Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πούλησε τα items για gold και εβαλε 100m gold στο RMAH για 9ευρώ.

Αυτό κατάλαβα εγώ πάντως με αρκετή προσπάθεια είναι η αλήθεια..

Μempo με ias και cd(έστω και 3.5) το πούλησε 30million gold..

Δημοσ.

βεβαιως γιατι στο ΑΗ δυστυχως πουλιουνταν αντιστοιχα με 25 Μ !!! (απλα με 8% attack speed) οποτε αναγκαστικα το εριξα

σε τιμη. Σε παλιες τιμες θα επιανε κανα 100-200 Μ αλλα τωρα... ξεχαστε τα αυτα!!!

Σωστα φιλε chris ace, οτι εχω και δεν εχω το σπρωχνω...

μη σου πω οτι θα ξεβρακωσω εντελως τον βαρβαρο μου θα τα πουλησω ολα gold και αμεσως στο ΑΗ πουλημα τα gold και θα τον ντυσω απο την αρχη! Θα χασω τιποτα?! μπα! Οτι πεφτει θα ειναι αναβαθμιση με τη διαφορα οτι θα εχω τσιμπησει και αλλα eyro , 10 ? 20? 30? οσα ειναι!

Το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω... απλα σε αυτα που φοραω εχει και account bound ρε γαμωτο!

Δημοσ.

για να ακουσω σχολια για τα παρακατω...!!!

Εγώ πάω να βάλω 100 Μ για 9 ευρώ μικτά μπας και μαζεψουμε για το reaper :P

μα κανεις ΔΕΝ σχολιασε ότι ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση ?!?!?!?!?! Του μπηκε το σαρακι....... προσθεστε τον στο Ros :P

• Like 4
Δημοσ.

δηλ οι νεαρντενταλ που φορουσαν προβιες δεν κανανε ο,τι λεγανε ? επειδη δεν φορουσαν παντελονια ? :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τραβάνε και αυτοί απο τα μαλλιά και καλά ladders και απ'όλα και μετά θα κάνουν καμια μλκια και θα φεύγει μπινελίκι έξτρα.

Δημοσ.

ναι ναι και ladders και ονε-ονε μαχες και αλλα καλα! Για να στραγγιξουν τον κοσμο ολα θα τα βαλουν! (στη φαντασια τους παντα!)

μολις παρουν το πολυ χρημα μετα παιδια θα μας κουνησει ενα ωραιο μαντηλι η εταιρεια και θα ετοιμαζει ενα καινουριο

game...

Επισκέπτης
Δημοσ.

εφθασα τον βαρβαρο μου 56 lvl , εχετε υποψιν σας κανενα καλο aoe survivability build να φαρμαρω πιο γρηγορα mobs?

με τις αλλαγες gear που εκανα κατι παιχτηκε με το health regenaration και πεφτω πολυ ευκολα πλεον οταν ειμαι solo  :fear:

επισης εχετε κανενα guild να ερθω ?

πως με βλεπετε? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zee-2124/hero/36352317

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...