greeneye Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εισαι αδικος οσο υποστηριζει η blizz. Τα παιχνιδια της δεν τα υποστηριζει κανενας Αλλο υποστηριξη αλλο διορθωση. Γενικα τα υποστηριζει. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι εκανε ΟΛΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Εγω εστιαζω στις παπαρολογίες που εβγαλε εντεχνα προς τα εξω απο παλια για διαφορα που θα ειχε το παιχνιδι για να γινεται ντορος και τελικα ηταν μουφα π.χ το one-one. Δεν το βγαλαμε εμεις απο το μυαλο μας ξαφνικα και αρχισαμε να το απαιτουμε. Παντως για να συνοψισουμε ο σχεδιασμος (αρχικος) του παιχνιδιου ΑΠΕΤΥΧΕ και απλα τωρα στο τελος ευτυχως σωσανε οτι μπορουσαν αρπαζοντας βεβαια και το υπερτιμημενο τιμημα. Παντως αντοχη στο χρονο δεν προβλεπεται γιατι μολις φτιαξεις το χαρακτηρα σου να αντεχει στο μεγιστο torment τοτε δε θα εχεις καποιο αλλο ενδιαφερον αφου δεν υπαρχει ουτε το ΑΗ κτλ. Με τα 70αρια items ριχνοντας χτες μια ματια εχετε δικιο οτι ειναι τουμπανα, αρα το "τελος" του παιχνιδιου θα ερθει ακομα ποιο νωρις...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ε, με αυτή την λογική αυτο θα συνέβαινε ακόμα πιο γρήγορα με την ύπαρξη του AH ρε συ. Πίο γρήγορα τούμπανο. Γιαυτό πετάνε μέσα rifts adventure modes, σίγουρα ladders, pvp επίσης σίγουρα με την αρχική ή κάποια παραλλαγή του (εγώ πιστεύω στανταρ pvp gear για να μην υπάρχει και θέμα balance) και γενικά τέτοια μικροχαζομαροπράγματα, ωστε να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων. Αλλιώς τι, τουμπάνιαζες και μετά flippαρες AH και έβγαζες χρήματα, δεν λέω, super και καλή φάση, αλλά αυτό δεν είναι D3 αυτό είναι μετοχές Επίσης, συμφωνώ οτι τα κάνανε κώλο, απέτυχε ο αρχικός σχεδιασμός κτλ, αλλά να τους κράζουμε τώρα που προσπαθούν να το μαζέψουν; Εντάξει δεν γίνεται να αρέσει σε όλο τον κόσμο. Αν ήταν έτσι θα παιζε και η μάνα μου.
ozi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Hal βγάζει error στην σελίδα 902 του thread.Aν μπορείτε, κοιτάξτε το.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Hal βγάζει error στην σελίδα 902 του thread.Aν μπορείτε, κοιτάξτε το. cool, δεν είμαι ο μόνος Greeneye, πες αλεύρι... 1
Hal9000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Hal βγάζει error στην σελίδα 902 του thread.Aν μπορείτε, κοιτάξτε το. cool, δεν είμαι ο μόνος Διορθώθηκε
greeneye Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 cool, δεν είμαι ο μόνος Greeneye, πες αλεύρι... ευχομαι να βγει και επομενο expansion και απο 3-4 Κ ζημια απο σπαθια,τσεκουρια κτλ να κανουν 30 Κ και να συνεχιστει η κοροιδια... Μαζι με εμας δηλαδη να κανει level up και η Βλιζαρντ σε ολα για να συνεχισουμε να παιζουμε! Αντι να κανει αυτες τις παπαριες νομιζω θα ηταν προτιμοτερα να μηδενισει ολα τα account και να αρχισουμε ολοι απο το 0. Ποιο εντιμο θα ηταν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 τι περίμενες, τα required lvl 70 να βγάζουν τα ίδια νούμερα με τα required lvl 60 ή ελαφρώς πιο πάνω? LOL σωστά υπέθεσα ότι δεν είχες εμπειρία από expansions που αυξάνουν το lvl cap...
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τι ηθελες δηλαδη τα items του vanilla να ηταν top και στο expansion??
paularas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Που να ειχατε αλλαξει 5 φορες items οπως εγω στο wow και τις 2 μαλιστα world 50 και world 1 που τα πηρα με πολυ αιμα... Μην qqrizete και imo χαρειτε το Sent from my iPhone using Insomnia 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι μονοι που ισως εχουν λογω γκρινιας ειναι οσοι εδωσαν πολλα λεφτα για αντικειμενα σε € αν και ολοι ηξεραν απο την πρωτη στιγμη οτι θα βγει expansion και ολα θα αλλαξουν. Εξελιξη λεγεται. Αλλιως θα παιζαμε ακομα πακμαν και τετρις σε full hd και 3d αλλα τις ιδιες πιστες με το 1980 Και σουμιλαει ανθρωπος που παιζει παιχνιδια απο το 1985 και τον spectrum zx
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Insomnia clan eu server παντα κανε eequest εφθασα τον βαρβαρο μου 56 lvl , εχετε υποψιν σας κανενα καλο aoe survivability build να φαρμαρω πιο γρηγορα mobs? με τις αλλαγες gear που εκανα κατι παιχτηκε με το health regenaration και πεφτω πολυ ευκολα πλεον οταν ειμαι solo επισης εχετε κανενα guild να ερθω ? πως με βλεπετε? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zee-2124/hero/36352317
lalanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βοηθήστε τον άνθρωπο να κάνει lvl up ρε αλήτες...Παρτάκηδες... Greenye ο βάρβαρος σου πως πέφτει έτσι ρε φίλε; Τερματοφύλακας είναι; 2
greeneye Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βοηθήστε τον άνθρωπο να κάνει lvl up ρε αλήτες...Παρτάκηδες... Greenye ο βάρβαρος σου πως πέφτει έτσι ρε φίλε; Τερματοφύλακας είναι; αφου με γαμ*σανε με το 10% που βαλανε life steal, εκει στηριζομουνα και στο rend για ζωη! Αχρηστη η ζωνη, παω για ολικη αλλαγη. Κατσε να ξεπουλησω πρωτα και μερικα στο ΑΗ οσο προλαβαινω, ας πεφτει μεχρι τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις