Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε logara με b-net account dota,kai wow έχω μέσα ελπίζω να πάρω key

εγώ που τα έχω ΟΛΑ registered;

δεν δουλευει ετσι. θες πολύ τυχη.

Δημοσ.

επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με το παιχνιδι, αν καταλαβα δηλαδη στο multiplayer του παιχνιδου θα μπορεις να πουλας αντικειμενα που βρισκεις παιζοντας στο single και που αυτα ειναι τυχαια σε καθε παιχτη και αναλογα τους πως παιζει?

Δημοσ.

Χθες, Πέμπτη 8/9, ο COO της Activision, Thomas Tippl, είπε ότι προσδοκεί έξι κυκλοφορίες από τη Blizzard Entertainment μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Τέσσερις από αυτές είναι δύο expansion packs για το World of Warcraft και τα δύο expansion packs για το Starcraft II. Το πρώτο expansion του Starcraft II, Heart of the Swarm, έχει δρομολογηθεί για διάθεση στο κοινό στα μέσα του 2012. Άλλη μια κυκλοφορία είναι το Diablo III, το οποίο ο κύριος Tippl δεν περιμένει ότι θα βρεθεί στην αγορά το τρέχον ημερολογιακό έτος, παρά την ελπίδα της Blizzard.

Ε χεσε μας ρε TippL μας εχεις γκαστρωσει ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ΜΑΛΑ-....ΚΙΕΣ αποκλείεται, όταν βγάζει beta το πολύ σε 6 μήνες το παιχνίδι πάει στην αγορά , και 2 expansion για το wow? Seriously i mean come on το κουράσαμε το θέμα 1 σίγουρα αλλά 2 δύσκολο έχουν αρχίσει και πέφτουν οι δείκτες κατακόρυφα όσο αναφορά για αυτούς που παρατάνε το wow.

Δημοσ.

ΜΑΛΑ-....ΚΙΕΣ αποκλείεται, όταν βγάζει beta το πολύ σε 6 μήνες το παιχνίδι πάει στην αγορά...

Ε αυτό λέει, σε 5-6 μήνες ίσως... καλό 2012 :P

Δημοσ.

o shit μπερδεύτηκα χαχαχα ναι όντως τον Δεκέμβριο τέλος αρχές Ιανουαρίου εκεί το κόβω παραπίσω με τίποτα και μπροστά λίγο δύσκολο..

Δημοσ.
Ναι θα χρειαστούν 6 μήνες περίπου να μεγαλώσει το χορτάρι του terrain που έχουν φυτέψει.
αμφιβάλεις το virtual grass θέλει πολύ περιποίηση
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...