Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ μετά το patch. Θυμίζει Diablo II και μπορώ να πω οτι απολαμβάνω το gameplay.

Ποιό είναι το clan του insomnia;

Οπως είχε προαναφερθεί δυστυχώς όσοι είμαστε σε Mac έχουμε πρόβλημα με το AH, δεν έχουμε πρόσβαση απο την πρώτη μέρα, γιατί πατώντας το κουμπί του ΑΗ το παιχνίδι κρασάρει. Ελπίζω σε σύντομη επιδιόρθωση!

Πέρα απο αυτό θέλει πολύ μελέτη το παιχνίδι για τους πόντους αλλά αξίζει!

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ ξεκίνησα από την αρχή αμερικας να είμαι πλέον και σε το πικό region. όντως το παιχνίδι πλέον είναι πολύ κοντά στο Δ2. μπορώ να πω ότι υπάρχει φρέσκος αέρας. 

• Like 1
Δημοσ.

To d2 που κολαει; η μερα με την νυχτα ειναι. hard resets δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

σε εμένα που ήμουν 57 έπιασε... στον άλλον lvl 2 του έδωσε 18k xp

ετοιμάσου για boostάρισμα το βράδυ biatch :P

Δημοσ.

γιατί δεν είπατε βρε παιδιά ότι κάνει optimize το game και ότι παίρνει χρόνο ..

αχ αχ..

blizcl_zpsbc1b3192.jpg

δώσε γκάζια χωρίς p2p σύνδεση!

Δημοσ.

νομιζω αναφερθηκε καποιες σελιδες πισω....

επιασα το DH μου που ηταν παρατημενος στο lvl 25 και πηγα 30κατι σημερα..κανα καλο tip για να ανεβει γρηγορα;επισης ειχα στον barb πανω απο 150 ωρες και τωρα λεει 20,κουφο!

Δημοσ.

Αυτό το ας πούμε old school build για βάρβαρο το βρίσκω αρκετά καλό. Χώνεσαι στο χαμό με WW, σπαμάρεις Overpower για aoe και φυσικά CC, Rend για life steal και έξτρα damage και εαν χρειαστεί regen λίγο ξύλο με cleave.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bhdcRk!YVh!ZYZZca

Torment3 πάω γρήγορα, και τα raid φεύγουν γρήγορα και προπάντως αναίμακτα! Για πείτε οι βάρβαροι εδώ πέρα πως σας φαίνεται και τι build χρησιμοποιείται εσείς?

Δημοσ.

είμαι 22lvl μόνο, αλλά έστειλα αίτημα στην clan - ελπίζω δηλ. να λέγεστε έτσι, έβαλα Insomnia και έβγαλε 3, μία με 26members και άλλες δυο από 1 member. στην 1η έστειλα προφανώς, pending λέει

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή είναι, με τα πολλά άτομα. Αυτό με τα unusable items (lvl 60 και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις) είναι bug, είναι lvl61 req items και φαίνεται μόνο αν τα κάνεις Link. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...