Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Diablo 3 - Reaper of Souls Battle.net Key Global (PC/Mac) PRE-ORDER

Global Λεει δεν πιστευω να εχουμε κανα θεμα να μ,ην παιζει σε Ευρωπαϊκο σερβερ ?!?!?!?!

• Super Moderators
Δημοσ.

σε σένα λογικά κάτι θα γίνει, στους υπόλοιπους κανένα πρόβλημα... :P

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι 1000 % σιγουρος ότι θα γινει μαλακια σε μενα μονο..... κλασσικη περιπτωση.... Μητσοτάκης το nickname Μου........ :P

Δημοσ.

Δεχεται και paysafe απο οτι ειδα ωραια.

ναι αλλα στο Paysafe σου χρεωνει +2.50 ευρω ..δεν ξερω αν είναι γενικα αυτό ή μονο στο συγκεκριμενο site δεν εχω ψωνισει ποτε με Paysafe

Δημοσ.

ναι αλλα στο Paysafe σου χρεωνει +2.50 ευρω ..δεν ξερω αν είναι γενικα αυτό ή μονο στο συγκεκριμενο site δεν εχω ψωνισει ποτε με Paysafe

με paysafe είναι +10%,οπότε ανάλογα την τιμή βγαίνει το τελικό..

Επισκέπτης
Δημοσ.

καμια προσφορα για diablo III + expansion υπαρχει?

για standard digital editions αναφερομαι.

η θα πρεπει να ριξουμε τα 80 ευρω στην blizz?

Δημοσ.

καμια προσφορα για diablo III + expansion υπαρχει?

για standard digital editions αναφερομαι.

η θα πρεπει να ριξουμε τα 80 ευρω στην blizz?

http://www.kinguin.net/category/47/diablo-3-global-pc-mac/

+

http://www.kinguin.net/category/3784/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/

Δημοσ.

βλεπω τρελες βιασυνες κοσμου να τα σκασει στο βλημα  :X  - εχμμ στι Βλιζαρντ και βλεπω επισης πολυ γρηγορα οι ιδιοι

που αγορασαν το expansion να τη βριζουν ανελεητα στα forums :lol:

Δημοσ.

δεν μπορω να συνδεθω......εχει κανεις άλλος το ιδιο πρόβλημα ;

Green : εχω ΟΛΑ τα παιχνίδια της blizzard ακομα και το The Lost Vikings .....

Εχω ξοδεψει χιλιαδες ωρες στο diablo 2 . Με ξενερωσε το vanilla του 3 αλλα εδωσα μια ακομα ευκαιρια γιατι το 2.0 δειχνει πραγματα που θα ηθελα να δω από το 1.0 .... από εκει και περα ναι 1 νεος χαρακτηρας και 1 νέο act είναι λιγο αλλα στα 28 ευρω για ένα παιχνιδι που θα με κρατησει στον υπολογιστη μου εστω και 1-2 μηνες αξιζει να τα δωσω ....

Δημοσ.

ενταξει αμα φαρμαρεις καπως θα σε κρατησει αλλα ειναι παιδικο το ρημαδι, δεν σου κανει αισθηση η ατμοσφαιρα

να σκοτωνεις τερατα... αμα ηταν σε σκοτεινα σημεια με τρομακτικο ηχο, γαματη μουσικη  και διαφορα καλουδια τετοια τοτε ναι να κανω και φαρμα αλλα οσο και να το παλευω τωρα δε με βλεπω να αντεχω πολυ. Ειδικα εγω που ΔΕΝ αγοραζω το expansion.

* Αυτο που λεει για 70αρια ιτεμς εννοει οτι θα εχει και 64,65...,69 +70 αρια η μονο 63,70 αρια?

Επισκέπτης
Δημοσ.

το diablo iii μολις το χτυπησα εστω και καθυστερημενα  :-)

ty για το site.

το κλειδι ηρθε αμεσα και η καταχωρηση του στο battle.net  ηταν επιτυχης .

για το expansion θα περιμενω , μηπως και αν , πεσει λιγο ακομα η τιμη του στο kinguin.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το run στο act 1-2-2 τα σπαει!! απο 78-81 σε μια ωρα.

edit: (κάτι Ασχετο)ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙ!!!!!! 

Επεξ/σία από Metaksas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...