Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πειραζει απλα υπολογισε οτι σε 1,2 χρονια θα πας για αλλον.. :P Τον προηγουμενο τον προσεχα οσο μπορουσα και εκανα ολα τα optimization που διαβασα και παλι στον 1.5 χρονο τα εφτυσε, οποτε πλεον δεν κανω τιποτα και οτι γινει.. :P

Edit: Ανοιξε μολις μπηκα

• Like 1
Δημοσ.

ADHD κ άλλοι, αν φτιαχτεί Clan ποστάρετε εδώ η ingame . Mikolz#2500

Δημοσ.

Clan insomnia την έκανα εγώ για να προλάβουμε το name(δεν έχω ιδέα αν παίζει ρόλο αλλά αφού μπήκα απο νωρίς είπα να προλάβω το name). 

Πρόλαβα και έβαλα μέσα τον ADHD(έπρεπε να φύγω να πάω να παραλάβω τον γιόκα απο το σχολείο και ήταν ο μόνος που μπήκε ονλινε μέχρι τότε) και αυτός μπορεί να βάζει και άλλους μέσα και οι άλλοι να βάζουν και άλλους οπότε μπείτε όσοι θέλετε και βάλτε και όποιους θέλετε. :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μπηκα λιγο με barb και δεν την παλευα παντως, δοκιμασα μετα wizz και ειναι λιγο καλυτερος, DH για το τελος αν και ειμαι σιγουρος οτι suckarei ακομα.. :P

Δημοσ.

btw τι torment να παίξουμε σαν αναλογία των 1-10 που παίζαμε πριν? δλδ 1-2 είναι καλά? (θυμάμαι ότι ο king kongor ενώ έπεζε 6, μετά το nerf ούτε 3 δν μπορούσε γι αυτό)

Δημοσ.

Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4.

Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4.

Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία.

Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr.

EDIT:

Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats..

Δημοσ.

και μία φώτο από την clan μας και τα τα νέα φοβερά γραφικά του game, παραπάνω δεν μπορώ να πάω γιατί.... κολάει και freezarei όλο το pc... (laptop βασικά) 

u1O1Szo.jpg

• Like 3
Δημοσ.

ο καλα μετα απο μισο χρονο απουσιας απο το "διαβολο" ψηθηκα να το ξαναρχισω... αλλα εχω χασει την μπαλα με τις αλλαγες!!! τοσο μεγαλη ειναι η αλλαγη τοσο σε γραφικα οσο και in-game?

Δημοσ.

και εγω αν κ δεν απειχα τοσο πολυ εχω μπλεξει τα μπουτια μου.κατεβασα το πατς και επαιξα και πορωθηκα παλι αλλα δεν ξερω τι και πως εχει γινει...

Δημοσ.

Να διορθώσω λίγο αυτό που έγραψα 

Απο όσα πρόλαβα να δοκιμάσω στο ptr τώρα τελευταία νομίζω πως το inferno mp10 είναι κάπου στο torment 3-4.

Υπολογείστε και το ότι το life steal έφαγε nerf οπότε κάπου εκεί παίζει σε 3-4.

Έχω δοκιμάσει και το 5 και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε σαν το mp10 με λίγο παραπάνω δυσκολία.

Ίσως κάνω και λάθος γιατί δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ με το ptr.

EDIT:

Παίζει ρόλο και το τι paragon είστε έτσι είναι λογικό νομίζω. Όσα περισσότερα paragon τόσα περισσότερα points για ξόδεμα στα stats..

Να διορθώσω λίγο αυτά που έγραψα πρίν..

Το torment 5 δεν είναι λίγο πιο δύσκολο απο το mp10 αλλά είναι αρκετά πιο δύσκολο(με το gear πρίν το patch).

Οπότε κάπου στο torment 3 είναι πιο κοντά το mp10.

Δημοσ.

Λοιπόν καλές οι αλλάγες που πρόλαβα να δω στο διάλειμμα αλλά θα πάιξω περισσότερο το βραδυ!

Μου αρέσει πολύ το σκηνικό με τα builds και τα points σε paragon (αν και φυσικά θα βγουν σύντομα min - max builds)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...