paularas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 πάντως νέο παιχνίδι -> skeleton king run είναι και fun και έχει μπόλικο xp με τα quests και τσίμπισα και λετσένταρι (2-3 ) στον δρόμο και από τον king
Typhonios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όποιος θέλει παρείτσα στο Torment 2 επίπεδο δυσκολίας ας ρίξει ένα pm. Το έχω λιώσει με το DH.
carrypizza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με το diablo ειμαι σχετικα νεος στο παιχνιδι εχω μονο εναν 60lvl character αλλα γενικα ειμαι πολυ newbie παλια ασχολουμουνα με wow lol και τα σχετικα οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω κάτι και 'γω: Το crafting αξίζει να το ανεβάσουμε; Ή πεταμένα λεφτά; Wizard Lvl36 έχω φτάσει, μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Παίζω στο Hard, δυσκολεύει σιγά σιγά, αν και έχω την υποψία ότι φταίει το build που έχω από noxxic.com , και στο WoW ήταν ανακριβές το site πολλές φορές. (Ακόμα pending είναι το αίτημα μου για την clan, αν το δει κανείς που μπορεί να κάνει accept)
carrypizza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 απλα δεν ξερω τι build να κανω δεν ξερω αν εχω σωστα spells και σε ποια act και quest να μπαινω
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τα sites που δείχνουν builds,έχουν ενημερωθεί;Να τα διαβάσω;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 btw έστειλα για την clan αίτημα πριν 3 μέρες.. το παιχνιδι ειναι πολυ παλουκι και μεις το κατεβάσαμε σε normal,στο hard πόνεσε ο ποπός μας..
lalanis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όποιος έχει θέμα με τη δυσκολία, ας μου μιλήσει in game να τον κάνω carry (μη χαίρεστε, torment 2 )
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν δει κανεις καλη τιμη ενημερωνει ΑΜΕΣΑ γιατι 40 δεν μπορω να δωσω
ADHD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 btw έστειλα για την clan αίτημα πριν 3 μέρες.. και μεις το κατεβάσαμε σε normal,στο hard πόνεσε ο ποπός μας.. Σε εκανα. Ριχτε ενα μηνυμα εδω με το ingame name σας οσοι δεν εχετε γινει accept ακομα να σας κανω.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 http://www.allcdkey.com/EUR/Diablo-III-Reaper-of-Souls-CD-Key-EU.html?CDKEY=&affiliateID=12815&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop εχει αγορασει ποτε κανεις από εδώ ; ή θα κλαιμε τα 29 ευρω ;
Parapas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 http://www.kinguin.net/category/3784/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/ Στα 28 εδώ και ασφαλέστερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις