Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι φαση ειναι αυτη που ολοι μιλανε για sheet dps vs actual dps. ο αλλος λεει επεσε απο 600Κ σε 300Κ επειδη ξηλωσε crticial και εχωσε main stat αλλα θεριζει 2 φορες καλυτερα. αν ειναι ετσι και το νουμερο δε λεει κατι πως υπολογιζουμε;

Το sheet dps είναι ένας μεσοσταθμικός αριθμός που υπολογίζει στατικά το dps του όπλου και του gear,critical chance/damage,attack speed κτλ, και καταλήγει σε ένα νούμερο που είναι σαν μια τάξη μεγέθους.

Μεταξύ άλλων δεν υπολογίζει κάποιες άλλες δυναμικές παραμέτρους, όπως π.χ. τα skills.

Πχ Έστω ότι έχω 1000dps.Αν χτυπάω με ένα σκιλ που κάνει 250% dmg, το actual dps μου είναι 2500.Αν π.χ. επίσης το skill έχει fire damage και εγώ εδώ κάπου πχ +15% στο fire damage, το sheet dps θα είναι πάλι 1000, αλλά το actual,(2.500 x 1.15)>>1000.

Βάλτε μέσα και area damage,διαφορά debuff (+% damage to elites/demons κτλ) και πάμε πιο πάνω...

Αυτά, λίγο μπακάλικα...

• Like 1
Δημοσ.

Greetings, everyone!

Patch 2.0.3 is currently being deployed; however it has been necessary to extend the maintenance due to some unforeseen issues.

While we are working diligently to resolve these issues as soon as possible, we expect that the maintenance will conclude at approximately 16:00 CET.

Δημοσ.

Buffmaster lalanis xplains :D

Το sheet dps είναι ένας μεσοσταθμικός αριθμός που υπολογίζει στατικά το dps του όπλου και του gear,critical chance/damage,attack speed κτλ, και καταλήγει σε ένα νούμερο που είναι σαν μια τάξη μεγέθους.
Μεταξύ άλλων δεν υπολογίζει κάποιες άλλες δυναμικές παραμέτρους, όπως π.χ. τα skills.
Πχ Έστω ότι έχω 1000dps.Αν χτυπάω με ένα σκιλ που κάνει 250% dmg, το actual dps μου είναι 2500.Αν π.χ. επίσης το skill έχει fire damage και εγώ εδώ κάπου πχ +15% στο fire damage, το sheet dps θα είναι πάλι 1000, αλλά το actual,(2.500 x 1.15)>>1000.
Βάλτε μέσα και area damage,διαφορά debuff (+% damage to elites/demons κτλ) και πάμε πιο πάνω...
Αυτά, λίγο μπακάλικα...

Buffmaster lalanis xplains :D

Δημοσ.

Greetings, everyone!

Patch 2.0.3 is currently being deployed; however it has been necessary to extend the maintenance due to some unforeseen issues.

While we are working diligently to resolve these issues as soon as possible, we expect that the maintenance will conclude at approximately 16:00 CET.

Καταραμένε Χαγιάτε....

Δημοσ.

I'm soooo jealous !

Αφηστε τα αχρηστα legendary και μαζεψτε whites λεμε, :P πας cursed hold και halls of agony και γεμιζεις ευκολα.

Αυτά, λίγο μπακάλικα...

Ναι ετσι ειναι περιπου, το paper dps ειναι για να σου πει στο περιπου που βρισκεσαι με 100% weapon dmg skill οχι για να ξερεις για ποσο ακριβως βαρας σε ολες τις περιπτωσεις.

Η φόρμουλα οπως βλεπω ειναι: (min+max/2)*aps*ias*(1+prim stat/100)*(1+cc*cd)*dmg mod

Δημοσ.

Ωραία θά'ταν να μπορούσαν οι παίχτες να δίνουν μεταξύ τους debris πάντως -_- δεν θα καταφέρω ποτέ να μαζέψω αρκετά για να απολαύσω το κραφτάρισμα.

Δημοσ.

Ωραία θά'ταν να μπορούσαν οι παίχτες να δίνουν μεταξύ τους debris πάντως -_- δεν θα καταφέρω ποτέ να μαζέψω αρκετά για να απολαύσω το κραφτάρισμα.

Εγω μαζεψα 500 σε μια ωρα ευκολα, βαλε το the cursed hold quest, προς το τελος πριν πας halls of agony εχει ενα waypoint ακριβως μπροστα απο ενα weapon rack(αυτα πετανε whites). Αφου παρεις το wp συνεχιζεις και καθαριζεις το halls αλλα προσοχη να μην παρεις καταλαθος το wp εκει κοντα στον butcher, οταν παρεις τα whites απο τα weapon racks βγαινεις και ξαναμπαινεις και κανεις το ιδιο. Στην πορεις σκοτωνεις και elites ανοιγεις και chests για κανα legendary για να μην ειναι τοσο βαρετο.

Αν δεν craftareis τα ακριβα legendary με μερικα runs θα παρεις αρκετο debris για shoulder και bracers(αυτα βγαινουν καλα και αυτα πρεπει να κανεις πρωτα).

Εναλλακτικα πας και αγοραζεις whites απο το AH, :P χτες πηγαιναν 20-30k σημερα λογικα θα ανεβουν λογο demand.

• Like 1
Δημοσ.

από πότε λέτε να αρχίσουμε το craftarisma? από σήμερα μετά το patch ή να περιμένουμε προς 24 του μήνα μπας και αλλάξει τίποτα?

Δημοσ.

Σημερα hallowed προτεινω, πιθανοτερο ειναι να κανουν κανα "hotfix" αν βγαινουν τοσο καλα οσο λενε οι streamers παρα να γινουν ακομα καλυτερα. Και στο RoS εχεις αλλα materials οποτε ξοδεψε τα ολα ανετα.. :D

• Like 1
Δημοσ.

Μονο για αυτο ξερω atm, μολις γυρισω θα κανω ενα craft σε ολα τα level 60 και θα σας πω πια εχουν potential αν θελετε.

Δημοσ.

Παντως αποψη μου ειναι να μη δωσετε πολυ gold για τα recipes, αν τα εχετε ηδη οκ αλλιως στο RoS θα γινουν replace ευκολα. 6mill ειχε το hallowed χτες που κοιταξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...