Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ είχα καλό wd (καλά όχι τόσο τοπ όσο του Gozzar), αλλά από την Παρασκευή έχω αλλάξει 3-4 αντικείμενα στο χαρακτήρα.

Το θέμα είναι να μην κολλάς με το dps και να βλέπεις utility...

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραια φαση το κλαν χθες πεφτανε τα καφετιά σαν παλαβά. επίσης υπάρχει ζωντανια δε ειναι αυτη η ερημη σαπιλα και μοναξια που ηταν πριν.

εχω σαπισει, το απολαμβανω πολυ γιατι μπορω να ντυθω μονος μου, πριν επαιζα επαιζα για να ριξει στις 3 ωρες ενα καφε ασχετο που θα ρολλαρε σκατενια. η φαση δηλαδη ηταν μακαρι παναγια μου να πεσει κατι που πουλιεται μπας και μπορεσω με τα λεφτα αυτα να παρω κατι αλλο.

τωρα παιζεις για να πεσει κατι καλο για σενα.

απο λουτ 2 και μετα εχω παει απο level 21 σε 69 και δε νομιζω να φοραω καποιο απο τα παλια αντικειμενα.

εχω αποριες με το balance μεταξυ DPS & Life για τον DH μου. Τωρα εχω 180Κ dmg και 100K life. Παλευω σχετικα ανετα μονος T2 με καλους συμπαικτες τσουλησαμε και Τ3 και Τ4.

Εχουν βγει ανανεωμενα builds για DH patch 2.0;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλα καλά ρε συ, συμφωνώ και για clan και για το loot 2.0 που για μένα που δεν έπαιζα AH είναι φοβερό. 

αλλά..

Δεν είναι καφέ ρε, πορτοκαλί είναι τα legendary :P

Δημοσ.

Όλα καλά ρε συ, συμφωνώ και για clan και για το loot 2.0 που για μένα που δεν έπαιζα AH είναι φοβερό. 

αλλά..

Δεν είναι καφέ ρε, πορτοκαλί είναι τα legendary :P

βαθυ πορτοκαλι.

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης είναι ωραίο που σου δείχνει το loot της clan.

Ώστε όταν πέφτει κάτι, να λες:

"Α τον π@@@@η τον .... Τι έριξε;;;;!"

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

το μόνο "κακό" που βρήκα στο κόλπο αυτό είναι οτι στα settings του chat, μπορείς να κλείσεις τα update για  achievements κτλ, να μειωθεί το clutter που μαζεύει. Αλλά! δεν σώζει τις αλλαγές όταν πας off. κάθε φορά πρέπει να το ξαναπειράξεις. Τουλάχιστον έτσι μου έκανε εμένα.

Δημοσ.

Επιμένω σε αυτό που είπα για τα ladders.  Όχι δε λέω μονάχα τα paragon. Σε patchακι θα μπουν αργότερα στο reaper of souls μετά από κανα εξάμηνο με χρόνο όταν όλος ο κόσμος θα έχει ντυθεί και δε θα βρίσκει πλέον upgrades.

Αγορινα μου δεν θελω να στο χαλασω αλλα να σου θυμισω οτι παιζεις ενα casual arcade hack n slash για ενα casual κοινο. οι πιθανοτιτες να γινουν hard resets με ladder ανα 6 μηνο είναι 1 προς δις. Το μονο που θα κανουν ειναι reset στο paragon. αυτο που λες με τον κοσμο να εχει ντυθει κτλ θα γινει ακριβως οτι ειχε γινει στο diablo τοσο καιρο. και μπαααμ στα 2 χρονακια ισως σου πεταξει και αλλο ενα expansion. και κλασικα οι φανς θα τρεξουν να το αγορασουν για να νομιζουν οτι εχουν τη συνεχεια του diablo 3.

και αλλο expansion λες? γιατι για να βγαλουν ακομα ενα χαρακτηρα και ενα ΑΚΤ και να μας τσιμπανε τα 40αρια? :X

μην μου πεις οτι τωρα το καταλαβες γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

Δημοσ.

Αμα αναφερουν εστω και για πλακα για reset στο progress που εχει γινει, θα πεσει τοσο κλαμα στα forums που δεν θα ξερουν πως να το μαζεψουν. Οι εποχες του hardcore gaming εχουν περασει. Το μελλον ειναι οι casuals και εξου τα casual games. Τι εκαναν στο Starcraft? Τρεις φυλες, τρια campaigns ενα core game και 2 expansions. Ομοιως και στο Diablo. Ενα ακομα act και ενας χαρακτηρας ανα expansion. Εγω πιστευω οτι το Diablo ειναι το επομενο genre οσον αφορα το στυσιμο των games oπως ηταν το LoL για τα Freemium. Σιγα, σιγα θα μπει και shop οπως στο WoW και οι Devs θα μας εχουν στο μπιρι μπιρι για το ποσο γαματο ειναι να παιζεις Diablo.

Δεν το καταδικαζω, εταιρεια με απωτερο σκοπο το κερδος ειναι απλα εχει χαθει το "games from gamers to gamers" κι εγινε "products from employees to costumers". Καλως ηλθατε στο 2014 οπου το δυσκολο game ειναι το Dark Souls (το οποιο ειναι αλλα με αλλη εννοια του δυσκολου), βγαζεις πρασινη καρτα για Αμερικη αμα δηλωνεις pro player LoL και η Blizzard ειναι ενωμενη με την Activision.

Στα του patch το game για μενα απογειωθηκε κι ας ημουν barb που solara mp8 για πλακα και upgrades βρηκα και στην αλλη λογικη του game μπαινω (fire builds, core stats κτλ). Α και αν θελετε να το νιωσετε το game απο την αρχη ξεκινηστε hardcore. Εγω που δεν εχω παιξει καθολου hardcore νιωθω οτι παιζω νεο παιχνιδι. Και γρηγορα lvling και legendaries ανα final boss. Σε  3 εβδομαδες βγαινει το RoS οποτε χουζουρεψτε για να εχετε να κανετε πραγματα στο expansion. Οσοι ειναι 200φευγα paragon lvl θα ξενερωσουν στο μηνα και λογικο θα ειναι ( στο twitch εχω δει παλικαρια 400+). 

Υ.Γ Συγγνωμη για το wall of text αλλα ετσι μου ρθαν ετσι τα πα.

• Like 1
Δημοσ.

Και το PoE εχει το στανταρ league στο οποιο οσο ξερω δεν εχει γινει κανενα reset(στην αρχη της beta μονο αν θυμαμαι καλα), απο κει και περα δεν σε αναγκαζει κανεις να παιξεις ladder αν δεν θελεις. Δεν μπορει να σου κανουν reset το progress δεν εχω καταλαβει καλα για τι πραγμα μιλατε.. 

απλα εχει χαθει το "games from gamers to gamers" 

Υπαρχει το "for the gamers" ομως στο ps4.. :P

Δημοσ.

Εντάξει καταλάβαμε ότι το Path of Exile σ αρέσει περισσότερο :P

Αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα?  αλλα ναι demon's souls-dark souls,path of exile,diablo 2 classic και το rogue legacy :devil:

Και το PoE εχει το στανταρ league στο οποιο οσο ξερω δεν εχει γινει κανενα reset(στην αρχη της beta μονο αν θυμαμαι καλα), απο κει και περα δεν σε αναγκαζει κανεις να παιξεις ladder αν δεν θελεις.

Μη μπερδευεις την π...... με την βουρτσα :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...