GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 θα το παραγγειλω το βραδυ απο http://www.kinguin.net/product/26985/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/ είναι οκ το site ? να το εμπιστευτω ; Εχει κανει κανεις αγορες απο εκει ; θα το εχω στο release ? ή μετα απο κανα μηνα ;
Parapas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 θα το παραγγειλω το βραδυ απο http://www.kinguin.net/product/26985/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/ είναι οκ το site ? να το εμπιστευτω ; Εχει κανει κανεις αγορες απο εκει ; θα το εχω στο release ? ή μετα απο κανα μηνα ; Η απάντηση σε όλα προσωπικά από μένα είναι ΝΑΙ γιατί έχω αγοράσει 5-6 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όσον αφορά το preorder θεωρώ ότι δε θα έχεις πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς ότι θα είναι down για καμια δυο μέρες οι server του battle.net
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εχω αγορασει και εγω αρκετες φορες απο kinguin χωρις προβλημα. 1
lalanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για δείτε 1. Τι κάνει στην Ελλάδα ο τελειωμένος; 2. Γιατί το βίντεο είναι εδώ, δεν λέει τπτ για diablo......; 1
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για δείτε Celebrities? (fallout 2 reference) Ποιος ξέρει πώς βρέθηκε τούτος έδω...
lalanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ακολουθεί wd post: Χάζευα λίγο χθες στα forums και γενικά λένε(που ισχύει) ότι αυτή τη στιγμή ο wiz είναι το πιο δυνατό class, balanced κτλ.Μαγκιά του, και μακάρι όλα τα classes να είχαν τη συνέργεια του μάγου. Και βγαίνει ο Μάκης ο Σπέκουλας από κάτω και λέει,"Όχι,ο wd είναι το πιο δυνατό class, και παίζω torment 13 άνετα κτλ"...Πατάω λοιπόν το προφίλ του μάστορα και βλέπω ότι ο κ@λος έχει 4 set new Zuni συν το μαχαίρι starmetal κτλ που μειώνει τα cooldowns ενώ βαράνε τα φετίχ....Τα best in slot items δηλαδή, από το πρώτο 3ήμερο...Συν ότι φαίνεται έχει ρίξει χρήμα γιατί τα υπόλοιπα αντικείμενα είναι τοπ. Ε ευχαριστώ ρε μάστορα...Έτσι το παίζω κι εγώ μούρη... Κομπλεξικοί να 'ουμ...! 1
gozzar07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ε βάλε και ένα λινκ να τον χαζέψουμε κι εμείς οι n00bαδες βρε αδερφέ... Googlάρω και δεν βγάζει κάτι...
lalanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απορώ γιατί δεν τον βρίσκει... Για ψάξε το "Μάκη ζούμε με τον diablo να σε δούμε..."
gozzar07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εεε θα είναι τόσο τούμπανο που ούτε το google δεν τον βρίσκει..
lalanis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ζηλεύεις...Πες αλήθεια... Ότι και να κάνεις ο spec σου ρίχνει στα αυτιά....
gozzar07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το όνομα του ζηλεύω μόνο.. Κάνα καλό Build θα μου βρεις ή θα πρέπει να ψάξω μόνος μου;
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Hello, John Your order with Kinguin.net has arrived. Ordered Product(s) Quantity Diablo 3 - Reaper of Souls Battle.net Key Global (PC/Mac) PRE-ORDER μονο μην γινει καμμια μαλακια και δεν το στειλουν 25 του μηνα και μας ξενερωσουν Αντε ξανα κυλησα με το diablo .....ελπιζω να ΜΗΝ το μετανιώσω όπως το vanilla
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Hello, John Your order with Kinguin.net has arrived. Ordered Product(s) Quantity Diablo 3 - Reaper of Souls Battle.net Key Global (PC/Mac) PRE-ORDER μονο μην γινει καμμια μαλακια και δεν το στειλουν 25 του μηνα και μας ξενερωσουν Αντε ξανα κυλησα με το diablo .....ελπιζω να ΜΗΝ το μετανιώσω όπως το vanilla εδώ και κανα χρόνο αγοράζω συνέχεια από εκεί,δεν έχει προκύψει ποτέ πρόβλημα..Δεν έχω κάνει pre-orders ούτε γενικά αγοραζω preorder. 15 παιχνίδια που έχω πάρει ήρθανε τα κλειδιά στο 5λεπτο μέσα,εκτός από την 1η αγορά που έκανε 4-5ώρες,λογικά λόγω νέων στοιχείων..Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί pre-order είναι η αγορά του thief 4, που το πήρα 6ώρες πριν ανοίξει το game και έπεφτε σε αλλάγη μέρας,και πάλι ήρθε κατευθίαν το κλειδί.. Βέβαια πρέπει να κοιτάς από ποια μαγαζάκια που το δίνουν έχουν πολλές αγορές και κριτίκες καλές,έτσι κάνω.. (ψάχνω κυρίως από τον BGP να παίρνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις