Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο barb παντως μακραν το χειροτερο class στο 2.01, του ειχα το καλυτερο gear απο ολους τους chars μου και ειναι ο χειροτερος πραγματικα. :P

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

yeap, άρα αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ. ΒΕΒΑΙΑ διατηρώ ελπίδες για closed ladder όπως είπαν και για αυτό είμαι ultra hyped. επειδή βλέπω όλοι να λιώνουν και να καίγονται στο sc ενώ βλέπω να παίζει ladder από πίσω με ladder only items και όλοι όσοι κάικαν αυτές τις μέρες να φάνε τα μπαλάκια τους 

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω παντως γιατι δεν εκαναν απο την αρχη ladders, και ας αφηναν το AH στο sc, θα μπορουσε να ειχε γινει τον πρωτο μηνα αυτο(λεμε τωρα..) αντι να περασει απο 40 κυματα το game και να περασουν 2 χρονια..

• Like 1
Δημοσ.

εγω σας δινω για τελευταια φορα μια συμβουλη (φιλικη) και οποιος θελει ακουει... βαλτε οτι εχετε και δεν εχετε για πουλημα σε gold και αμεσως σε ΑΗ για φραγκα... οτι αρπαξετε τωρα, τελευταια μερα ειναι. Και μην ακουσω παπαρι*ς του στυλ " θελω να εχω gold μετα, θελω να κρατησω αντικειμενα για χ,ψ λογους, θελω να ευχαριστηθω το game, κτλ κτλ... πιστεψτε με, με το που βγει  το reaper πολλα θα ειναι αχρηστα, και οσα ξεφορτωθειτε τωρα θα εχετε αμεσα τη δυνατοτητα να τα ξαναβρειτε τα ιδια η και πολύ καλυτερα στο expansion. Αλλωστε το game αλλαζει εως τωρα συνεχως και κανεις δε σας βεβαιωνει τι θα γινει παρακατω. π.χ μπορει να πεφτει το 10πλασιο gold.

Δεν εχει νοημα π.χ να κρατησεις 1 Βilion. αμα τα πουλησεις τωρα ειναι 70-80 ευρω!

Εγω εβαλα και ενα echoing fury που ειχα με 60 Μ για να τους παρω αλλα 4 ευρω. Δεν ειμαι καβουρας αλλα εδω μιλαει το χρημα οπως εγινε η φαση!

Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και φυσικα δεν υποχρεωνουμε κανεναν. Το εχω ξαναπει εν ολιγης, αλλα το ξαναγραφω μιας και ειναι η τελευταια μερα του ΑΗ ! Τι ωρα ελλαδος αυριο κλεινει το ΑΗ ?

Αληθεια οταν παιζετε 3 ατομα party εγω που ΔΕΝ θα εχω το reαper θα μπορω να παιζω μαζι σας ? Μηπως ναι απλα δε θα μου πεφτουν 70αρια? Αλλα στο νεο akt τι θα γινει? αμα μου δωσετε δωρο ενα 70αρι αντικειμενο θα μπορω να το φορεσω? :P

Δημοσ.

Το 70 item θα requires lvl 70 οποτε δεν θα μπορεις. Αν το κανουν οπως στο sc δεν θα μπορεις να μπεις σε group ros αν το κανουν οπως το wow που ειναι το πιο πιθανο θα παιζεις μεχρι act 4

• Like 1
Δημοσ.

ναι σωστο για τα level70 αφου π.χ και τα 60αρια δεν τα φορουσαμε πριν παμε 60 εκτος αν ειχαν το level requirement down ;)

4/5 AKT μου φτανουν για φαρμα ειδικα αν το 5ο δεν ειναι τιποτα συνταρακτικο :-D

Δημοσ.

Ίσως να είναι λίγο άσχετο με το νήμα, αλλα μου ήρθε μόλις μαιλ για την αγορα του Diablo 3 από τη blizzard με 20€. Προφανώς δεν το έχω το παιχνίδι αλλα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Τι λέτε; Να το πάρω ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ίσως να είναι λίγο άσχετο με το νήμα, αλλα μου ήρθε μόλις μαιλ για την αγορα του Diablo 3 από τη blizzard με 20€. Προφανώς δεν το έχω το παιχνίδι αλλα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Τι λέτε; Να το πάρω ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Παίξε το demo για να μάθεις αν θες  :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι ειναι πολυ καλη προσφορα.

να φανταστεις τα key sites το πουλανε ακριβοτερα  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...