Markerparts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με καθε επιφυλαξη, ειχα διαβασει οτι οτι πεφτει 2.0.χ και μετα ειναι nonlegacy, οποτε αξιοποιειται στο ROS. Oλες οι συνταγες πλεον , ακομα και στο lvl1 που λεει ο λογος να σου πεσουν, αναβαθμιζονται μαζι με τα lvl. Λιγες μερες μεινανε. Mou λειψαν τα RIFTS 2
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με καθε επιφυλαξη, ειχα διαβασει οτι οτι πεφτει 2.0.χ και μετα ειναι nonlegacy, οποτε αξιοποιειται στο ROS. Oλες οι συνταγες πλεον , ακομα και στο lvl1 που λεει ο λογος να σου πεσουν, αναβαθμιζονται μαζι με τα lvl. Λιγες μερες μεινανε. Mou λειψαν τα RIFTS Τα items ναι, τα plans φτιαχνουν nonlegacy πλεον ακομα και απο το 1.01 να τα εχεις ηδη μαθει στον blacksmith.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Όταν λες max level paragon τι εννοείς? Δεν υπάρχει max paragon level πλέον από την έκδοση 2.0.1 αα συνεχίζει;καλώς δεν το ήξερα.. Αλλα στην απάντηση μου τώρα,καλύτερα να πάρω το expansion όταν έχω φτάσει κάποιο μεγάλο lvl ;
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αα συνεχίζει;καλώς δεν το ήξερα.. Αλλα στην απάντηση μου τώρα,καλύτερα να πάρω το expansion όταν έχω φτάσει κάποιο μεγάλο lvl ; Όχι πάρτο από την αρχή, να ανεβάσεις και τον Templar και να δεις και το Adventure Mode.
*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αα συνεχίζει;καλώς δεν το ήξερα.. Αλλα στην απάντηση μου τώρα,καλύτερα να πάρω το expansion όταν έχω φτάσει κάποιο μεγάλο lvl ; Τί έγινε; Αγχώνεσαι πότε να το πάρεις; Big deal, όποτε και να το πάρεις δεν γλιτώνεις απ'την leader σου. MUAHAHAH. Άντε να περάσουν οι μέρες λέμεεεεεεε!
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τί έγινε; Αγχώνεσαι πότε να το πάρεις; Big deal, όποτε και να το πάρεις δεν γλιτώνεις απ'την leader σου. MUAHAHAH. Άντε να περάσουν οι μέρες λέμεεεεεεε! άλλα είχα στο μυαλό μου.. Όχι πάρτο από την αρχή, να ανεβάσεις και τον Templar και να δεις και το Adventure Mode. δεν έχω follower τί φάση αυτό το mode;
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 άλλα είχα στο μυαλό μου.. δεν έχω follower τί φάση αυτό το mode; Τον Crusader ήθελα να πω και έγραψα Templar, άστο. Adventure mode: http://us.battle.net/d3/en/blog/11516518/reaper-of-souls%E2%84%A2-first-look-adventure-mode-11-8-2013
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 The Skeleton King no longer drops a Legendary item after using the "Reset Quests" button for level 60 characters πφφφφφφφφ 1
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 καλομαθε η γρια στα συκα χαχαχαχαχαχαχαχα, σωστός! Ρε συ green να τσοντάρουμε όλοι από 1-2 ευρώ να πάρεις το expansion να παίζεις και εσυ γιατί χωρίς τα δικά σου τα posts τι θα απογίνουμε;! 3
Jikail Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όχι. Είπε ότι δε θα το πάρει. Έχει κρατήσει την ίδια στάση εδώ και πολλά ποστ και επαναλαμβάνει ότι δεν θα το πάρει. Ας δούμε μέχρι πότε θα αντέξει ;-) 2
lalanis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Έπεσε χθες μια ασπιδάρα greeneye, μιλάμε βούλιαξε το chat... Όλοι λέγανε ότι είναι για σένα....Χαμός... Αυτά βλέπανε στην blizzard και έβγαλαν τον crusader... Κι εσύ το παίζεις ντίβα και κάνεις τον δύσκολο... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από lalanis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις