ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ο barb παντως μακραν το χειροτερο class στο 2.01, του ειχα το καλυτερο gear απο ολους τους chars μου και ειναι ο χειροτερος πραγματικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εγω μπαινω παντα ως tank σε coop και δινω αφθονα buffs στο party. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zee-2124/hero/36352317 buff machine
Jikail Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ωχοουουουουυ. Μη σε δει ο πρασινομάτης με την ασπίδα και θολώσει.... 1
greeneye Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 υπομονη 1 μερα να φυγει το ΑΗ και μετα θα εχουμε χρονο για πικαντικα σχολια με ασπιδες και συναφη
paularas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 και μετά το κλείσιμο του ah θα έχουμε για αυτούς που στακάρανε λεφτά από το ah etc etc, φαύλος κύκλος
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ακριβως, θα λενε οσοι ειχαν κρατησει billions κανουν συνεχεια reroll για best legs etc.
paularas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 yeap, άρα αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ. ΒΕΒΑΙΑ διατηρώ ελπίδες για closed ladder όπως είπαν και για αυτό είμαι ultra hyped. επειδή βλέπω όλοι να λιώνουν και να καίγονται στο sc ενώ βλέπω να παίζει ladder από πίσω με ladder only items και όλοι όσοι κάικαν αυτές τις μέρες να φάνε τα μπαλάκια τους
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εγω δεν καταλαβαινω παντως γιατι δεν εκαναν απο την αρχη ladders, και ας αφηναν το AH στο sc, θα μπορουσε να ειχε γινει τον πρωτο μηνα αυτο(λεμε τωρα..) αντι να περασει απο 40 κυματα το game και να περασουν 2 χρονια.. 1
paularas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 θα γέμιζε το ah scameries που δεν μπορούσαν να ελέξγουν και θα είχαν άλλα νομικά προβλήματα μετά prolly
greeneye Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εγω σας δινω για τελευταια φορα μια συμβουλη (φιλικη) και οποιος θελει ακουει... βαλτε οτι εχετε και δεν εχετε για πουλημα σε gold και αμεσως σε ΑΗ για φραγκα... οτι αρπαξετε τωρα, τελευταια μερα ειναι. Και μην ακουσω παπαρι*ς του στυλ " θελω να εχω gold μετα, θελω να κρατησω αντικειμενα για χ,ψ λογους, θελω να ευχαριστηθω το game, κτλ κτλ... πιστεψτε με, με το που βγει το reaper πολλα θα ειναι αχρηστα, και οσα ξεφορτωθειτε τωρα θα εχετε αμεσα τη δυνατοτητα να τα ξαναβρειτε τα ιδια η και πολύ καλυτερα στο expansion. Αλλωστε το game αλλαζει εως τωρα συνεχως και κανεις δε σας βεβαιωνει τι θα γινει παρακατω. π.χ μπορει να πεφτει το 10πλασιο gold. Δεν εχει νοημα π.χ να κρατησεις 1 Βilion. αμα τα πουλησεις τωρα ειναι 70-80 ευρω! Εγω εβαλα και ενα echoing fury που ειχα με 60 Μ για να τους παρω αλλα 4 ευρω. Δεν ειμαι καβουρας αλλα εδω μιλαει το χρημα οπως εγινε η φαση! Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και φυσικα δεν υποχρεωνουμε κανεναν. Το εχω ξαναπει εν ολιγης, αλλα το ξαναγραφω μιας και ειναι η τελευταια μερα του ΑΗ ! Τι ωρα ελλαδος αυριο κλεινει το ΑΗ ? Αληθεια οταν παιζετε 3 ατομα party εγω που ΔΕΝ θα εχω το reαper θα μπορω να παιζω μαζι σας ? Μηπως ναι απλα δε θα μου πεφτουν 70αρια? Αλλα στο νεο akt τι θα γινει? αμα μου δωσετε δωρο ενα 70αρι αντικειμενο θα μπορω να το φορεσω?
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το 70 item θα requires lvl 70 οποτε δεν θα μπορεις. Αν το κανουν οπως στο sc δεν θα μπορεις να μπεις σε group ros αν το κανουν οπως το wow που ειναι το πιο πιθανο θα παιζεις μεχρι act 4 1
greeneye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ναι σωστο για τα level70 αφου π.χ και τα 60αρια δεν τα φορουσαμε πριν παμε 60 εκτος αν ειχαν το level requirement down 4/5 AKT μου φτανουν για φαρμα ειδικα αν το 5ο δεν ειναι τιποτα συνταρακτικο
Technology fan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ίσως να είναι λίγο άσχετο με το νήμα, αλλα μου ήρθε μόλις μαιλ για την αγορα του Diablo 3 από τη blizzard με 20€. Προφανώς δεν το έχω το παιχνίδι αλλα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Τι λέτε; Να το πάρω ; Sent from my iPhone using Insomnia
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ίσως να είναι λίγο άσχετο με το νήμα, αλλα μου ήρθε μόλις μαιλ για την αγορα του Diablo 3 από τη blizzard με 20€. Προφανώς δεν το έχω το παιχνίδι αλλα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Τι λέτε; Να το πάρω ; Sent from my iPhone using Insomnia Παίξε το demo για να μάθεις αν θες
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ναι ειναι πολυ καλη προσφορα. να φανταστεις τα key sites το πουλανε ακριβοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις