Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καποιον που θελει να μπει στον κοσμο του d3... προτεινετε να παρω την digital version πακετο (60€) η μονο το αρχικο d3 με 20€...και οταν πεσουν οι τιμες και το expansion? Εχει κανενα νοημα η retail εκδοση αν δε σε ενδιαφερουν τα εκτυπωμενα μανουαλ,artwork κλπ?

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ με την προαγορά του Reaper of Souls και γλύτωσα 12€. Δηλαδή να κάνεις ένα account στον Αμερικάνικο server, να αγοράσεις το digital version με 60$ = 43€ και να το κάνεις gift στο account σου στον Ευρωπαικό server.

Όλα γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Battle.net οπότε δεν είναι κάτι παράνομο.Έτσι επίσης δεν μπλέκεις με third party sites που πουλάνε κλειδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε θα πρεπει να κανω ενα νεο account στο Αμερικανικο Server (νεο εμαιλ) και αφου πληρωσω σε δολλαρια να κανω το gift στο ηδη υπαρχον account (επαιζα καμποσο καιρο την δωρεαν εκδοση...)

Δημοσ.

Βασικά εκεί που θα αγοράσεις το game για gift, θα σου πει να βάλεις το e-mail του account που θες να το κανεις δώρο. Θα σου στείλει ένα mail με το κλειδί και θα πας στο Ευρωπαικό account σου και add game key.

Δημοσ.

Συνεπως πρεπει να εχω 2 διαφορετικα accounts με 2 διαφορετικα εμαιλς (ενα για το US store) και ενα για το ευρωπαικο store για να κανω την μεταφορα...σωστα?

Δημοσ.

Συνεπως πρεπει να εχω 2 διαφορετικα accounts με 2 διαφορετικα εμαιλς (ενα για το US store) και ενα για το ευρωπαικο store για να κανω την μεταφορα...σωστα?

Κοίτα μπορείς να το κάνεις και με ένα account όπως λέει ο Παυλάρας αλλά εγώ για extra safety το έκανα με 2 accounts.(Είχα ήδη στον US Server ένα..)

Δημοσ.

extra safety = μην φάει κανένα σκάλωμα κατά την πληρωμή και κολλήσει. αλλά και να κολλήσει θα έρθει στο mail το gift. αλλά ναι, γενικά αξίζει να πάρεις 28€ το απλό (27-28€ περίπου και 43€ τον κολλέκτορα) . ΒΕΒΑΙΑ έτσι για να μην σκάτε, και από kinguin το ίδιο παίρνετε την απλή (δεν υπάρχει κολλέκτορας + ότι με χρήση κωδικού όπως του king kongor και 1-2 streamers ακόμα μπορείτε να σας βγει και πιο φθηνό. ) 

αυτάααααααα

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, μετά από κάναν χρόνο που το είχα αφήσει το παιχνίδι, το έπιασα και πάλι.

Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν πώς μπορώ να μπω στην clan (που από ότι κατάλαβα έχει το insomnia) να σφάζουμε και να κάνουμε λίγο χαβαλέ.

Αυτός εδώ είναι ο βαρβαράκος μου, θέλει ακόμα ανέβασμα το ξέρω

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nodas21-2200/hero/36494240

Δέχομαι ευχαρίστως (και επιζητώ) συμοβυλές για να τον βελτιώσω (skills & items)

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι ρε γιατί, αφου νόμιμο είναι. δεν σου απαγορεύει κανείς. μέσα απο bnet γίνεται, χωρίς proxy η οτιδήποτε που θα μπορούσε να επικαλεστεί κάποιος. απλά αντί να στο κάνει κανας αμερικάνος, το κάνεις μόνος σου. και μετά χτυπας φιλικά το εαυτό σου στον ώμο.

Παιδιά καλημέρα, μετά από κάναν χρόνο που το είχα αφήσει το παιχνίδι, το έπιασα και πάλι. Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν πώς μπορώ να μπω στην clan (που από ότι κατάλαβα έχει το insomnia) να σφάζουμε και να κάνουμε λίγο χαβαλέ. Αυτός εδώ είναι ο βαρβαράκος μου, θέλει ακόμα ανέβασμα το ξέρω http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nodas21-2200/hero/36494240 Δέχομαι ευχαρίστως (και επιζητώ) συμοβυλές για να τον βελτιώσω (skills & items)

Μπές μία μέσα, δοκίμασε τα επίπεδα, το torment 1 είναι σαν monster lvl 3+ συγκριτικά. να δείς πόσο κρατάς κτλ. Απο items πέφτει πράγμα οπότε θα είσαι κομπλέ. Επίσης, νομίζω το ww πέθανε πια :P don't quote me ομως γιατι δεν παίζω τόσο βάρβαρο :)

Δημοσ.

Μπές μία μέσα, δοκίμασε τα επίπεδα, το torment 1 είναι σαν monster lvl 3+ συγκριτικά. να δείς πόσο κρατάς κτλ. Απο items πέφτει πράγμα οπότε θα είσαι κομπλέ. Επίσης, νομίζω το ww πέθανε πια :P don't quote me ομως γιατι δεν παίζω τόσο βάρβαρο :)

Έγω λίγο Moldran-KingKongor που παρακολουθώ με WW-Rend παίζουν ή Hammer of the Ancients

Δημοσ.

Δλδ να μην παίζω με ww λέτε; Μέχρι τώρα σε Master έπαιζα και πλέον με αυτό το Build Προχωράω άνετα, με λίγο τρέξιμο γύρω γύρω όταν σκάει κάνα elite με cold damage και γίνομαι φευγάτος :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...