Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπα γκαφα 20 ειναι το arxiko game! Ετσι οπως το ειδα με μπερδεψε ! σορρυ παιδια.

Παντως επειδη τρεφετε ελπιδες και κρατατε μεγαλο καλαθι εγω θα πω απο τωρα κατι και σημειωστε το καλα...

το 70αρια αντικειμενα δε σημαινει οτι γενικα θα ειναι χαμος απο στατς, θα μαμανε γενικα και θα ειναι παντα η σχεδον παντα

καλυτερα απο τα 63! Εγω προβλεπω να σπανιζουν τα 70αρια καλα αντικειμενα οποτε κρατατε μικρο καλαθι. Οπως π.χ

στα 61 και 62 που πολλες φορες ηταν καλυτερα απο τα 63αρια!

Θεωρητικα θα αντεχουν μεγαλυτερα στατς, πρακτικα δε θα πεφτουν καθολου ευκολα...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπα γκαφα 20 ειναι το arxiko game! Ετσι οπως το ειδα με μπερδεψε ! σορρυ παιδια.

Παντως επειδη τρεφετε ελπιδες και κρατατε μεγαλο καλαθι εγω θα πω απο τωρα κατι και σημειωστε το καλα...

το 70αρια αντικειμενα δε σημαινει οτι γενικα θα ειναι χαμος απο στατς, θα μαμανε γενικα και θα ειναι παντα η σχεδον παντα

καλυτερα απο τα 63! Εγω προβλεπω να σπανιζουν τα 70αρια καλα αντικειμενα οποτε κρατατε μικρο καλαθι. Οπως π.χ

στα 61 και 62 που πολλες φορες ηταν καλυτερα απο τα 63αρια!

Θεωρητικα θα αντεχουν μεγαλυτερα στατς, πρακτικα δε θα πεφτουν καθολου ευκολα...

Theorycrafting & Brainstorming by Greeneye

Αιτήσεις για σεμινάρια απο 15 μέχρι 20 Μαρτίου!

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι.

Εκτος απο σενα. Γιατι εισαι τοσο επιμονος?

Αν εβλεπες εστω και 3 λεπτα καποιο stream αν τη beta, τωρα θα ειχες κατι ευχαριστο να περιμενεις.

Το οτι κανεις λα8ος ειναι δεδομενο imho.

Δημοσ.

δεν θέλει spoilers :P

έτσι έκανε και στην αρχή, πήγαινε μονάχος με τη χαρά της ανακάλυψης!

Ε μετά από πολύύύύύύ καιρό έριξε μια ματιά και στα forums να δει τα builds για barbarian! :D

Του το έχω όμως, ότι βρήκε το καλυβάκι με την αυλή που πέφτουν legendaries στο weeping hollow!

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξέρω αν λέγατε για αυτό χθες στο chat (ladders) αλλά κοίτα tweet ο τύπος...

Δημοσ.

χτες ξεφορτωθηκα οτι ειχα και δεν ειχα στο ΑΗ!. Απο τα διαμαντακια ολων των χρωματων,απο υλικα για crafting, κτλ.

Αλλαξα κρανος, κρατησa to ποιο μεγαλο διαμαντι και εβαλα το mempo μου για πουλημα. Δεν ειναι για πολλα,εχει πεσει υπερβολικα

και εχει μονο 3,5 cc.  Αν πεσει αναλογο αντικειμενο θα πουλησω το προηγουμενο (αυτο που φοραω) και αμεσως στο ΑΗ που ειναι παντελως ψηλα το gold (χτες στο 4,50!). Αν γινει μαγικο μαζευονται ανετα 15-30 ευρω. Προς το παρον εχω μαζεψει 40 Μ. Το ΑΗ κλεινει για να δουμε! αρπαξτε οτι μπορειτε 2-3 μερες μεχρι να κλεισει το ΑΗ και μετα χαρειτε το παιχνιδι!

* Οσο για το σπιτακι μη μου το θυμιζετε... πανε οι καλες εποχες που εριχνε συνεχως!!! :-)

Δημοσ.

Green expansion = μεχρι το 65 θα εχεις αλλαξει τα παντα απο οτι φορας δεν υπαρχει περιπτωση να σου πεσει item για 70 και να ειναι χειροτερο απο το 60 που φορας

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται για το expansion βγαινει καπου στα 26e με ενα κουπονι απο το g2a, δεν ξερω αν υπαρχει καπου φτηνοτερα ειναι το πιο χαμηλό που πετυχα.

Δημοσ.

για να ακουσω σχολια για τα παρακατω...!!!

Εγώ πάω να βάλω 100 Μ για 9 ευρώ μικτά μπας και μαζεψουμε για το reaper :P

post-44836-0-44309100-1394806560_thumb.jpg

post-44836-0-95923600-1394806572_thumb.jpg

post-44836-0-27157600-1394806584_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...