Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος... πουληστε οτι προλαβαινετε και κυριως gold σε ευρω... το gold ειναι πολυ ψηλα > 4 ευρω τα 50 Μ !

οποιος εχει 500 Μ αμεσως βγαζει 40 ευρω και αγοραζει το reapers σε χρυση εκδοση :P

Δημοσ.

Άλλος ένας που μπαίνει στα παιχνίδια έτσι: Dade (lvl 47 παρακαλώ join σε T6). Και μάλιστα βρίζει όταν τον αναφέρω στο clan.

Ελπίζω απλά να ήταν τυχαίο...

post-39891-0-29258000-1394966640_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

τελικα ακολουθησα το guide εδω http://wowhead.com/news=228785/diablo-iii-welcome-back-guide και για coop εχω το group build .

εκανα καποιες αλλαγες σε gear επισης

φαρμαρω torment 1 πλεον με τον 21 paragon βαρβαρο μου.

πως με βλεπετε?  :-)

http://eu.battle.net/d3/de/profile/Zee-2124/hero/36352317

Δημοσ.

περιμένω να γυρίσει από afk λίγο να του κάνω μερικές προσωπικές ερωτήσεις

Ευχαριστώ για την άμεση ενέργεια.

Δημοσ.

Τόσο πολύ;

Εγώ που έχω μια 700αρα να τα σπρώξω;;;

τι περιμενεις?! σε χαλανε 40 ευρω?! gold και αντικειμενα θα παρουμε ενα σωρο παρακατω σιγα, παιχνιδι ειναι!

τα λεφτα ομως ειναι ΛΕΦΤΑ. Αγοραζεις αλλο 1 original game

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι όροι/προϋποθέσεις για το clan,έκτος βέβαια αυτό που αναφέρθηκε για τα group το οποίο είναι σεβαστό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το πιο πιθανό είναι να έκανε missclick γιατι φαίνεται οτι μπήκε online τότε. αλλά και πάλι το pm είναι δυνατό. /drama on

Δημοσ.

μπα έφυγε νύχτα (μέρα ήταν βασικά) από το clan. όσο για τον φίλο που ρώτησε τι χρειάζεται για να μπει, απλά διάθεση για παρέα και να θέλει να παίξει μαζί μας 

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κανένας να 60αρήσω ένα Wiz και ένα Barb?

Φυσικά μπορώ να ανταποδώσω.

Me4sure#2723 είναι το battletag μου.

Δημοσ.

Εγω τουλαχιστον τωρα π κλεινει το ah προλαβα κ εκανα αποσβεση το vanila και κερδος 160 ευρω ως τωρα. :D αλλοι θα εχουν βγαλει χιλιαρικα... Θα κλαινε με μαυρο δακρυ τωρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...