Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο.

με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο....

Δημοσ.

εγω με witch doctor , torment 1-2 ανετα και στο 3 , 2-3 deaths στα ελιτ γκρουπς... δεν αξιζει προς το παρον δηλ χανω χρονο.

με 97 παραγκον ολα αυτα...και ντυσιμο απο πριν τιποτα καινουργιο....

Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται....

Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..!

Δημοσ.

Για λίνκαρε κανά build να δούμε τι γίνεται....

Αν και έχω αρχίσει το διάβασμα..!

τιποτα καινουργιο βρε συ... το κλασικο σχημα locust swarm - firebats.

Σε ελιτ γκρουπς ή οταν εχουν μαζευτει πολλοι , hex - soul harvest - locust swarm και καθεσαι και σπαμαρεις τις νυχτεριδες... spirit walk να γλυτωσεις καμμια ψιλη... κλασικα πραματα...

απλα παρατηρησα 2 καινουργια πραματα στον δοκτωρα.

το rune "angry chicken" στο hex... που πρεπει να ειναι καινουργιο..μπορει και να λεω μαλακιες ομως... κανει τον αλλον κοτα και σκαει aoe 1350% του dmg του οπλου σου...πρεπει να κολωλεει για μεγαλες μαζες...

επισης μου αναβοσβηνε για καινουργιο το "haunt".αλλα νομιζω υπηρχε..ισως εχει κανα καινουργιο rune...δεν το πολυεψαξα...

Γενικοτερα , το λοοτ εχει βελτιωθει...9,9 στα 10 αντικειμενα που επεφταν ηταν για δοκτωρα ή ειχανε μπονους για δοκτωρα...ενα legendary μεχρι τωρα...ψιλοκαλο..αλλα οχι κατι ιδιαιτερο...

Ειδωμεν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με προχειρη ματια ο βαρβαρος μου παιζει σε tornent πως λεγεται η ματσολια 3 ανετα η σχεδον ανετα.  Παω τωρα να δω σχολαστικα

να πεσει και το πρωτο legendary να δουμε αν θα πονεσει η κοιλια μου (απο τα γελια) :-)

edit : σε 1-2 ειναι γιατι εγινε μαλακια με το life steal (10% μολις effective!) και εκει που υπολογιζω οτι "φουλαρω"  ζωη παιρνω τα γνωστα 3 μπαλακια :X

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

ειχα πει δεν θα μπω στην διαδικασια του expansion Μετα από το εκτρωμα του vanilla . επειτα από 2 ωρες παιχνιδιού σημερα αρχιζω να το σκέφτομαι . Θυμιζει κατι από τα παλια .. κατι από diablo 2 . items Που σηκωνεις και δεν βλέπεις ασχετα πραγματα ( strength με Intell και Barbarian only Π.χ ) και Ομορφα σχεδιασμένα όλα από τους χαρτες μεχρι τα waypoint εχει μια αλλαγη προς το καλυτερο . Αρκετα κοληματα αρκετα Bugs τα ειπαμε και με αρκετους Online ειτε με τα counter ειτε με τα κοληματα όταν ανοίγεις τα achievement earned π.χ . Τεραστιο Patch είναι λογικο θα στρωσουν μεσα στις επομενες 1-2 βδομάδες θελω να πιστευω . Για την ωρα αν πεσει το ματι σας σε καμμια προσφορα για το RoS σε λογικη τιμη μιας και που 40 ευρω δεν παιζουν αυτή την στιγμη τελιωνει και το ταμειο μου τον άλλο μηνα ας ενημερώσετε μπας και κανουμε την κινηση . Green ενώ ελεγα ότι θα σε ακολουθησω και δεν θα προχωρήσω μαλλον θα το κανω το βημα !!!

• Like 1
Δημοσ.

gaga μην παρασυρεσαι, ειναι οι πρωτες εντυπωσεις με τα φωτα αναμενα... μολις σβησουν τα φωτα θα δεις οτι ουσιαστικα

δεν το χρειαζεσαι το ROS. εγω μια χαρα διασκεδαζω και ετσι οπως εγινε ας πουμε. Εκτος αν εχεις αναγκη απο αλλο ενα ακτ

και 1 χαρακτηρα ακομα. Σκεψου καλα τι αγοραζεις με 30 και 40 ευρω! Σκεψου οτι αυτη τη στιγμη με 30 ευρω

αγοραζεις το battlefielld 4 !!!!!!!!!!! που εχει τελειο multi και πολυ γελιο!

Δημοσ.

ισως εχει αναγκη τα νεα..legendaries που πεφτουν εφοσον εισαι 70...κατι τετοιο πηρε το ματι μου να αναφερεται....

ή το adventure mode...

ο καθενας οπως βολευεται...

Δημοσ.

Εγω επαιξα 19.30 με τώρα. Το είχα παρατησει καιρο (level 22 paragon DH) και το ξαναπιασα λιγο χθες πριν το patch και σημερα.

λοιπόν σήμερα πεσαν 2 legendary που ΦΟ-ΡΕ-ΣΑ και 3 κιτρινα που επισης ηταν καλυτερα απο αυτα που ειχα. 

μαζευω τα παντα ασπρα - μπλε - κιτρινα και γεμιζει το inventory καθε μια ωρα. πεφτουν λιγα και καλα.

θα παιξει πολυυυυυυ διαβασμα με τα παραγκον ποιντς. θελει δοκιμες και υπολογισμους.

γενικα ειναι το diablo οπως το περιμενα πριν βγει το εκτρωμα με τα ΑΗ που ηξερες πως κατα 99.9% το item που θα σου πεσει δε παιζει να ειναι καλυτερο απο κατι του ΑΗ οποτε εχανε το ενδιαφερον του το monster killing. ενω τωρα ΤΕ-ΛΕΙ-Ο-ΤΗΣ.

ωρε θα με χωρισει το κοριτσι ωρε.

• Like 1
Δημοσ.

ποια πιστευεται ειναι η αναλογια ωστε να προτιμαμε % περισσοτερο damage η % περισσοτερο touchgness

οταν στο ιδιο αντικειμενο το ενα στατιστικο παει + και το αλλο - ?

edit : 48 gb το titanfall? ελα το γαμησαμε και ψοφησε, μου τιναξατε τον ssd

Σε λιγο θα θελουμε 1 ssd για καθε game :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...