*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 btw έστειλα για την clan αίτημα πριν 3 μέρες.. και μεις το κατεβάσαμε σε normal,στο hard πόνεσε ο ποπός μας.. Ο δικός σου πόνεσε. Εγώ ήμουν ΑΤΡΟΟΟΟΜΗΤΗ.
greeneye Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ποια ειναι η πρωτη σασ εκτιμηση μετα το νεο loot ? πιστευετε οτι το game θα αντεξει καποιο χρονο ζωης η παπαλα νωρις νωρις? και δεν μιλαω για το reaper που ουσιαστικα δεν προσφερει τιποτα, μιλαω για το game οπως ειναι τωρα. Ενδεικτικα αναφερω οτι σηκωσα καμια 12αρια legendary και καμια 100στη κιτρινα και ΚΑΝΕΝΑ δεν ηταν καλυτερο απο οτι ειχα. Να τονισω οτι εχω βαρβαρο με 230 Κ απο πριν, οχι κατι τρομερο δηλαδη, απλα καλο. Προσωπικα πιστευω οτι θα βαρεθουμε πολυ γρηγορα και δε θα ειμαι ο μονος...
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ο δικός σου πόνεσε. Εγώ ήμουν ΑΤΡΟΟΟΟΜΗΤΗ. στο μοναστήρι από που έπεσα,με είχανε καλομάθει.. @greeneye κάτι γίνεται με πιο παλιά! σε 1 ώρα 3 legendary βαρβάτα μου έριξε το παιχνίδι και μπένανε όλα για τον monk και έχω μόνο 15% !
greeneye Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μονο εγω κατουρ*σα στο πηγαδι δηλαδη και δε σταυρωνω αντικειμενα ουτε με το νεο loot ?
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μονο εγω κατουρ*σα στο πηγαδι δηλαδη και δε σταυρωνω αντικειμενα ουτε με το νεο loot ? και μια φίλη δεν της ρίχνει τίποτα το αξιόλογο και είναι στο 16%...εμας του ωραιός μας φροντίζει το παιχνίδι και είμαστε μικρά lvl (26-27) μιας και ξεκινήσαμε νέους χαρακτήρες από το 0..
greeneye Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 τι ειναι αυτο το % γιατι κολλησα τωρα και δε σκεφτομαι. Που βλεπω ποσο ειμαι
carrypizza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 κανα καλο stream για να μαθω barbarian η κανα καλο site με guides?
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μονο εγω κατουρ*σα στο πηγαδι δηλαδη και δε σταυρωνω αντικειμενα ουτε με το νεο loot ? Αχ πόσο σε νιώθω λέμε!!!
StormGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ενταξει αν ησασταν τουμπανακια πριν το patch μην περιμενετε να γινετε υπερ τουμπανα σε 2-3 μερες Εγω που ειχα ενα μετριο Barbarian παντως βρηκα 3 upgrades σε τορμεντ 2 που παιζω.
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τί τουμπανάκια. Ούτε lvl 25 δεν ήμουν πριν το patch... Και όλη την ώρα ακούω τον xtrmsnpr να φωνάζει ότι του πέφτουν legendary κι εγώ τον μπούλο! 2
greeneye Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 εμενα μου βγαζει τοσο κορυφαια αντικειμενα που ενω με το νεο loot το πρωτο που θα βγαζει ειναι το main stat οποτε σε εμενα το βαρβαρο θα βγαζει strength και οχι ασχετα π.χ dexterity - αντιθετως μου εξαφανισε τελειως το main stat !!! γελαω η κλαιω?
fixxxer29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν έχεις χαρακτήρες καλά φτιαγμένους απο το ΑΗ μην περιμένεις να τ'αλλάξεις συντόμα τα αντικείμενα σου. Ουσιαστικά εσύ περιμένεις το expansion για να ξεκινήσεις τα Upgrades. Τώρα για το τι διάρκεια θα έχει το παιχνίδι στα 70.. Θα το δούμε. Στην τωρινή του κατάσταση προβλέπω κάποιος που παίζει όλα τα class για να τους ντύσει όλους καλά θα του πάρει μερικούς μήνες (αν δε το λιώνει το παιχνίδι). Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι αργότερα θα βάλουν στο παιχνίδι seasons (ladders) όπως το Diablo 2 για φρέσκο ξεκίνημα ανά 6-9 μήνες πιθανότητα. Είχαν μιλήσει και οι ίδιοι οι developers άλλωστε για ladders και παλαιότερα. Δεν γίνεται διαφορετικά, αλλιώς φτάνεις σ'ένα σημείο που θα κάνεις πολύ καιρό για να βρεις Upgrades.
carrypizza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 πες οτι ντυνω καλα τους παικτες μου εεε και? τι κερδιζω..?
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πέραν του ότι θα γαμάς τους εχθρούς και θα εξαφανίζονται όταν σε βλέπουν επίσης θα κοιτάς τον χαρακτήρα σου και θα κωλοχαίρεσαι και θα λες μα πόσο γαμάτος είμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις