Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

barb paragon 25 μου επεσαν 3 legendaries σε μια ωρα σημερα.....χαμος...να ρωτησω ρε παιδια.το gold εχει λογο υπαρξης μονο για τα crafts τωρα;αξιζει να τα πουλαω τα drops η να τα κανω salvage?????

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο καλα μετα απο μισο χρονο απουσιας απο το "διαβολο" ψηθηκα να το ξαναρχισω... αλλα εχω χασει την μπαλα με τις αλλαγες!!! τοσο μεγαλη ειναι η αλλαγη τοσο σε γραφικα οσο και in-game?

Μιας που μελέτησα, σας γράφω μερικά βασικά που έχουν αλλάξει:

• Πρόσθεσαν Pools of Reflection (25% bonus to experience).

• Πρόσθεσαν το Nephalem Glory (το οποίο παίρνουμε απ'τα Power Globes που ρίχνουν συχνά-πυκνά τα τέρατα όταν τραυματίζονται ή πεθαίνουν). Το Nephalem Glory είναι ένα ωραίο μπαφάκι λοιπόν που θα σας δίνει δυνατότητα για additional damage σε μορφή κεραυνών και θα αυξάνει και την ταχύτητά σας για μικρό χρονικό διάστημα.

• Τα new hero stats είναι τα εξής: Toughness, Healing, Splash Damage, Cooldown Reduction, Resource Cost Reduction.

• Όσον αφορά το resurrection: στο εξής μπορεί να γίνεται σε διάφορα μέρη αν πεθάνετε σε Normal πάντα. Οι επιλογές είναι resurrection στο πτώμα/σώμα, στην πόλη ή στο κοντινότερο checkpoint. Resurrection στο πτώμα σας ξεχάστε το όμως όταν μάχεστε με boss.

• Οι followers θα κάνουν αυτόματο level με τους χαρακτήρες σας.

• :'( ξεχάστε το trade του χρυσού...

• Difficulty levels: στο εξής έχουμε Normal, Hard, Expert, Master & Torment (1-6). Το Master ξεκλειδώνεται όταν ολοκληρώσετε το Act IV και το Torment ξεκλειδώνεται όταν φτάσετε lvl 60.

• Τα enrage timers συγκεκριμένων bosses (Butcher, Zoltun Kulle, Belial, Ghom, Siegebreaker, Rakanoth) θα ενεργοποιούνται στο εξής μόνο απ'το Torment 1 και πάνω.

• Τα legendary & Set αντικείμενα είναι πλέον 'Bind to Account'.

• Στο εξής θα λειτουργεί το σύστημα 'Smart Drop', οπότε θα πέφτουν περισσότερο αντικείμενα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα που παίζετε. Οι ιδιότητες των αντικειμένων θα χωρίζονται στις κατηγορίες Primary & Secondary. (Primary stats: Strength, Dexterity, Intelligence, Vitality, Critical Hit Damage, Critical Hit Chance, Attack Speed, Life per Second, Armor, +% Life, Bonus Damage to Elites, Bleed Damage, All Resistance, Sockets..+Secondary stats: Gold Find, Thorns, Bonus Experience per Monster Kill, Chance for, Ignore Durability Loss, Bonus Healing to Health Globes and Potions, Bonus Pickup Radius, Single Resist, Life After Kill, Lvl Requirement Reduction.)

• ΜΟΝΟ τα νέα αντικείμενα που βρίσκετε θα επηρεαστούν απ'τις αλλαγές. ΟΧΙ τα ήδη υπάρχοντα.

• Όσον αφορά τα Potions, στο εξής έχουμε μια απλοποίηση: όλα θα παρέχουν το 60% του συνολικού σας health όταν τα καταναλώνετε. (αν έχετε potions στο inventory σας, θα μετατραπούν σ'αυτό το νέο είδος)

• Όσον αφορά το Crafting, στο εξής τα item lvl tiers θα είναι 1-60 & 60-70. Επίσης, ό,τι κραφτάρετε στο εξής θα ρολάρει stats που θά'ναι κατάλληλα για τον χαρακτήρα σας, χρησιμοποιώντας το Loot 2.0. Smart drop system.

