Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ναι με reset στα quests. Ε, σε λίγο θα γίνει hotfix και αυτό, όποιος προλάβει παντελονάκι ζόρικο.
vpanos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 το reset quest το βαλανε πριν λιγο το πρωι δεν υπηρχε μπορουσες να παιζεις μονο τον skeleton king και να σου δινει legendary επαιξα 4 φορες και μου εδωσε 5 legendary
paularas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 <p>το reset quest το βαλανε πριν λιγο το πρωι δεν υπηρχε</p> <p>μπορουσες να παιζεις μονο τον skeleton king και να σου δινει legendary</p> <p>επαιξα 4 φορες και μου εδωσε 5 legendary</p> Αρα τωρα ειναι up αυτο η hotfixed Oo Sent from my iPhone using Insomnia
mphxths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πριν πεντε λεπτα που πηγα και τον εφαγα..εριξε legendary amulet.
mphxths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν εχω ιδεα...εγω το επαιξα στο τορ3. ζορικος ο κινγκ σε αυτο το επιπεδο...
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μου τι σπαει που αλλαξε ο ηχος οταν πεφτει το legendary... ηταν πολυ ωραιο πριν. Τωρα χαλι edit : torment2 me barbaro. xoris quests reset. Ntougrou gia skeleton king. Erikse legendary (mapa bebaia alla ayto einai mia allh istoria!)
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Περιμένω κι εγώ να μπω στην φοβερή και τρομερή insomnia clan
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αντε ελα δινουμε και μια ασπιδα δωρο με καθε εισοδο μελους
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Χαχ καμιά σοκολάτα δίνετε; Άντε, κάποιος να κάνει approve το request μου
ADHD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Περιμένω κι εγώ να μπω στην φοβερή και τρομερή insomnia clan Πως σε λενε να σε κανω.. Να μαντεψω? DiabloCat??
greeneye Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 οπα μαγκες κατι αλλαξε! πηγα 2η φορα στον skeleton king με τα ιδια δεδομενα και ΔΕΝ εριξε legendary!!! μπας και το φτιαξανε κιολας? κριμα (ξεκινας στο 4 με royal crypts και δε χρειαζεται κανενα reset quests - αντιμετωπιζεις κανονικα τον skeleton king). Αν ξεκινησεις παρακατω ΔΕΝ στον βγαζει.)
Kapws Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 οπα μαγκες κατι αλλαξε! πηγα 2η φορα στον skeleton king με τα ιδια δεδομενα και ΔΕΝ εριξε legendary!!! μπας και το φτιαξανε κιολας? κριμα έκανες reset quests ή απλά το quest από την αρχή; Γιατί μόνο έτσι παίζει και ακόμη δουλεύει.. πριν 15' τον έριξα για 3η φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις