Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι ranged το build είμαι ακόμα σε σκέψη κατά πόσο είναι απαραίτητα τα σκυλιά σαν κρεατομηχανή.Αλλά νομίζω ότι παρότι δεν κάνουν damage δεν πεθαίνουν κιόλας, οπότε παίρνουν το aggro από εμένα.Αν νοιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι σκυλιά το paranoia είναι καλύτερο rune.

Έχει πέσει πολλή δουλειά ή μου φαίνεται...!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lalanis δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά περιμένω έτοιμο/αποδοτικό build για τον doctor το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.. Δεν μπορώ να ασχοληθώ εγώ... Φτιάχνω χαρταετό..

• Like 1
Δημοσ.

Οι βάρβαροι είναι βαρετοί στο νέο Patch ή είναι η ιδέα μου?! Ότι build δοκίμασα 2 μέρες ήταν απλά καλό αλλά τίποτα το ενδιαφέρον. Πείτε καμιά ιδέα για build Οι βάρβαροι.. Με βλέπω να γυρίζω στο καραφλομουσάτο μου που είναι και χρήσιμος σε party...

Δημοσ.

Οι βάρβαροι είναι βαρετοί στο νέο Patch ή είναι η ιδέα μου?! Ότι build δοκίμασα 2 μέρες ήταν απλά καλό αλλά τίποτα το ενδιαφέρον. Πείτε καμιά ιδέα για build Οι βάρβαροι.. Με βλέπω να γυρίζω στο καραφλομουσάτο μου που είναι και χρήσιμος σε party...

Μας τα είχες κάνει strudel ότι δεν σου αρέσει ο μούσιας γιατί δεν κάνει damage.Τώρα δεν σου αρέσει ο βάρβαρος, επειδή δεν είναι σιχαμερά op όπως πριν...Έλεος ρε φίλε! Στις 6 να είσαι μέσα, να κάνουμε καμιά δουλίτσα...

@Goz Έμπα ρε τρελέ να παίξουμε.Που είσαι;

Op οι wizards,nerf...

Δημοσ.

Και κατι ασχετο, καπου πηρε τ ματι μ στο youtube ενα build με 10 pets και το φτιαξανε... Φτου γμτ!!! Ψηνομαι κ εγω γ clan αλλα μπαινω μονο νυχτα καντε με κανενα αντ!!!!

Δημοσ.

Μας τα είχες κάνει strudel ότι δεν σου αρέσει ο μούσιας γιατί δεν κάνει damage.Τώρα δεν σου αρέσει ο βάρβαρος, επειδή δεν είναι σιχαμερά op όπως πριν...Έλεος ρε φίλε! Στις 6 να είσαι μέσα, να κάνουμε καμιά δουλίτσα...

@Goz Έμπα ρε τρελέ να παίξουμε.Που είσαι;

Op οι wizards,nerf...

Εγώ τον αδικημένο monk τον πήγα 100 και μετά ξεκίμησα τον op βάρβαρο! Δε τον παράτησα στα 30 να πάω στο wd (ο οποίος δεν είναι καθόλου op...!!). Απλά λέω ότι ο βάρβαρος είχε καλό solo, ο monk είχε καλό party. Αν τώρα ο βάρβαρος δεν έχει σόλο της προκοπής, στα πάρτυ είναι που είναι... ποιός ο λόγος να παίζεις βάρβαρο?!

Δημοσ.

12petbuild υπαρχει. Και ρημαζει :)

Απλα για να εχει full effect θελεις 4set new zunis,και 3 ακομα items :D

Ωραια ξεκιναμε να αλλαζουμε την γκαρνταρομπα μας :P
Δημοσ.

το angry chicken δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα....οκ για escape...αλλα για πανω σε μαχη ειναι λιγο μαλακια

γιατι πολυ απλα μεσα σε αυτα τα 2 secs δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος απο βολτες....σκαει βεβαια ενα 3αρι million dmg στην παρουσα φαση....αλλα σε torment4 που το σκασα σε ελιτ , ηταν σαν να του κλασα 2 μαντρουλες...ουτε που κουνηθηκε η ζωη του.

Τα σκυλια ισως ειναι πιο viable...

Δημοσ.

πειτε μου οτι κανενας απο εσας δεν ειναι πανω απο 30 χρονων γιατι η αντιληψη μου για το παιχνιδι ειναι πολυ χαμηλοτερη και ανησυχω.

καλα η ντελουξ εκδοση που εχει 20 ευρω παραπανω εχει ενα σκυλι ψηφιακο κακασχημο; 20 ευρω για το σκυλι; που ειναι και μαλακια;

Κανονικα επρεπε να ειναι αναποδα να λεγανε το στανταρτν ερχεται με σκυλο 39.99 οποιος δε το θελει σπεσιαλ εκδοση χωρις σκυλο 59.99

Δημοσ.

πριν δοκιμασαμε με τα παιδια το quest με την γυναικα του smith.

φουλ παρτυ σε torment6...5 λεπτα υποθεση..και δινει αν θυμαμαι καλα 17mil xp

ντουγρου πριν το νερφαρουν :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...