Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σα να το βλέπω μπροστά μου.

Όταν έχει κάτσει λίγο το παιχνίδι, εκεί patch 2.06-07, που θα παίζει γκρίνια

(Greeneye:"Γιατί με κάνατε και αγόρασα την collectors edition;Ντροπή,αίσχος"),τσουυυυπ να και τα runewords patch 2.09....

Μακελειό...

Δημοσ.

τι φαση ειναι αυτη που ολοι μιλανε για sheet dps vs actual dps. ο αλλος λεει επεσε απο 600Κ σε 300Κ επειδη ξηλωσε crticial και εχωσε main stat αλλα θεριζει 2 φορες καλυτερα. αν ειναι ετσι και το νουμερο δε λεει κατι πως υπολογιζουμε;

Δημοσ.

Όλα τα gems που υπάρχουν τώρα πέφτουν στο RoS.

Κατίλαφος. Thx για την απάντηση. :)

Αλλά με τα recipes? Γιατί ο jeweler μου τα ξέρει όλα χωρίς να του τα έχω μάθει??

Δημοσ.

maintenance παιζει σημερα? λεει για patch και θα βγει και θα το περασει..και δεν γινεται τιποτα...ετσι θα πρεπε ?

Κάθε Τετάρτη έχει maintenance το Battlenet. Επίσης σήμερα μπαίνει το patch 2.0.3.

Δημοσ.

τι φαση ειναι αυτη που ολοι μιλανε για sheet dps vs actual dps. ο αλλος λεει επεσε απο 600Κ σε 300Κ επειδη ξηλωσε crticial και εχωσε main stat αλλα θεριζει 2 φορες καλυτερα. αν ειναι ετσι και το νουμερο δε λεει κατι πως υπολογιζουμε;

Πες ότι έχεις έναν monk με 300κ sheet damage (αυτό που φαίνεται στο Inventory σαν Damage) και +0% Lightning damage από items αλλά χρησιμοποιείς lightning based skills. Αν τυχόν αλλάξεις τα items σου και βάλεις κάποια που δίνουν λιγότερο sheet dmg (πες ότι πέφτεις στα 200k) αλλά δίνουν σύνολο +80% Lightning damage, τότε το damage output που θα βγάλεις θα είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό που έβγαζες πριν με τα 300k dmg, γιατί πολύ απλά το +80% Lightning damage που κερδίζεις στα skills σου δεν προσμετράται στο sheet damage σου. 

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Δημοσ.

Να κραφταρετε πραματα σημερα, hallowed, cains, klp.

Θα γινει πανικος χαχα :D

Ναι ναι, εχω μαζεψει 3k+debris και περιμενω να το χαλασω ολο.. :P Hallowed φαινεται να ειναι το καλυτερο, cains για ποιο λογο δεν αλλαξε ακομα σε 100%MF νομιζω..

Κατίλαφος. Thx για την απάντηση. :)

Αλλά με τα recipes? Γιατί ο jeweler μου τα ξέρει όλα χωρίς να του τα έχω μάθει??

Μαλλον δεν θα βρισκεις πια recipes τα εκαναν available σε ολους, δεν ξερω και σιγουρα απλα ενα guess ειναι.. :P

Δημοσ.

Αν θεωρησουμε οτι αλλαξαν ολες τις συνταγες, τοτε ολες θα ειναι αναβαθμισμενες.

Εικασιες κανουμε ετσι κ αλλιως, δεν ειδα να μιλανε σε καποιο US stream για cains να πω την αληθεια, αλλα θα γουσταρα πολυ να εχει αλλαξει , ασε με να ελπιζω :P

Δημοσ.

Ναι αλλά και πάλι, γιατί ένα παιχνίδι να μη σου βγάζει το total damage output (χωρίς crits) στο character page?

Πως θα κάνει calculate το damage όταν αυτό βασίζεται στον τρόπο που χρησιμοποιείς τα skills σου?

Δημοσ.

Πες ότι έχεις έναν monk με 300κ sheet damage (αυτό που φαίνεται στο Inventory σαν Damage) και +0% Lightning damage από items αλλά χρησιμοποιείς lightning based skills. Αν τυχόν αλλάξεις τα items σου και βάλεις κάποια που δίνουν λιγότερο sheet dmg (πες ότι πέφτεις στα 200k) αλλά δίνουν σύνολο +80% Lightning damage, τότε το damage output που θα βγάλεις θα είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό που έβγαζες πριν με τα 300k dmg, γιατί πολύ απλά το +80% Lightning damage που κερδίζεις στα skills σου δεν προσμετράται στο sheet damage σου. 

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

δε μπερδευτηκα

εγω πχ εχω ενα item + 15% entangling shot

ενα item +12% cluster arrow

και το καπελο +20% fire damage

οποτε παιζω με entangling/cluster και τους ρουνους που βγαζουν fire damage για το καθε σκιλ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Snolly-1582/hero/4480712

και οντως εχω δει τεραστια διαφορα.

η μαλακια ειναι παντως πως θα επρεπε να σου προσμετρα καθε ειδους damage για καθε ειδους build και συνδυασμο items

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει αυτό γιατί είναι δυναμική πληροφορία και όχι στατική.

Δημοσ.

Πως θα κάνει calculate το damage όταν αυτό βασίζεται στον τρόπο που χρησιμοποιείς τα skills σου?

θα επρεπε να σου λεει ανα σκιλ

entangling shot with ταδε rune : Χ dps

cluster arrow : Y dps

ετσι επειδη ξερεις πως παιζεις τυπου 3 entangling ενα cluster (γιατι τοσο hatred γεννας) οποτε μπορεις να κανεις κι αλλους υπολογισμους κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...