Metaksas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι, το build του Μάκη του Σπέκουλα είναι, τι σου κάνει εντύπωση; Μου κανει εντυπωση το πως καταφερε να μαζέψει ενα τετοιο ΜΑΜΑΤΟ καρεδακι απο το loot 2.0 και να κανει επισης ΜΑΜΑΤΟ Build με τοσο LOH σε τοσο λιγο καιρο το θαυμαζω το παλικαρι!!!
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 φίλος μου τρέχει το ίδιο build αλλά με βάρβαρο και τους νταβραντισμένους που βγάζει... 100κ ντάματζ και φαρμάρει για πλάκα t4... κοινώς είναι kinda cheat τα νέα sets kkthxbb
Metaksas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 φίλος μου τρέχει το ίδιο build αλλά με βάρβαρο και τους νταβραντισμένους που βγάζει... 100κ ντάματζ και φαρμάρει για πλάκα t4... κοινώς είναι kinda cheat τα νέα sets kkthxbb δν ειναι cheat αλλα το game προσπαθει να φερει μια ισοροπια γτ ειχε γεμισει τουμπανους ο σερβερ (λεφταδες) εξαιτιας του ΑΗ.
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 στο 70 θα φανουν όλα που κανεις δεν θα ντυθεί με λεφτα και ολοι θα φαρμαρουν items 4
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οπότε, κάθε expansion και ένα stash tab, άλλο ένα expansion σίγουρα Επίσης κάτι που διάβασα για φθηνότερη pre-order τιμή 1. Login to your Battle.net account and click the ROS expansion 2. In the upper corner change Europe region, to Americas3. Find the ROS expansion again, this time it's listed in $4. Pick your version and purchase it as GIFT, then send it your email5. Apply the given code to your EU account (I have a RU account and it worked)6. Enjoy your extra 20€ (for Digital Collectors)This might deserve a sticky to help other EU players save some money, I don't think it's considered as an illegal action, as everything is done through the battle.net portal.
Tmark Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγώ λέω να το πάρω από το g2a.com 28€. Είναι ασφαλές το site, έχει κανείς αγοράσει τίποτα?
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εχουμε κανα Ventrilo ή teamspeak από καποιον του wow π.χ Που μπορει να μας δωσει προσβαση να κανουμε ένα καναλι diablo να μιλαμε εκει ; ή δεν παιζει ;
4GGELOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγώ λέω να το πάρω από το g2a.com 28€. Είναι ασφαλές το site, έχει κανείς αγοράσει τίποτα? Εχω παρει απο εκει 4 παιχνιδια, ολα καλα, μεσα σε 2-3 λεπτα ειχα τα κλειδια. Εχω και κατι κουπονακια για 5%, αν ενδιαφερεσαι στειλε μου pm. 1
wintaxt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παιδια Rockaroila εδω για TS θα κοιταξω οταν ερθω απο την δουλεια Εχουμε του Guild μου στο RIFT να μας βαλω εκει!
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αντε μπας και γινει λιγο χαβαλες καλος εκει !!!!
pavlos0160 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδια δημιουργησα ενα group στο RaidCall για την Clan μας, οποιος θελει ας μπει... http://www.raidcall.com/go.php?sid=8308637
pseira Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οπότε, κάθε expansion και ένα stash tab, άλλο ένα expansion σίγουρα Επίσης κάτι που διάβασα για φθηνότερη pre-order τιμή 1. Login to your Battle.net account and click the ROS expansion 2. In the upper corner change Europe region, to Americas 3. Find the ROS expansion again, this time it's listed in $ 4. Pick your version and purchase it as GIFT, then send it your email 5. Apply the given code to your EU account (I have a RU account and it worked) 6. Enjoy your extra 20€ (for Digital Collectors) This might deserve a sticky to help other EU players save some money, I don't think it's considered as an illegal action, as everything is done through the battle.net portal. Success! You’ve successfully activated Diablo® III: Reaper of Souls Digital Deluxe Edition Thank you αγορίνα 46 ευρώ collectors
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οποιος το αγορασει digital ..πως παιζει η φαση ? θα βγαλει client η βλιζ την ημερα της κυκλοφοριας και απλα βαζουμε το κλειδι της ηλεκτρονικης αγορας?
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 αν το αγορασεις από το battle.net μπαινει απευθειας στον λογαριασμο σου απλα ενεργοποιείται 25/3 ... αν το αγορασεις από αλλου και σου στειλουν το cd-key μπαινεις στον λογαριασμο σου και κανεις redeem code το cd-key
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 λογικα θα κατεβασει ομως καποιο επιπλεον content.....ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις