xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τι να το κανεις σημερα αντε και σου το εστειλαν...ακομα και να το βαλεις δεν μπορεις να παιξεις ros πριν τις 25 το ξέρω,εε το ήθελα για κάτι δικά μου μωρέ
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για κάποιον που δεν είναι max lvl paragon καλύτερα να περιμένει να πάει max level και μετά να πάρει το expansion ???
StormGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για κάποιον που δεν είναι max lvl paragon καλύτερα να περιμένει να πάει max level και μετά να πάρει το expansion ??? Εννοειται πως οχι!
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για κάποιον που δεν είναι max lvl paragon καλύτερα να περιμένει να πάει max level και μετά να πάρει το expansion ??? Όταν λες max level paragon τι εννοείς? Δεν υπάρχει max paragon level πλέον από την έκδοση 2.0.1 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από Tmark
lalanis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Επειδή βλέπω πολύ κόσμο που παίζει σόλο, να πω εδώ ότι 9.9/10 φορές αξίζει να είσαι σε πάρτυ, ακόμα και αν δεν είναι 100% κατάλληλο το level για όλους τους παίχτες.Το multiplayer bonus είναι πολύ μεγάλο.Στη χειρότερη περίπτωση συμφέρει ακόμα και να ρίξεις επίπεδο αν χρειαστεί... Απλά fyi..! @xtrms εννοείται πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις ενόψει expansion είναι paragon levelling.Το gear θα αλλάξει όλο...
Markerparts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ισχυει. Τεραστια διαφορα σε bonus xp+mf (ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι το mf του σολο ειναι 0). Φορας κ ενα crafted sage στη κεφαλα, αν εισαι τυχερος, ενα nagelring, και κατι μπορει να σηκωσεις. Δηλωνω ο πιο ατυχος προς το παρον. Εχω φαρμαρει πανω απο 100 paragons και δεν φοραω κανενα dps upgrade , παραμονο 2 utility based. QQ 1
lalanis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ώπα ώπα, γιατί crafted sage; Για ενημέρωσε... Γενικά να το γυρίσω σε xp/mf gear; Ανεξαρτήτως dps; Στο είπα και χθες δεν θέλω να grindάρω τρέλα από τώρα... Edit: Για το magic find ok....
Markerparts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τα crafted sages ρολαρουν neo60s. To helm εχει στανταρ mf πανω. Ta bonus του ομως ειναι prepatchπρος το παρον. Επισης, φιλικη συμβουλη προς ολους. Παρτε μια συνταγη cains. Και μαθετε την. Το 3set θα δινει 100% mf στο ROS, και θα ρολαρει ανθρωπινα stats. 2
nevermore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ευτυχώς μου έριξε μία προχθές cains (helm αν θυμάμαι καλά) Άρα να αγοράσουμε καμία recipe ή να εκμεταλευτούμε το ah όσο προλαβαίνουμε??
Tmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ή να εκμεταλευτούμε το ah όσο προλαβαίνουμε?? Πως θα ζήσεις με τις τύψεις μετά?? Btw ενδιαφέρον άρθρο για το Area Damage που έγινε introduced στην 2.0.1 http://bannedofgamers.com/index.php?threads/guide-2-0-1-area-damage-explained.1144/
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τα crafted sages ρολαρουν neo60s. To helm εχει στανταρ mf πανω. Ta bonus του ομως ειναι prepatchπρος το παρον. Επισης, φιλικη συμβουλη προς ολους. Παρτε μια συνταγη cains. Και μαθετε την. Το 3set θα δινει 100% mf στο ROS, και θα ρολαρει ανθρωπινα stats. Κατσε μισο λεπτο, τα recipes που εχουμε και συγκεκριμενα το cains(αν λεμε το ιδιο σετ που δινει xp τωρα) ειναι low level τωρα, στο RoS δεν παραμενουν ετσι?? και πρεπει να βρεις το νεο recipe για μεγαλυτερο level?? Εχω ολα τα plans παντως..
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω δεν μπορω να μπω τωρα, ηταν φτηνο παντως μεχρι προσφατα..
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σχετικα με το MF και το cain που λεγαμε πριν: 14) What happened to magic find? Magic find was too powerful and became a requirement to find any loot in Diablo 3, which is why it was heavily nerfed: 100% magic find will increase the chance to find blue items by 100%, but only increase the chance for finding rare (yellow) items by 30% and for legendary/set items it is only 10%. That means that if you equip your character with 300% magic find, you will only get a 30% higher chance of finding a legendary. In addition to that, magic find has been removed entirely from paragon and from future rare gear (it still exists on pre-2.0.1 items, the so-called legacy gear). There are items in Reaper of Souls that have magic find as a stat (e.g., Nagelring or Cain's Set), but it is not worth it to sacrifice a lot of damage for a small amount of magic find. Βεβαια σε torment 1 μια χαρα legendary runs θα κανεις και παλι, 10-20% ακούγεται λιγο αλλα δεν ειναι καθολου αμελητέο πρακτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις