Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ακόμα την έχω στο inventory. Ούτε καν στο stash.
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά έχει προπαραγγείλει την CE, τι το ψάχνετε?
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 εγώ λέω να κάνουμε mutual fund να βάλουμε λεφτά για να πάρουμε το ventrilo και για το χαμόγελο του greeneye. ps1: εμείς πάντως το λιώνουμε κάθε μέρα skype 4-5 άτομα (thresh klain blackscorpion όποτε είναι etc etc) άρα όποιος θέλει ας με μιλάει ingame να τον κάνουμε add skype
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 παλικαρια το gold ειναι στα 4,10 ευρω! το προσεξε κανεις?! Εχε χαρη που μου επεσαν σκουπιδια γενικα! Οσο για την αρπαχτη του reapers ενοειται οτι δεν αλλαξα γνωμη! Ευχαριστω αλλα μην κανετε τετοια δωρα, αλλα αν επιμενετε προτιμω να μου παρετε δωρο το chinese raising το expansion του BF4 Μια χαρα το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι και δεν εχω αναγκη τα 70αρια αντικειμενα! Οταν θα φτιαξω 5 χαρακτηρες ψηλα ψηλα τοτε θα εχει παει 10 ευρω και ισως το παρω. Δεν παω να κανω συναγωνισμο αν θα παρω καλυτερα items απο αλλους! Οποτε δεν εχει νοημα. Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε το expansion να προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο, καλη μουσικη,ηχο, και 2 νεους χαρακτηρες και οχι απλα 1 ΑΚΤ και 1 νεο χαρακτηρα. Επισης θα επρεπε να μεινει το ΑΗ απλα ισως σε διαφορετικη μορφη και οχι να ειναι ΜΟΝΟ εκει τα καλα αντικειμενα. Εχω και μια απορια. απο τα 63αρια αντικειμενα που ειχαμε εως τωρα - στο reapers θα πεφτουν 70αρια μονο? η θα πεφτουν και 64αρια ας πουμε και 67αρια κτλ?
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Η γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε το expansion να προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο, καλη μουσικη,ηχο, και 2 νεους χαρακτηρες και οχι απλα 1 ΑΚΤ και 1 νεο χαρακτηρα. Αν είχες κάτσει να διαβάσεις το τι θα φέρει το RoS δεν θα έλεγες ότι προσθέτει μόνο ένα act και ένα χαρακτήρα. FYI: http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/2051bj/reaper_of_souls_mega_faqhelp_thread/
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 TMark παντα αναφερομαστε στις "χοντρες αλλαγες" σε καθε νεο game-expansion. Εκτος αν αναφερεσαι απλα στο adventure mode κτλ. anyway κοντα ειναι τα Σαββατα κοντα και οι Κυριακες! * ακομα να παρω ενα αναβαθμισιμο αντικειμενο σε 2 χαρακτηρες μου... αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι υπερ-τουμπανος
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 TMark παντα αναφερομαστε στις "χοντρες αλλαγες" σε καθε νεο game-expansion. Εκτος αν αναφερεσαι απλα στο adventure mode κτλ. anyway κοντα ειναι τα Σαββατα κοντα και οι Κυριακες! * ακομα να παρω ενα αναβαθμισιμο αντικειμενο σε 2 χαρακτηρες μου... αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι υπερ-τουμπανος Φιλικά πάντα, αλλά το Adventure mode μαζί με όλα αυτά που κουβαλάει μαζί του, είναι η πιο "χοντρή" αλλαγή στο expansion.
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φιλικά πάντα, αλλά το Adventure mode μαζί με όλα αυτά που κουβαλάει μαζί του, είναι η πιο "χοντρή" αλλαγή στο expansion. Ναι δεν το ανεφερα,ισως εκανα λαθος εδω, θα διαβασω τι γινεται εκει λεπτομερως και θα επανελθω, η θα μαθω απο εσας που θα το παιξετε soon αν αξιζει.! Οποτε εδω μπορει να εκανα σημαντικο λαθος, τα λαθη μας τα αναγνωριζουμε! (αυτο δεν συνδεεται με την επιλογη της ΜΗ αγορας προς το παρον) 1
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 εάν ξαναπείς για την μη αγορά θα σου φέρω improved χαρτομάντηλα : p όσο για το adventure mode ουσιαστικά κάνει το παιχνίδι ευχάριστο όπως έπρεπε να ήταν. αυτό. μπορεί να φαίνεται κατί πολύ μικρό αλλά είναι στην πραγματικότητα τεράστιο
remalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σκέφτηκα χτες να αγοράσω κανένα recipe τώρα που είναι να κλείσει το AH. Πήγα λοιπόν σαν κόπανος και αγόρασα καμιά 10αριά συνταγές για gems. Και πάω να τις μάθω στον τύπο και μου λέει τις ξέρω (already known). Πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά? Παίζει να άλλαξε κάτι και να μην πήρα χαμπάρι? Ή μήπως τις έχουν προσωρινά σε όλους μέχρι το RoS? Γιατί να τις είχα μαζέψει εγώ ΟΛΕΣ αποκλείεται. Μόνο 3 του έχω μάθει όπως φαίνεται και από το progress στο σχετικό chivo.
pj2501 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι δεν το ανεφερα,ισως εκανα λαθος εδω, θα διαβασω τι γινεται εκει λεπτομερως και θα επανελθω, η θα μαθω απο εσας που θα το παιξετε soon αν αξιζει.! Οποτε εδω μπορει να εκανα σημαντικο λαθος, τα λαθη μας τα αναγνωριζουμε! (αυτο δεν συνδεεται με την επιλογη της ΜΗ αγορας προς το παρον) Αφου στην τελικη θα το αγορασεις.... και θα συνεχισεις να παιζεις στο τελος ακομα και οταν ολοι οι υπολιποι εδω μεσα βαρεθουν και σταματησουν! 1
ADHD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σκέφτηκα χτες να αγοράσω κανένα recipe τώρα που είναι να κλείσει το AH. Πήγα λοιπόν σαν κόπανος και αγόρασα καμιά 10αριά συνταγές για gems. Και πάω να τις μάθω στον τύπο και μου λέει τις ξέρω (already known). Πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά? Παίζει να άλλαξε κάτι και να μην πήρα χαμπάρι? Ή μήπως τις έχουν προσωρινά σε όλους μέχρι το RoS? Γιατί να τις είχα μαζέψει εγώ ΟΛΕΣ αποκλείεται. Μόνο 3 του έχω μάθει όπως φαίνεται και από το progress στο σχετικό chivo. Όλα τα gems που υπάρχουν τώρα πέφτουν στο RoS.
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δωροεπιταγή public θα πάει για το expansion φυσικά. Can't wait! 2
mphxths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 maintenance παιζει σημερα? λεει για patch και θα βγει και θα το περασει..και δεν γινεται τιποτα...ετσι θα πρεπε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις