Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χαζομαρα ειναι οτι πρεπει να μαζευεις τα ασπρα απο κατω, :P σημερα λεω να δοκιμασω grisworld εχω δει οτι μπορει να ρολλαρει καλα.

Επισης στο AH μαζευεις λεφτα να αγορασεις το Item που θελεις και δεν εχεις το RNG να πετυχεις απο drop, δεν μιλαμε για κανονικα λεφτα. Δεν εχουν ολοι το χρονο να λιωνουν 24/7 μηπως πετυχουν το item που θελουν επισης..

Τεσπα μην το παμε σε ΑΗ τωρα απλα λεμε τι παιζει αυτη τη στιγμη στο game.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θα παιξει πολυυυυυυ διαβασμα με τα παραγκον ποιντς. θελει δοκιμες και υπολογισμους.

Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα...

Δημοσ.

Ναι ακριβώς! ένα No-Brainer game θέλει πολυυυυυ διάβασμα...

απο πριν που δεν ασχολιοσουν καθολου τωρα αναγκαστικα προκυπτουν οπτιμαλ συνδυασμοι. δεν ειπα πως θελει νομπελ φυσικης για να παιξεις. αμεσως.

Δημοσ.

απ'την στιγμή που ο στόχος είναι το dmg όλων να φτάσει στα 1-2+ million dps...που ακριβώς θέλει το διάβασμα? Στο ls μήπως επειδή το έριξαν? αν κάνεις 1million dps στο "νερφαρισμένο" ls μια χαρά θα είναι πάλι! μην ακούω χαζομάρες, το game το έχουν κάνει παιδικό. μπορεί τώρα να φένεται δύσκολο αλλά μόλις έχεις το 70αρι gear με τα million dps θα τα θερίζεις όλα σε torment 6.

Δημοσ.

Νομιζω στο RoS δεν υπαρχει καθολου ls, μπορει να κανω και λαθος ομως. Μαλλον εννοουσε οτι μετα απο καιρο απουσιας πρεπει να διαβασεις τι παιζει οχι οτι το game ειναι τοσο πολυπλοκο για να πλακωθουμε στο theorycraft με τις ωρες.. :P

Δημοσ.

αυτην την στιγμη με 1,5μιλ dmg που βγαζω στην καλυτερη ....μαξιμουμ τορμεντ 2 καθαριζω ελιτ γκρουπς..παραπανω..ειδικα 4-5 βαρας τα απλα mobs και θες κανα λεπτο για να τα ριξεις :)

Δημοσ.

με 1.5m dmg torment 2 παίζει στο δεξί κλίκ να φεύγει το pack άκλαφτο γτ όταν με εμένα φεύγει το pack σε 5'' άρα και 3 πας άνετα. 5 που δοκίμασα με 400-500 εάν έχεις τανκ μπροστά πάλι πας. 

ps1: διάβαζα τι έγραψα και... αυτά ελληνικά δεν είναι. όποιος δεν κατάλαβε είναι δικαιολογημένος 

Δημοσ.

όποιος θέλει τπτ low lvl carry / boost ή βοήθεια ας το πει πάντως είτε εδώ είτε στην clan, μην ντρέπεστε

βασικά μπορούμε να ενοικιάσουμε κανένα vent / ts και να το βάλουμε στα clan details

Δημοσ.

ρε παιδια μου δινει achievements που τα ειχα απο περυσι....τωρα μου εδωσε το kill diablo με σημερινη ημερομηνια το οποιο το ειχα και στα 4 dificulties προ patch!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...