Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για δώσε armory link να σε δω να σε χαρώ 

ps1: άσε το είδα, re c, με 150k (που γίνονται 300 σε απλό και 1m σε archon) πεθαίνουν στο σκατό torment 4?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τον άλλον έλεγα αλλά ήθελα να δω και έναν wd για να δω τι να του φορέσω.. (αν και σκέφτομαι να του καρφώσω το gear του wiz μου με ένα άλλο offhand)

Δημοσ.

ρε σεις βαλτε κανονικα τα στατιστικα απο το παραγκον! αφου οτι ωρα θελετε πατατε reset και τα ξαναβαζετε οπου θελετε!

θελετε gold? ολα τα ποιντς στο gold

θελετε ατταck speed; ολα εκει! κτλ

Δημοσ.

Αλλαξαν κατι σημετα; Με το ζορι μεχρι χθρς τορμεντ1 ετρωγα 1 μπλε και σημερα εφαγα 2 pack μπλε και εβα elite μαζι ψοφωντας μονο 3 φορες

Δημοσ.

εγω παιζω Τ1 και ξενοιασα. Οταν αναβαθμισω βλεπουμε.

Δεν πιστευω gaga

Η αλήθεια είναι ότι σόλο πρέπει να το τρέχεις άνετα, οπότε τορμεντ 1 ίσως είναι το καλύτερο...
Δημοσ.

μαλακία είναι ότι σε σχέση με τα 1-10 που ήταν πριν, τώρα για να πας απο το 1 στο 2 , 2 στο 3 κτλ κτλ κτλ θέλει να το κάνεις πολύ overgear και δύσκολα ανεβαίνεις κατηγορία

Δημοσ.

Καλά μην είμαστε και υπερβολικοί...Χθες βγήκε το patch, σήμερα χωρίς gear να πάμε να runάρουμε torment 5...

Και τονίζω το run, γιατί αλλιώς είναι να την παλεύεις σε κάποια δυσκολία, αλλιώς να κάνεις run.

Και στο vanilla αν θυμάστε, στο mp1 τρέχαμε...

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι που το t6 είναι παλούκι αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

Archon επαιζα στο bloody chest T6 για να ριχνω τους χοντρους.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nofx-2852/hero/23626616

Δεν ειχα drops σπουδαια ακομα, δυστυχως.

Gems δεν αλλαξα σε καλυτερα, σε ενα μηνα το marquise θα ειναι low tier, δεν υπαρχει λογος για εξοδa.

@WIZARDS : dominance ( σφυριζοντας ανεμελα.....)

Δημοσ.

η μαγκια γι αρχη ειναι να κανεις ενα σουπερ τανκ και να τρεχεις στο τορμεντ 5 για chest και διαφορα και οτι κατσει!

Τσέκαρε λίγο το build που έβαλα πριν...

Αν και σκέφτομαι ή να βάλω το angry chicken αντί για σκυλιά (2ο escape+nuke),ή το confusion με το rune που βγάζει σκυλιά...Για κάνε ένα τεστ να δεις πως σου φαίνεται.

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο το build που έβαλα πριν...

Αν και σκέφτομαι ή να βάλω το angry chicken αντί για σκυλιά (2ο escape+nuke),ή το confusion με το rune που βγάζει σκυλιά...Για κάνε ένα τεστ να δεις πως σου φαίνεται.

θα το τεσταρω σε λιγακι να δω τι λεει αν και με το pov θα εχουμε προβλημα με το μανα γτ σπαμαρω ανελεητα :P !!!...

θα σου προτεινα καλυτερα confusion με το rune για σκυλια

Δημοσ.

θα το τεσταρω σε λιγακι να δω τι λεει αν και με το pov θα εχουμε προβλημα με το μανα γτ σπαμαρω ανελεητα :P !!!...

θα σου προτεινα καλυτερα confusion με το rune για σκυλια

Επειδή είναι ranged το build είμαι ακόμα σε σκέψη κατά πόσο είναι απαραίτητα τα σκυλιά σαν κρεατομηχανή.Αλλά νομίζω ότι παρότι δεν κάνουν damage δεν πεθαίνουν κιόλας, οπότε παίρνουν το aggro από εμένα.Αν νοιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι σκυλιά το paranoia είναι καλύτερο rune.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...