε να μπορέσεις να πάρεις το RoS μετά.

• Like 1
Δημοσ.

σχετικά με την συζήτηση που είχαμε χθες στο skype το archon όχι μόνο δεν γίνεται χειρότερο αλλά δυναμώνει

http://us.battle.net/d3/en/item/vyrs-astonishing-aura

πωωω ειδα παραδιπλα τα 70αρια σετακια για WD και απογοητευτηκα :( το zuni θα ειναι ακομα κορυφη και στα 70!!!

Δημοσ.

Πρέπει αφού κάνεις gift το vanilla Diablo 3, να εισάγεις το key στο Ευρωπαικό account σου, έτσι ώστε να "καταλάβει" το battle.net ότι είσαι κάτοχος ώστε να μπορέσεις να πάρεις το RoS μετά.

θα καταλαβει το ευρωπαικο acount οτι εχω αγορασει το d3 και οχι το αμερικανικο που θα πληρωνα σε δολλαρια ωστε να γλυτωσω κατι... τωρα μου λεει στο αμερικανικο οτι δεν εχω αγορασει το d3 οποτε δε μπορω να παρω το RoS μονο, μου το βγαζει σαν πακετο...μαλλον επρεπε απο την αρχη να παρω το πακετο...και να το στειλω σαν gift στο ευρωπαικο..

Δημοσ.

θα καταλαβει το ευρωπαικο acount οτι εχω αγορασει το d3 και οχι το αμερικανικο που θα πληρωνα σε δολλαρια ωστε να γλυτωσω κατι... τωρα μου λεει στο αμερικανικο οτι δεν εχω αγορασει το d3 οποτε δε μπορω να παρω το RoS μονο, μου το βγαζει σαν πακετο...μαλλον επρεπε απο την αρχη να παρω το πακετο...και να το στειλω σαν gift στο ευρωπαικο..

Εγώ έκανα ένα φρέσκο Αμερικάνικο account χωρίς κανένα game μέσα, αγόρασα το RoS από εκεί και το έστειλα στο Ευρωπαικό.

Άρα κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν παίζει να σου απαιτεί να έχεις το Diablo 3, όταν πας να το κάνεις gift κάπου.. 

Δημοσ.

The gold and real-money auction houses are currently scheduled to shut down in all gameplay regions at approximately 3:00 a.m. PT on Tuesday, March 18. Please note that this schedule may change and that the auction houses could be shut down a little earlier or later on March 18.

Δημοσ.

Εγώ έκανα ένα φρέσκο Αμερικάνικο account χωρίς κανένα game μέσα, αγόρασα το RoS από εκεί και το έστειλα στο Ευρωπαικό.

Άρα κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν παίζει να σου απαιτεί να έχεις το Diablo 3, όταν πας να το κάνεις gift κάπου.. 

Ειχες δικιο, σημερα το πηρε μια χαρα, εκανα την αγορα με gift...και περιμενουμε το RoS...σε απιστευτα καλη τιμη :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...