Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πάρουμε ventrilo τελικά? το ψήνουμε? 

Εγώ το ψήνω πάντως αρκεί φυσικά να υπάρχει σωστός διαχειρισμός και φυσικά αρκετές θέσεις να μπαίνει ο κόσμος.

Δημοσ.

λογικα 25άρι ή 30άρι θα πάρουμε για να χωράνε όλοι και οι admins θα πετάμε kicks + ότι το psw θα το έχουν όσοι είμαστε εδώ και οι δικοί μας άνθρωποι μόνον που παίζουν d3 

Δημοσ.

300αρισα τελικα χθες, νεα λιμιτς χαχα. Το νεο χρ ειναι να κλαινε οι χηρες, να κλαινε κ οι παντρεμενες. Wiz για parafarm ειναι δηλητηριο σκετο. Τα builds του wiz ευκολα, και με πολυ spam. Wd θα στησω no mana depentent build στο ros. Δεν με καιει το gear σ αυτη τη φαση του game.

Ισχυει οτι λες lalanis, το ros θα το φχαριστηθεις χαχα :D

μέχρι πόσο φτάνει !! το παρακγον ??

Δημοσ.

800 σίγουρα... στα 200 έχεις maxarei 1 stat από κάθε στήλη. άρα 800 για όλα 50/50 και νομίζω το core stat ανεβαίνει μετά συνέχεια

Δημοσ.

Οσο θες.. :P

Παντως δεν εχω πειστεί ακομα για την χρησιμότητα τους πανω απο 200 ξερω και γω, λιγα ειναι αυτα που αξιζουν να μαξάρεις και παλι σε σχεση με το ποσο βαρετο ειναι να το παρεις δεν αξιζει για εμενα. Legendary runs all the way.. :P

Δημοσ.

Επίσης κάτι που διάβασα για φθηνότερη pre-order τιμή

1. Login to your Battle.net account and click the ROS expansion

2. In the upper corner change Europe region, to Americas

3. Find the ROS expansion again, this time it's listed in $

4. Pick your version and purchase it as GIFT, then send it your email

5. Apply the given code to your EU account (I have a RU account and it worked)

6. Enjoy your extra 20€ (for Digital Collectors)

This might deserve a sticky to help other EU players save some money, I don't think it's considered as an illegal action, as everything is done through the battle.net portal.

Τελικά αυτό παίζει? Μήπως είναι bannable?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομίζω, παίζει σίγουρα, το κάνανε 2 παιδιά απο δω και πόσοι ακόμα απο εξωτερικό. γιατί bannable σιγά. δεν τους κλέβεις. είναι λίγο στις ζώνες του γκρί αλλά δεν νομίζω να γίνει τπτ.

Δημοσ.

Legendary runs που;

Εγω εκανα το act 3 στον δρομο για τον azmodan, σκοτωνεις τα 2-3 elite και ανοιγεις τα σεντουκια και ξανα το ιδιο μετα..

Δημοσ.

λογικα 25άρι ή 30άρι θα πάρουμε για να χωράνε όλοι και οι admins θα πετάμε kicks + ότι το psw θα το έχουν όσοι είμαστε εδώ και οι δικοί μας άνθρωποι μόνον που παίζουν d3 

Ωραία, να κάνουμε ένα λογαριασμό στο paypal να τσοντάρουμε όλοι από λίγο και να φτιάξουμε ένα ρε συ. Δεν είναι τίποτα. Σιγά πόσο θα μας βγει..

http://www.gameservers.com/ventrilo_servers/

Δε λέω να πάρουμε από εκεί, απλά θυμάμαι όταν το κοίταγα ήταν νομίζω το πιο φτηνό. Πρόσφατα δεν έχω κάνει έλεγχο αγοράς.

Δημοσ.

Δεν νομίζω, παίζει σίγουρα, το κάνανε 2 παιδιά απο δω και πόσοι ακόμα απο εξωτερικό. γιατί bannable σιγά. δεν τους κλέβεις. είναι λίγο στις ζώνες του γκρί αλλά δεν νομίζω να γίνει τπτ.

Εντάξει το τσίμπησα κι εγώ με αυτόν τον τρόπο, απλά έκανα άλλο account στο US Battlenet και gift στον Ευρωπαικό account μου κι όλα μια χαρά, upgraded Diablo 3 Standard Edition to Reaper of Souls Standard Edition successfully :)

Δημοσ.

θα δω τον server που είχαμε στο wow με paragon και θα σε πω. λογικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει. το θέμα είναι εάν ψήνονται και άλλοι εκτός από τους 2 μας ξέρω γω (όχι ότι με χαλάει αλλά έτσι για το καλό... ) 

Δημοσ.

Τελικά αυτό παίζει? Μήπως είναι bannable?

Εγώ πάντως το έκανα προχθες... 

Αν φάω ban θα ενημερώσω :P

Εγώ πήρα την digital edition για να βλέπω το γαμωπετ στα runs μου :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...