Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι και τα crafted είναι πλέον BoA, προσπαθούσα να δώσω κάτι gloves στον Dakon χθες και μετά το πρόσεξα :P

Δημοσ.

Μετα απο πολλους μηνες ειπα να δοκιμασω και εγω το νεο patch. Φορτωνω τον βαρβαρο και ξεκιναω, δοκιμαζω διαφορα builds και καταληγω οτι θελω 3 IK items. Ε ωραια, παω στο AH να κανω τις αγορες μου και παρατηρω οτι στο search δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα για τα νεα IK. Ψαχνω στο ιντερνετ και διαβαζω οτι τα νεα legendary ειναι boa. Δηλαδη δεν μπορω να τα αγορασω απο το AH;;; Δηλαδη πρεπει να φαρμαρω εστω και αν μου παρει 6 μηνες να τα βρω;;; ΝΑΙ!!!!!!!

Τα items δεν μπορω να βρω λεξεις για το ποσο καλυτερα ειναι τωρα, το lvling ειναι fun πλεον και τα νεα social στοιχεια που βαλαν σε σωστο δρομο. Ενω δεν ειχα σκοπο να αγορασω το expansion μαλλον αλλαζω γνωμη. Κυριως γιατι βλεπω οτι η νεα dev team "το εχει".

έτσι κιαλλιώς σε 9μέρες κλείνει τελείως το ΑΗ..οπότε less QQ :P

Δημοσ.

μέχρι και τα crafted είναι πλέον BoA, προσπαθούσα να δώσω κάτι gloves στον Dakon χθες και μετά το πρόσεξα :P

Σωστος, το ειχα ξεχασει το crafting..

έτσι κιαλλιώς σε 9μέρες κλείνει τελείως το ΑΗ..οπότε less QQ :P

Μπορει να μην το εγραψα καλα αλλα αυτο ΝΑΙ!!!!!!! στο τελος δηλωνει οτι χαιρομαι που κλεινει το AH και πρεπει να φαρμαρω για τα items.

Γουστα ειναι αυτα, σε αλλους μπορει να τους αρεσει το AH, δεκτο και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν δεν πεσει ποτε το thunderfury για παραδειγμα τι γινεται?? Η ενα αλλο για να παιξεις ενα συγκεκριμενο build?? Με αυτα τα drop rates πραγματικα μπορει να παιζεις μηνες και να μην βρεις το item που θελεις.. Δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει κατι δραματικα και θα ντυθουν ολοι οπως θελουν ευκολα, το καταλαβαινω βεβαια τωρα πεφτουν upgrades σε σχεση με το vanilla gear και επικρατει ενας ενθουσιασμος.. Σε λιγο καιρο ομως δεν θα βρισκεις πλεον παρα μονο 1-2 items που σου λειπουν και εκει θα υπαρχει το δευτερο κυμμα γκρινιας απο αυτους με κακο rng.

Και εμενα μου αρεσει να φαρμαρω για τα items αλλα αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο ειναι σχεδον αδυνατο να το βρεις με τοσα που υπαρχουν. Αν δεν βρεθει καποια λυση σε αυτο παρα πολλοι δεν θα παιξουν ποτε τα builds που θελουν. Φυσικα το game ειναι οτι πρεπει για casual καταστασεις, πχ ειχε crap gear ο αλλος μπαινει τωρα βρισκει upgrade και ενθουσιαζεται, ειναι σαφης πλεον ο προσανατολισμος του.

Απλα my 2c κανοντας υποθεσεις με βαση οσα ξερω atm, θα δουμε σε μερικες μερες στο reaper πως θα παει και τι εχουν κανει για endgame.

Δημοσ.

Και αν δεν πεσει ποτε το thunderfury για παραδειγμα τι γινεται?? Η ενα αλλο για να παιξεις ενα συγκεκριμενο build?? Με αυτα τα drop rates πραγματικα μπορει να παιζεις μηνες και να μην βρεις το item που θελεις..

Σ' αυτο δεν εχεις αδικο. 

Με το παραδοσιακο trade δεν εχω κανενα προβλημα, θεωρω οτι θα ηταν καλυτερα να μην υπαρχει το boa.

Δημοσ.

Λέμε για πολλά LEGENDAAAAARYYYY πετάει,και είναι και καλά τα πιο πολλά!

Το act 4 το θυμόμουν ότι ήταν μικρό,αλλά όχι και τόσο :P

---

Κάτι ακόμα,μπορεί να είμαστε μέσα σε μια clan παρεούλα,αλλά είναι τελείως εκνευριστικό να κάνετε JOIN parties χωρίς να ρωτήσετε,όταν μπαίνετε να μην λέτε ούτε γεια ξέρω γω...Και πόσο μάλλον να ρασάρετε σα τρελοί,δίχως να υπάρχει αύριο..Τα ξεκλείδωτα parties δεν σημαίνει και autoinvite..Θα σας παρακαλούσα,να ρωτάτε να γίνει ένα συνήθειο..

Χτες μπήκανε στο πάρτι 2 ρασάρανε,φύγαμε,κάναμε άλλο πάρτι,μετά μπαίνει κάποιος πάλι πάνω μας,ούτε να ρωτήσει ούτε γεια..και λέμε οκ ας παίξουμε έτσι,και ξαφνικά έτσι απλά φεύγει στην μέση ενός fight.

Οκ ευχαριστούμε,που μας έχετε γραμμένους..

ΝΑΙ! θενκ γιου που το ανέφερες

Δημοσ.

ΝΑΙ! θενκ γιου που το ανέφερες

μα ανώνυμα μπαίνεις δεν σε προσκαλαει κανείς !! τα παράπονα στον νοικοκύρη !!

Δημοσ.

μα ανώνυμα μπαίνεις δεν σε προσκαλαει κανείς !! τα παράπονα στον νοικοκύρη !!

σώπα;Όταν πέσει το report για harassment να δω τότε τί θα στέλνεις στην blizzard για να εξηγήσεις..

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρει ο xtrmsnpr, τυχαίνει να ήμουν party leader. Και δεν έβρισκα πουθενά την επιλογή να μπορέσω να πετάξω έξω άτομα που δεν έλεγαν ούτε γεια :/ γιατί αυτό; γιατί να μην μου δίνει την επιλογή;

Δημοσ.

Κλειδωστε το πρωτα, πειτε στο clan τι ειδους farming ψαχνετε, στειλτε inv σε ατομα που θελετε να παιξετε μαζι και problem solved.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κλειδωστε το πρωτα, πειτε στο clan τι ειδους farming ψαχνετε, στειλτε inv σε ατομα που θελετε να παιξετε μαζι και problem solved.. :P

μα δεν είπαμε καν ότι ψάχναμε άτομα να παίξουμε,ούτε και στείλαμε invite..Και όσοι ήρθανε πάνω μας,δεν είπανε τίποτα..

Δημοσ.

Αν το εχεις ανοιχτο σε ολους δεν χρειαζεται να πεις τιποτα το βλεπει ο αλλος μπαινει και κανει τα δικα του, για αυτο υπαρχει η επιλογη να το κλεισεις και να φτιαχνεις δικο σου party με οποιους θελεις.

Αν δεν θελετε οπως λες το κλεινετε και παιζεται οι 2 σας, απλα τα πραγματα δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...