• Σχετικά με τα Events: τα chests & shrines τριγύρω στο Sanctuary τώρα έχουν πιθανότητα να γίνουν cursed και να ξεκινήσουν event. Για να χρησιμοποιήσετε τα Infernal Machines, στο εξής πρέπει νά'στε στο Torment lvl difficulty.

• Επίσης, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα monsters και στα χαρακτηριστικά τους (βαριέμαι να τα γράψω :P) Θα αναφέρω μόνο ένα: πλέον μπορούμε να κάνουμε dodge & block στα projectiles των Wasp (woohooooo ^_^)

• Έχουν γίνει αλλαγές και στα Paragon lvls: στο εξής είναι account-wide & τα μοιράζονται όλοι οι χαρακτήρες σας. Επίσης, τώρα πια κερδίζετε Paragon points σε κάθε lvl για να τα μοιράσετε σε μία απ'τις εξής κατηγορίες: Core, Offense, Defense, Utility. (βαριέμαι να γράψω άλλα για τα Paragon lvls γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα μαζί τους...)

• Στο game έχουν προστεθεί επίσης Clans & Communities (μπορείτε να συμμετέχετε ΜΟΝΟ σε μία Clan αλλά σε όσα Communities θέλετε).

• Τέλος, έχουμε αλλαγές στο UI (Difficulty&Game Creation menus, in-game menu, waypoint list έγινε waypoint map κλπ.)

• Εννοείται ότι έχουμε αλλαγές και στα Active&Passive skills όλων των Classes αλλά ο καθένας ας ψαχτεί για το δικό του ;)

(Για περισσότερες αλλαγές τρέχτε στο site του παιχνιδιού εκεί που λέει την ανακοίνωση για το patch.)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που μελέτησα, σας γράφω μερικά βασικά που έχουν αλλάξει:

.......

(Για περισσότερες αλλαγές τρέχτε στο site του παιχνιδιού εκεί που λέει την ανακοίνωση για το patch.)

Καλέ μην κάνεις όοοοοολο το post μου quote  :P 

αρχοντας!!!! Edit ..

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

ο,τι δεν χρειαζεστε salvage...

μαζευετε και τα normal  wpns / armors και αυτα salvage..γιατι δινουν ενα καινουργιο υλικο...που χρησιμοποιειται για crafting.

Μου επεσε σημερα "πρασινη" συνταγη και θελει και απο αυτο το υλικο....

Δημοσ.

Το εβαλα να κατεβαινει, μετα απο παρα πολλους μηνες πρεπει να αρχισω να ξανα ψαχνομαι λιγο για buld για τον καημενο τον barbarian μου.

Δημοσ.

"Σχετικά με τα Events: τα chests & shrines τριγύρω στο Sanctuary τώρα έχουν πιθανότητα να γίνουν cursed και να ξεκινήσουν event."

τι ακριβως παιζει εδω ρε παιδια? και τι κανουμε με την αναλογια damage kai toughness?

αν ξερει κανεις ας γραψει

Δημοσ.

αν προπαραγγειλω το ROS πχ απο το public θα εχω και τα wings of valor που δινει η blizzard ? η αυτα τα παιρνεις αν το παρεις μονο με digital download?

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο φαν της κουτας και οχι του serial :P εβαλα να κανω προπαραγγελια στο πλαισιο και μ βγαζει 8 μαρτιου παραλαβη. στεκει αυτο? μηπως ισχυει για να το ενεργοποιησω απο πριν και να παρω τ bonus των προπαραγγελιων?

Δημοσ.

το bonus προπαραγγελίας δεν είναι σε όσους προπαραγγείλουν αλλά και σε όσους το πάρουν από τις 25 έως 31 του μήνα... άρα μην σκάτε. αφού θα πάρετε το παιχνίδι από day 1 έως day 5-6 θα πάρετε τα φτερά σας : p

Δημοσ.

Να πα να γα το ΑΗ. Δε χρειαζομουν ακομα μια απογευματινη δουλεια. Παιχνιδι ειναι, θελω να το κερδισω το αντικειμενο παιζοντας ή να μου το χαρισει συμπαικτης, οχι με εμποριο να πουλησω αυτα να βγαλω λεφτα να αγορασω αυτο κλπ. Το ΑΗ ηταν η καταστροφη του D3.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...