GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Diablo 3 - Reaper of Souls Battle.net Key Global (PC/Mac) PRE-ORDER Global Λεει δεν πιστευω να εχουμε κανα θεμα να μ,ην παιζει σε Ευρωπαϊκο σερβερ ?!?!?!?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 σε σένα λογικά κάτι θα γίνει, στους υπόλοιπους κανένα πρόβλημα... 3
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειμαι 1000 % σιγουρος ότι θα γινει μαλακια σε μενα μονο..... κλασσικη περιπτωση.... Μητσοτάκης το nickname Μου........
paularas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 τα πάντα δέχεται... ένα βήμα πριν δεχθεί σακιά πατάτες και κρεμμύδια είναι. και πάνω απ όλα safe till now
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δεχεται και paysafe απο οτι ειδα ωραια. ναι αλλα στο Paysafe σου χρεωνει +2.50 ευρω ..δεν ξερω αν είναι γενικα αυτό ή μονο στο συγκεκριμενο site δεν εχω ψωνισει ποτε με Paysafe
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ναι αλλα στο Paysafe σου χρεωνει +2.50 ευρω ..δεν ξερω αν είναι γενικα αυτό ή μονο στο συγκεκριμενο site δεν εχω ψωνισει ποτε με Paysafe με paysafe είναι +10%,οπότε ανάλογα την τιμή βγαίνει το τελικό..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 καμια προσφορα για diablo III + expansion υπαρχει? για standard digital editions αναφερομαι. η θα πρεπει να ριξουμε τα 80 ευρω στην blizz?
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 καμια προσφορα για diablo III + expansion υπαρχει? για standard digital editions αναφερομαι. η θα πρεπει να ριξουμε τα 80 ευρω στην blizz? http://www.kinguin.net/category/47/diablo-3-global-pc-mac/ + http://www.kinguin.net/category/3784/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/
greeneye Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 βλεπω τρελες βιασυνες κοσμου να τα σκασει στο βλημα - εχμμ στι Βλιζαρντ και βλεπω επισης πολυ γρηγορα οι ιδιοι που αγορασαν το expansion να τη βριζουν ανελεητα στα forums
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 δεν μπορω να συνδεθω......εχει κανεις άλλος το ιδιο πρόβλημα ; Green : εχω ΟΛΑ τα παιχνίδια της blizzard ακομα και το The Lost Vikings ..... Εχω ξοδεψει χιλιαδες ωρες στο diablo 2 . Με ξενερωσε το vanilla του 3 αλλα εδωσα μια ακομα ευκαιρια γιατι το 2.0 δειχνει πραγματα που θα ηθελα να δω από το 1.0 .... από εκει και περα ναι 1 νεος χαρακτηρας και 1 νέο act είναι λιγο αλλα στα 28 ευρω για ένα παιχνιδι που θα με κρατησει στον υπολογιστη μου εστω και 1-2 μηνες αξιζει να τα δωσω ....
greeneye Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ενταξει αμα φαρμαρεις καπως θα σε κρατησει αλλα ειναι παιδικο το ρημαδι, δεν σου κανει αισθηση η ατμοσφαιρα να σκοτωνεις τερατα... αμα ηταν σε σκοτεινα σημεια με τρομακτικο ηχο, γαματη μουσικη και διαφορα καλουδια τετοια τοτε ναι να κανω και φαρμα αλλα οσο και να το παλευω τωρα δε με βλεπω να αντεχω πολυ. Ειδικα εγω που ΔΕΝ αγοραζω το expansion. * Αυτο που λεει για 70αρια ιτεμς εννοει οτι θα εχει και 64,65...,69 +70 αρια η μονο 63,70 αρια?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 το diablo iii μολις το χτυπησα εστω και καθυστερημενα ty για το site. το κλειδι ηρθε αμεσα και η καταχωρηση του στο battle.net ηταν επιτυχης . για το expansion θα περιμενω , μηπως και αν , πεσει λιγο ακομα η τιμη του στο kinguin.
Metaksas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) το run στο act 1-2-2 τα σπαει!! απο 78-81 σε μια ωρα. edit: (κάτι Ασχετο)ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΙ!!!!!! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2014 από Metaksas
lalanis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι, το build του Μάκη του Σπέκουλα είναι, τι σου κάνει εντύπωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις