Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα νουμερα πανω απο εκατομυρριο πιανονται πολυ ευκολα..

για παραδειγμα ο δικος μου δοκτωρας εχει 173k dmg.

το soul harvest κανει 630% του dmg... δηλ μανι μανι ~1.100.000 dmg...σκεψου να το σκασεις να μαζεψεις 5 stacks που σου αυξανουν το intelligence αρα ανεβαζεις το base dmg..και να το ξανασκασεις...

το δε firebats ξεκιναει απο 425% του dmg + 20% ανα 2 δευτερολεπτα αν θυμαμαι καλα... δηλ. στην περιπτωση μου ξεκιναει απο 735k dmg περιπου και ανεβαζει εκθετικα..οσο εχεις μανα :)

Αν θυμαμαι καλα εχω δει μεχρι και 1.7μυριο , καπου εκει γυρω τελοσπαντων...

Δημοσ.

εγώ ήμουν... αφού χθες που παίζαμε έβλεπα 1.2m όταν stackare το archon :<  (400 έχω ακίνητος) 

κατάφερα και μπήκα από το μακ (βρήκα που τρώει φρίκη βασικά) και τράβηξα ένα ss ακίνητος και ένα σε archon που τόσο πάει με το που γυρίσεις (γυρνάς όταν έχει τέρατα βασικά) 

nYYXT3R.jpg

vAoYZNq.jpg

Η απαντηση σου στο whisper ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ>.....χαχαχααχχα

• Like 1
Δημοσ.

Build για WD "Από μακριά και αγαπημένοι"

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#gRYUTQ!TWf!ZcbZaZ

Βασικά πάνε τα ψωμιά στα mobs και τα κρατάνε μακριά μας. Μετά αρχίζουμε το spirit barrage που κάνει αρκετό dmg για να ανέβει λίγο το mana regen και τέλος carpet bombing με acid rain.

Στα elite ανοίγουμε BBV και ρίχνουμε μόνο acid rain γιατί έχουμε άπειρο mana.

Solo πάμε torm 2-3. 

Work in progress αλλά λίγο που το είδα χθες το βράδυ είναι οκ (συν ότι δεν έχω και το καλύτερο mana regen).

Για τους πιο φοβιτσιάρηδες  :unsure: βγάζουμε το pierce the veil και βάζουμε spirit vessel.

Αυτά...

Και δεν μας τρομάζουν τα sheet dps κύριοι archons  :-)  :devil:

Δημοσ.

T4 ανετο πολυ. Σε μαγο φανταστικα δουλευει το temporal flux. Καθαριζα Τ6 αρκετα γρηγορα, αλλα οχι efficient ωστε να το καθιερωσω. Arcane torrent, και που κ που orb. Prodigy τελειο για APOC regen ( nerf is coming to APOC, BE PREPARED ). GΓενικα πολυ ωραια :)

Δημοσ.

εγω ακομα παλεβω για t3 να δω τι build θα κανω, εχθες μ επεσαν 2 καλα "κατα την αποψη μ items" τωρα τα τεσταρω να δω τι λενε. απο παραγκον στατς ακομα απειραχτα τα εχω μεχρι να δω και εκει π θα καταληξω.... πολυ μπερδεμα βρε αδερφακι μ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...