greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απλα το quest απο την αρχη. Παω να δοκιμασω με reset ρε παιδια εκανα reset αλλα με βγαζει απο το 0 δε μπορω αμεσως να παω στο 4! Εσεις καθε φορα το παιζετε ολο αυτο για 1 legendary η απλα αν το βγαλω μια φορα (μετα απο 1 reset) kai me to bug παμε απο το 4 και περα στον σκελετον και πεταει legendary?
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν ξερω τωρα παω να μπω.....εχω όμως να σου πω κατι... ΑΛΛΑΞΕ φωτογραφια...με τετοια φωτογραφια που εχεις ουτε τα γκρι item δεν θα σου πεφτουν... Ομαδα είναι αυτή ?!?!?!?
Xorxhs! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απλα το quest απο την αρχη. Παω να δοκιμασω με reset ρε παιδια εκανα reset αλλα με βγαζει απο το 0 δε μπορω αμεσως να παω στο 4! Εσεις καθε φορα το παιζετε ολο αυτο για 1 legendary η απλα αν το βγαλω μια φορα (μετα απο 1 reset) kai me to bug παμε απο το 4 και περα στον σκελετον και πεταει legendary? θελει reset και ξανα ΟΛΑ από την αρχη
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μαλακια τοτε... παιζω κανονικα και μπορει να πεσουν και περισσοτερα μεχρι τοτε. θελει καποια ωρα απλα εξασφαλιζεις 1 σε καθε περιπτωση... 1 φολα δηλαδη αφου ακομα δεν πηρα ουτε 1 να το φορεσω... edit : gaga βαζελος forever !
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 τι γινεται ρε ; εισαστε μεσα ; δεν με κανει login με τιποτα ... ουτε καν από το Battlenet application!!!!
paularas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 skeleton king run = λιγότερο από 1 ώρα γι αυτό λένε ότι "συμφέρει" όταν θα πάρεις 1 legendary standar
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν αξιζει κατ εμε παντως 1 ωρα για να παρω 1 αντικειμενο που κατα 99% θα ειναι μαπα οπως ΟΛΑ μεχρι τωρα! Ασε που τωρα δε μπορω να παιξω σε οποιδηποτε σημειο των ΑΚΤ με το μηδενισμο των quests
Kapws Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Επιτέλους μία μίνι αναβάθμιση από drop για το μαγουλίνι μου!! 1
ozi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Aπό ότι κατάλαβα βγήκε καινούριο patch(τώρα το έβαλα να κατεβαίνει). Τι λέει τώρα το παιχνίδι?Εχω εναν 77αρη paragon monk με 200k damage θα την παλεύει καθόλου? Το Ah είναι ακόμα ανοιχτό,έχω καμιά 50m,έχει ευκαιρίες για upgrade?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μην αγορασεις , εχεις μια χαρά upgrades απο drops. έχουν αλλάξει διάφορα, μπες και δες.
greeneye Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 πουλησα μια πανοπλια μετρια που μου επεσε με 6 Μ (κιτρινη) λολ
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Για αυτον που εγινε 60 τωρα και δεν την οαλευει σε τορμεντ η κυση του ΑΗ ειναι μονοδρομος για γρηγορηωπροσβαση σε καλα items
garrett156 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 εδω διαφωνω...ειμαι 60 και ειχα paragon 20κατι αλλα ο barb δεν ηταν προσεγμενος....φοραγα σχετικα οτι να ναι και αγοραζα χωρις πολυ ψαξιμο οποτε ηταν πρακτικα αχρηστος.τωρα με το update μονο απο τα drops ειναι αξιολογος οχι για torment δυσκολιες αλλα και μονο που εχω πλεον σχεδον ντυθει εξ ολοκληρου απο τα drops λεει πολλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις