Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες οτι ντυνω καλα τους παικτες μου εεε και? τι κερδιζω..?

Αμα τους ντυσεις καλα τοτε δε θα κρυωνουν τον επομενο χειμωνα γιατι θα εχουν καταλληλα ρουχα... :-D

* Καλα εκανα και ξεπουλησα στο ΑΗ οτι μπορεσα... καλα τα ελεγα

• Like 2
Δημοσ.

Οι 10 καλύτεροι στον κόσμο, στο τέλος του 2014 κερδίζουν διαμονή και ξενάγηση στα κεντρικά της blizzard, οι 3 πρώτοι 1000 ευρώ το μήνα για 3 χρόνια (αρκεί να παίζουν diablo) και ο πρώτος επιπλέον μόνιμη δουλειά στην blizzard ......

• Like 2
Δημοσ.

Yπάρχει σε κάποιο σαϊτ το παιχνίδι φθηνοδουλειά;

Μέσω σκρουτζ ξεκινά απ'τα 29ε και φθάνει στα 35 στο πλαίσιο.

Λέω να το αγοράσω μιας και το πισι έχει σκουριάσει...

Δημοσ.

δεν βάζω λίνκς για τους γνωστούς λόγους, τα μαγαζιά που έχω εγώ βγαίνουν στο kinguin. λίγο πιο φθηνά ακόμα σε κάποια στο allkeyshop.

επίσης και σε εμένα έχουν πέσει ουκ ολίγα legendaries. leveling κάνω, 30κάμποσο είμαι, ξεχνάω

• Like 1
Δημοσ.

Οι 10 καλύτεροι στον κόσμο, στο τέλος του 2014 κερδίζουν διαμονή και ξενάγηση στα κεντρικά της blizzard, οι 3 πρώτοι 1000 ευρώ το μήνα για 3 χρόνια (αρκεί να παίζουν diablo) και ο πρώτος επιπλέον μόνιμη δουλειά στην blizzard ......

Επισης δινει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης σε οσους αγορασαν με το μεγιστο των 250 ευρω τα καλυτερα αντικειμενα

οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι :X

Δημοσ.

Μακραινεις το ηλεκτρονικό πουλί σου (e-penis αγγλιστί)

Κάποια στιγμή βγαίνει καινούργιο  expansion οπότε τα ρούχα είναι για πέταμα

• Like 2
Δημοσ.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι αργότερα θα βάλουν στο παιχνίδι seasons (ladders) όπως το Diablo 2 για φρέσκο ξεκίνημα ανά 6-9 μήνες πιθανότητα. Είχαν μιλήσει και οι ίδιοι οι developers άλλωστε για ladders και παλαιότερα.  Δεν γίνεται διαφορετικά, αλλιώς φτάνεις σ'ένα σημείο που θα κάνεις πολύ καιρό για να βρεις Upgrades.

Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες :-D

Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά.

expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους

Δημοσ.

Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες :-D

Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά.

expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους

Επιμένω σε αυτό που είπα για τα ladders.  Όχι δε λέω μονάχα τα paragon. Σε patchακι θα μπουν αργότερα στο reaper of souls μετά από κανα εξάμηνο με χρόνο όταν όλος ο κόσμος θα έχει ντυθεί και δε θα βρίσκει πλέον upgrades.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντε με το community buff  να ανέβουν οι παραπονεμένοι μου λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...